Çok şükür artık bakireyim..

Sende geçici yaptir işte canım dügünden önce yapmayı düşünüyorsa nisanlin daha rahat olur senin için bence niye kalıcı düşünüyorsun. Konuşun ne zman yasanacaksa ilişki gününü ayarlayın istediğin zaman rahatlıkla geçici yaptırabilirsin hem daha güvenilir geçici risk yok ortada diye düşünüyorm fikrimi söyleyecek olursam

Bende dua ediyorm keşke benimkide düğün öncesi istesede hemen kurtulsam düğün hazirliklarimi rahat rahat yapsam diye kalıcı tutmadıysa bile geçiciyle atlatmak istiyorm artık yoruldum

Bnm ne zaman olcagai belli olmadigi icin gecici yaptirip hep hazir olsun istyrm. Gecicic yaptirim para verip belki ogun olmaz

arkadasınla görüsebilir miyim nasıl oldu anlatırmı lütfen cok korkuyorum acır mı kanama olmassa felan diye 3000 dedi bize ömer bey arkadasın ne zmaan yaptrııdı

Pazarlik yap biz baska sehirden gelio yaptirdik hc sorun olmadi kanamada oldu 2500 verdik. Hic aci yok yaparken de aci yoktu. O sehirde yasiyorsanz ona yaotirin gecici de kesin cozum adini falan da almiyor

bana da o dediki kızlık zarı cok içerde girmedim girmem felan gibi konustu ama cok tecrübeli eminim adet kanınıyla kızlık kanını ayırt edecek kadar tecrübeli diye düsünüyorum bana kimseyle bir sey yasamadım diyo ama yalan söylüyo kesin güvenmiyorum yoksa nerden bilsin kızlık nasıl bozulur zar nerde olur ben ona dürüst gitmiyorum ki bende onu kandırıcam kendimi cok kötü hissediyorum tutamayıp kendimi söylemekten korkuyorum yüzüne baktıkca kendimi cok kötü hissediyorum

Sakın söyleme ..ben söylemeye kalktım tamamen anlatamadım bi anda vazgeçtim o anlattığım kadarını Bile başıma kalkti acmicam sana dedi ama açtı konuyu tartışma oldu. Ve bana da soylemedi sorduğumda o da yaşamış belli tecrübeli herseyi biliyor ama soylemiyor...onlar bu şekildeyse biz napalm

Geçici düşünüyordun degilmi

Benim yarına randevum var kalıcı için.

ben yaptirali 9 ay oldu kontrole gidnce icim rahat nefes almis bi sekilde cikiyorum ama bazi zamanlar karamsarliga dusuyorum.sevdigim adam o kadar iyi niyetli bi insanki.bana asla yalan soyleme diyor ve o anlarda o kadar eziliyorum ki anlatamam.onunla evlenmek istiyorum a en cok evlenipte su durumdan kurtulup hayatima rahat bi sekilde devam etmek istiyorum.

Merhaba canım umarım her şey gönlünce olur yakın zamanda düğün var mı? Sonucunu burada paylaşır mısın bizlere de bir umut olur

Yakin zamanda dugun yok tarih belli olsa keske.ebru hocaya yaptrdim insalah hersey guzel olur canim.elbette paylasirim.umutla bekleyenlerden biriyim bende.

Yakin zamanda dugun yok tarih belli olsa keske.ebru hocaya yaptrdim insalah hersey guzel olur canim.elbette paylasirim.umutla bekleyenlerden biriyim bende.

peki neden bu kadar erken yaptırdın ? Böyle uzun zaman geçmesi sorun yaratmaz mı?

Hayatima biri girince yaptirmak istedim kendimi iyi hissetmek istedim.

Sordum 2 sene sonra da evlensem kanamam olur mu diye olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…