Sende geçici yaptir işte canım dügünden önce yapmayı düşünüyorsa nisanlin daha rahat olur senin için bence niye kalıcı düşünüyorsun. Konuşun ne zman yasanacaksa ilişki gününü ayarlayın istediğin zaman rahatlıkla geçici yaptırabilirsin hem daha güvenilir geçici risk yok ortada diye düşünüyorm fikrimi söyleyecek olursamMerhaba benim kalici yaptrmam lazim cunku nisanlim dugunden once dusunuyor ve suan bni zorluyor yapmiyor aklimda hep 3 gunluk olan bardir. Kanmam oldu yazmisin ameliyattan ne kdr sure sonra iliskiye girmek hakkim oluyor beni aydinltirsan cook sevinecegm
Bnm ne zaman olcagai belli olmadigi icin gecici yaptirip hep hazir olsun istyrm. Gecicic yaptirim para verip belki ogun olmazSende geçici yaptir işte canım dügünden önce yapmayı düşünüyorsa nisanlin daha rahat olur senin için bence niye kalıcı düşünüyorsun. Konuşun ne zman yasanacaksa ilişki gününü ayarlayın istediğin zaman rahatlıkla geçici yaptırabilirsin hem daha güvenilir geçici risk yok ortada diye düşünüyorm fikrimi söyleyecek olursam
arkadasınla görüsebilir miyim nasıl oldu anlatırmı lütfen cok korkuyorum acır mı kanama olmassa felan diye 3000 dedi bize ömer bey arkadasın ne zmaan yaptrııdı
Doğru söylüyorsun birde o varBnm ne zaman olcagai belli olmadigi icin gecici yaptirip hep hazir olsun istyrm. Gecicic yaptirim para verip belki ogun olmaz
bana da o dediki kızlık zarı cok içerde girmedim girmem felan gibi konustu ama cok tecrübeli eminim adet kanınıyla kızlık kanını ayırt edecek kadar tecrübeli diye düsünüyorum bana kimseyle bir sey yasamadım diyo ama yalan söylüyo kesin güvenmiyorum yoksa nerden bilsin kızlık nasıl bozulur zar nerde olur ben ona dürüst gitmiyorum ki bende onu kandırıcam kendimi cok kötü hissediyorum tutamayıp kendimi söylemekten korkuyorum yüzüne baktıkca kendimi cok kötü hissediyorumTam anlamıyla birleşme olmayan ilişki yaşama sakin çünkü kizlik zari çok içerde olmadığı için nisanlin anlayabilir herseyi. Dikim yapana kadar bekle her türlü ilişkiden uzak dur derim .Erkekler anlıyorlar özellikle tecrübeli olanlar. Az da olsa geldimi o kısma bile anliyorlar o açıklığı. İzin verme bir daha derim canm
Sakın söyleme ..ben söylemeye kalktım tamamen anlatamadım bi anda vazgeçtim o anlattığım kadarını Bile başıma kalkti acmicam sana dedi ama açtı konuyu tartışma oldu. Ve bana da soylemedi sorduğumda o da yaşamış belli tecrübeli herseyi biliyor ama soylemiyor...onlar bu şekildeyse biz napalmbana da o dediki kızlık zarı cok içerde girmedim girmem felan gibi konustu ama cok tecrübeli eminim adet kanınıyla kızlık kanını ayırt edecek kadar tecrübeli diye düsünüyorum bana kimseyle bir sey yasamadım diyo ama yalan söylüyo kesin güvenmiyorum yoksa nerden bilsin kızlık nasıl bozulur zar nerde olur ben ona dürüst gitmiyorum ki bende onu kandırıcam kendimi cok kötü hissediyorum tutamayıp kendimi söylemekten korkuyorum yüzüne baktıkca kendimi cok kötü hissediyorum
Geçici düşünüyordun degilmibana da o dediki kızlık zarı cok içerde girmedim girmem felan gibi konustu ama cok tecrübeli eminim adet kanınıyla kızlık kanını ayırt edecek kadar tecrübeli diye düsünüyorum bana kimseyle bir sey yasamadım diyo ama yalan söylüyo kesin güvenmiyorum yoksa nerden bilsin kızlık nasıl bozulur zar nerde olur ben ona dürüst gitmiyorum ki bende onu kandırıcam kendimi cok kötü hissediyorum tutamayıp kendimi söylemekten korkuyorum yüzüne baktıkca kendimi cok kötü hissediyorum
Korkulacak yada heyecan yapıcak hiç bir şey olmuyor merak etme şimdiden geçmiş olsunSaatler kaldı ...
ben yaptirali 9 ay oldu kontrole gidnce icim rahat nefes almis bi sekilde cikiyorum ama bazi zamanlar karamsarliga dusuyorum.sevdigim adam o kadar iyi niyetli bi insanki.bana asla yalan soyleme diyor ve o anlarda o kadar eziliyorum ki anlatamam.onunla evlenmek istiyorum a en cok evlenipte su durumdan kurtulup hayatima rahat bi sekilde devam etmek istiyorum.
Yakin zamanda dugun yok tarih belli olsa keske.ebru hocaya yaptrdim insalah hersey guzel olur canim.elbette paylasirim.umutla bekleyenlerden biriyim bende.
peki neden bu kadar erken yaptırdın ? Böyle uzun zaman geçmesi sorun yaratmaz mı?
Canım hangi doktara ameliyatı oldun geçmiş olsun ve gelişmeleri bizimle paylaş lütfenSaatler kaldı ...
ne oldu yaptırdın mıSaatler kaldı ...