Çok şükür artık bakireyim..

Senin adina cok sevindim dikkat et kendine,kime yaptirdin, ameliyati asama asama anlatirsan cok sevinirim. Umarim bundan sonrasi daha iyi olur.

Teşekkür ederim, Turgay beye yaptırdım iyi geçti çok şükür ameliyat ama biraz agrim var ilaçları kullanıyorum bakalım inşallah onlarda geçer.. tabi özelden yazman mümkünse anlatırım

tacize mi uğradınız? nişanlınız bilmiyor mu?

Geçmiş olsun canım, burda da kimsenin lafına bakma nasıl mutlu olacaksan öyle davranmay devam et. :rapci:

Geçmiş olsun canım. Ben ebru hanima yaptırmıştım ama tutmadı.. Şimdi de HAYAT ima yeni biri girdi bekarete de çok önem veren biri ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım

Geçmiş olsun canım. Ben ebru hanima yaptırmıştım ama tutmadı.. Şimdi de HAYAT ima yeni biri girdi bekarete de çok önem veren biri ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım
Tutmadığını nerden anladın canım kontrolde mi?

Nerden anladınız doktor tekrar bi dikiş falan atmadı mi hiç yardımcı olmadılar mi ne ilginç

Hiç yardımcı olmadı inananin. Başka doktora gittim bana hiç bişey yapmadığı ni söyledi

Ebru hanım bana muayene ücreti isteyince başka doktora gittim. Yani ebru hanım parayı alana kadar yüzünüze gülüyor ardından bir sorun çıkınca ücret istiyor

Ebru hanım bana muayene ücreti isteyince başka doktora gittim. Yani ebru hanım parayı alana kadar yüzünüze gülüyor ardından bir sorun çıkınca ücret istiyor
Asla karşı değilim bu ameliyata. Sebepleri kişiyi ilgilendirir, geri kalanına ... yemek düşer.

Sadece şunu söylemek istiyorum, özellikle siz çok dikkatli olun. Bekarete çok önem veren biri diyorsunuz, her şey insanlar için. Boşboğazlık edebilecek çevrelere sokmayın, tanışmaması gereken kişilerle tanışmasın vs.

Buradan yazıp moralinizi bozmaya çalışan insanlara da kulak asmayın. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez, yaşadığı çevreyi tahmin edemez. Sanki çok mu meraklıydınız ameliyat olmaya, para vermeye.

Mecbur olmasaydık yapmazdık çözümümumuz bu bizim. Bizler defalarca ağladık perişan olduk ama ne oldu geçmiş geri gelmiyor onu düzeltmek için sadece ayibimizi örtmek için bir fırsat bu.

Talihsiz bir olay yaşadığını sanmıyorum konu sahibinin yani cevapları pek öyle değil. Bence bu karşınızdaki insanı kandırmak. Sizi bu halinizle kabul etmeyeceğini bildiğiniz biriyle ne işiniz var? eğer bunu sorun edip de sizden ayrılacaksa zaten sizi sevmiyor demektir sevse öyle de kabul ederdi ve ileride misal cinsle başka sorunlarınız olsa gidip başkasında mı arayacak mutluğu ben olsam söylerim böyle yapmaktansa, kabul etmezse haydi yoluna derim yani. Ayrıca kızlık zarının düğünden birkaç dün önce dikilmesi gerektiğini öğrenmiştim yani çok dayanan bir şey değilmiş zaten işlem öyle aylarca gitmiyor evlenmeden birkaç gün önce olup o şekilde ilişki sırasında bozuluyormuş. Daha önce de yaptırdım dediniz neden yaptırdınız o zaman yani ya da şimdi evlenme niyeti yoksa şu an neden yaptırıyorsunuz ki. Demek ki onunla da evlenmeden ilişkiniz olacak ve bakireliğini onun aldığını sansın istiyorsunuz.

