dogru bakmandan ziyade dumduz bakmani saglamis o gozluk,biz de kandirilarak geldigimiz bu duruma kandirarak devam edebiliriz hayat mi dersin buna da ne dersen de,bye
Bu durumlari yasamadigin icin daha fazla polemige girmicem seninlesizi biri kandırdı sizde önünüze geleni kandırın yapmayın Allah aşkına ya kul hakkıdır bu
dürüst olun
neyse daha diyecek birşey kalmadı
Allah yardımcınız olsun bu zihniyetle bir hayat sürdürmek çok daha zor
siz kandırmaya devam edin huzur ve mutluluk bu şekilde gelmez siz deneyin yine de
başarılar
Tabi canım adam yerine koyalım biz daha erkekleri inan onlara acımak en son şey olmalı o seni birden fazla kadınla aldatır aptal yerine konursun aylarca. O yüzden koyan koyanabirini sevip ilişkiye girmiş olmak normal
ama bir diğerini kandırmak ilkim sensin diye aptal yerine koymak normal değil..
canım hiç merak etme dürüstlüğünle evlendiğin o erkekte seni kandıracak bi gn emin ol ha belki ruhun duyar belki duymazbende gözlük varsa kalsın çıkarmayayım bu konuya dogru bakmamı sağladıgı kesin
bir insanı kandırarak çıktığınız yolda size mutluluklar diliyorum
Biz arkasından sinsi planlar yapmıyoruz canım yeni bi sayfa açıyoruz sadece malesef tr şartlarında bunu biz kadar önemsemeyen erkek çok az senin kocan sanki ilk seninle olduda gurur duyuyorsun hahah siz bu kafayla daha çok kandırılırsınız neyseki biz uyanığınızda erkeklerin ne mal olduğunu biliyoruzşu yorumu yapan zihniyetle çatışmak yerine
asla yalan söylemediğim samimi ve dürüst oldugum kocama sofra kurmaya gidiyorum canım
iyi akşamlar
Bi de bunu esine sormak lazim asla yalan soylemedin mi yoksa goz ardi edilen bazi seyler olmus mu durustluk abideligi yapmak kolay olur burdanşu yorumu yapan zihniyetle çatışmak yerine
asla yalan söylemediğim samimi ve dürüst oldugum kocama sofra kurmaya gidiyorum canım
iyi akşamlar
Bi de bunu esine sormak lazim asla yalan soylemedin mi yoksa goz ardi edilen bazi seyler olmus mu durustluk abideligi yapmak kolay olur burdan
Sen herkesin herseyine yorum yaparken iyi bu kadar ayrintili bir sekilde kendine gelince ne oldu bu kadar gerildin senne diyosunuz siz ??
yeter yahu terbiyenizi takının
kendi kandırdıgınız adamlar yetmedi ne münasebet eşimle alakalı yorum yapıyorsunuz!!
dürüst değilsiniz arkadaşım!!
kandırmayı seviyorum erkek milletine makbul diyen sizsiniz
bu zihniyetle yaşamayı sindiren sizsiniz
yeter ama ya ne yapıyorsanız yapın
kandırıyomusun kandırlıyomusun!!
beni söyletmeyin madem bu kadar kutsal bu bekaret korkun bir erkekle yalnız kalmaya kendinizi sakının canım Allah Allah!!
kendi dusuncelerini kendine sakla muhalefet olmak icin yorum yapma ayni sey senin basina da gelmis olabilirdi yok kendini korusaydin bilmem ne ayrintisini ne biliyosun da yorum yapiyosun sen haddini bilirsen herkes bilir yazdiklarini okuda oyle konusSen herkesin herseyine yorum yaparken iyi bu kadar ayrintili bir sekilde kendine gelince ne oldu bu kadar gerildin sen
Ahahaha aynen eee öyle klavyeden laf söylemesi kolay geldi kaldıramadı kadın cinnet geçircekSen herkesin herseyine yorum yaparken iyi bu kadar ayrintili bir sekilde kendine gelince ne oldu bu kadar gerildin sen
Ahahaha aynen eee öyle klavyeden laf söylemesi kolay geldi kaldıramadı kadın cinnet geçircek
İst. Akın bey demiştim canım ama kesinlikle reklamını yazmak için yazmıyorum neden akın bey dersen kurumsal bir yer oda gibi yer değil büyük kurumsal kimliği olduğu için tercih ettim.. Turgay beye korkut bey güven vermedi bana bir de bir kadın doktor vardı ismini unuttum telefon da sert konuştuğu için onu da sildim en güvenilir akın bey geldi o kadar çok Aradım ki doktoru yılmadan her soruma cevap verdi sağolsun yaptırdığım zamqn yazacağım.
Sizin gibi insanlar burda bu ülkede olduğu sürece daha çok tedirgin oluruz. Sana beddua ederdim ama sizin gibi cahil olmak istemiyorum. Umarım kızın vardır veya bacın kardeşin umarım yazma ve uzayoo ben niye rahatsız olayım.çok şükürgayet rahatım ama belliki sizi baya endişeli görüyorum
birini sevip ilişkiye girmiş olmak normal
ama bir diğerini kandırmak ilkim sensin diye aptal yerine koymak normal değil..
Suan nasilsin ve sonuca ulastin mi acabaTeşekkür ederim, Turgay beye yaptırdım iyi geçti çok şükür ameliyat ama biraz agrim var ilaçları kullanıyorum bakalım inşallah onlarda geçer.. tabi özelden yazman mümkünse anlatırım