Talihsiz bir olay yaşadığını sanmıyorum konu sahibinin yani cevapları pek öyle değil. Bence bu karşınızdaki insanı kandırmak. Sizi bu halinizle kabul etmeyeceğini bildiğiniz biriyle ne işiniz var? eğer bunu sorun edip de sizden ayrılacaksa zaten sizi sevmiyor demektir sevse öyle de kabul ederdi ve ileride misal cinsle başka sorunlarınız olsa gidip başkasında mı arayacak mutluğu ben olsam söylerim böyle yapmaktansa, kabul etmezse haydi yoluna derim yani. Ayrıca kızlık zarının düğünden birkaç dün önce dikilmesi gerektiğini öğrenmiştim yani çok dayanan bir şey değilmiş zaten işlem öyle aylarca gitmiyor evlenmeden birkaç gün önce olup o şekilde ilişki sırasında bozuluyormuş. Daha önce de yaptırdım dediniz neden yaptırdınız o zaman yani ya da şimdi evlenme niyeti yoksa şu an neden yaptırıyorsunuz ki. Demek ki onunla da evlenmeden ilişkiniz olacak ve bakireliğini onun aldığını sansın istiyorsunuz.
Kalıcı kızlık zarı dikimi diye bir şey var, bir çeşit ameliyat. Evlenmeden üç gün önce dikilenle farklı. Ne kadar kolay değil mi insanları yargılamak? Kınamak çözüm değil, ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bizzat başına gelmiş biri olarak yazıyorum. Benim evleneceğim kişi bu durumu önemsemiyor, beni ben olduğum için seviyor, kendisi de bakir değildir muhakkak. Ancak herkesin çevresi ayni değil malesef, insanlar bir şekilde kendilerine bir yol çizmeye çalışıyor, köstek olmayın lütfen, anlamaya çalışın, olmuyorsa yorum yapmayın.

Merhaba.
Talihsiz olaydan kastınız nedir bilmiyorum ama insan istemediği bişey yaşadığında talihsiz bi olaydır diye düşünüyorum şahsi fikrim. Sevse böyle kabul ederdi diyorsunuz evet seviyor ve ben eminim kabul edeceğinden ama siz de bilirsiniz ki insan oğlu cig süt emmiş bugün böyle yarın başka olabilir şimdi kabul edip yarın ilk tartışmada önüme sürülebilir buna engel olduğumu düşünüyorum ameliyatımı olupta ama siz benim yerimde olursanız (ki benim durumumda olmayan bi insanin bu baslikta ne isi vardir dimi ? ) bana verdiğiniz akılda ilerleyin. Benim aklıma takılan ilişki yaşayan biziz ama maşallah sizin bilginiz bizden çok. Neyin nasıl olduğunu bizden daha iyi biliyorsunuz ayrıca konuşmanız dan anladığım kadarıyla bu tur ameliyatlara karşısınız ama bu konuda olmanız ayrı bir ironi. Umarım sizin böyle bi derdiniz yoktur eğer varsa çekinmeyin söyleyinde bizde deneyimlerimizden size destek olalım :KK15: daha önce de yaptırdım demişim de neyi yaptırdım onu açıklar mısınız?

Merhabaa kızlar bunu yaşamayanın kesinlikle anlayacağını düşünmüyorum gerçekten. Ve bir sorum olacak bütün konulara yazdım nerdeyse :işsiz: ya kalıcı yöntem de illa evlilikten bikaç sene önce mi olması mı gerekiyor?? :110::silah:

Kalıcı kızlık zarı dikimi diye bir şey var, bir çeşit ameliyat. Evlenmeden üç gün önce dikilenle farklı. Ne kadar kolay değil mi insanları yargılamak? Kınamak çözüm değil, ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bizzat başına gelmiş biri olarak yazıyorum. Benim evleneceğim kişi bu durumu önemsemiyor, beni ben olduğum için seviyor, kendisi de bakir değildir muhakkak. Ancak herkesin çevresi ayni değil malesef, insanlar bir şekilde kendilerine bir yol çizmeye çalışıyor, köstek olmayın lütfen, anlamaya çalışın, olmuyorsa yorum yapmayın.

yani geçmiş olsun gerçekten kimseyi yargılayamayız geçmişini bilemeyiz ama bu konu başlığı ironidir sanırım şakasınadır değil mi ? çünkü bakire hiç bir cinsel birliktelik yaşamamış kişiye denir. zarı geri dikilince bakireliğin geri geldiğini ciddi olarak yazmamıştır herhalde? benim gözüme takılan bu oldu ve nedense sinirime dokundu.tabi ortada tecavüz filan varsa olay çok başka.

Ya arkadaş herkesin yaşadığı kendine sırf milleti yargılamak için özellikle girip bu sayfaları okuyup niye yorum yapıosun . Heryerini ellerip yalatıp öptüren ama bi adamın şeyi oraya girmedi die bakireyim die dolaşanlardan daha bakire bu arkadaşlar okey. Benimde erkek arkadaşım istedi bende istedim yapmak istedik baktık çözümüde var ama şimdi kavgalıyızz ve ayrıyız benim fikrim şu yaş geçiyor herşeyi zamanında yaşamak güzel 30 uma geldiğimde keşke daha önce sevdiğim adamla yapsaydım demek istemiyorum sırf cinselliği yaşamak için evlenmekte istemiyorum hala bakireyim evet ama bunu yaşamaya değecek bi ilişkim olsa hiç düşünmezdim nasılsa çözümüde var ben kandırmak olarak bakmıyorum her haltı yiyen erkeklerin hiçbiri bakire bi kız haketmiyor

X