Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ne dedikleri önemli değil ben yaşıyorum acısıyla tatlısıyla başkalarının lafı önemsizGeçmiş olsun canım, burda da kimsenin lafına bakma nasıl mutlu olacaksan öyle davranmay devam et.
Tutmadığını nerden anladın canım kontrolde mi?Geçmiş olsun canım. Ben ebru hanima yaptırmıştım ama tutmadı.. Şimdi de HAYAT ima yeni biri girdi bekarete de çok önem veren biri ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım
Geçmiş olsun canım. Ben ebru hanima yaptırmıştım ama tutmadı.. Şimdi de HAYAT ima yeni biri girdi bekarete de çok önem veren biri ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım
Asla karşı değilim bu ameliyata. Sebepleri kişiyi ilgilendirir, geri kalanına ... yemek düşer.Ebru hanım bana muayene ücreti isteyince başka doktora gittim. Yani ebru hanım parayı alana kadar yüzünüze gülüyor ardından bir sorun çıkınca ücret istiyor
Kalıcı kızlık zarı dikimi diye bir şey var, bir çeşit ameliyat. Evlenmeden üç gün önce dikilenle farklı. Ne kadar kolay değil mi insanları yargılamak? Kınamak çözüm değil, ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bizzat başına gelmiş biri olarak yazıyorum. Benim evleneceğim kişi bu durumu önemsemiyor, beni ben olduğum için seviyor, kendisi de bakir değildir muhakkak. Ancak herkesin çevresi ayni değil malesef, insanlar bir şekilde kendilerine bir yol çizmeye çalışıyor, köstek olmayın lütfen, anlamaya çalışın, olmuyorsa yorum yapmayın.Talihsiz bir olay yaşadığını sanmıyorum konu sahibinin yani cevapları pek öyle değil. Bence bu karşınızdaki insanı kandırmak. Sizi bu halinizle kabul etmeyeceğini bildiğiniz biriyle ne işiniz var? eğer bunu sorun edip de sizden ayrılacaksa zaten sizi sevmiyor demektir sevse öyle de kabul ederdi ve ileride misal cinsle başka sorunlarınız olsa gidip başkasında mı arayacak mutluğu ben olsam söylerim böyle yapmaktansa, kabul etmezse haydi yoluna derim yani. Ayrıca kızlık zarının düğünden birkaç dün önce dikilmesi gerektiğini öğrenmiştim yani çok dayanan bir şey değilmiş zaten işlem öyle aylarca gitmiyor evlenmeden birkaç gün önce olup o şekilde ilişki sırasında bozuluyormuş. Daha önce de yaptırdım dediniz neden yaptırdınız o zaman yani ya da şimdi evlenme niyeti yoksa şu an neden yaptırıyorsunuz ki. Demek ki onunla da evlenmeden ilişkiniz olacak ve bakireliğini onun aldığını sansın istiyorsunuz.
Merhaba.Talihsiz bir olay yaşadığını sanmıyorum konu sahibinin yani cevapları pek öyle değil. Bence bu karşınızdaki insanı kandırmak. Sizi bu halinizle kabul etmeyeceğini bildiğiniz biriyle ne işiniz var? eğer bunu sorun edip de sizden ayrılacaksa zaten sizi sevmiyor demektir sevse öyle de kabul ederdi ve ileride misal cinsle başka sorunlarınız olsa gidip başkasında mı arayacak mutluğu ben olsam söylerim böyle yapmaktansa, kabul etmezse haydi yoluna derim yani. Ayrıca kızlık zarının düğünden birkaç dün önce dikilmesi gerektiğini öğrenmiştim yani çok dayanan bir şey değilmiş zaten işlem öyle aylarca gitmiyor evlenmeden birkaç gün önce olup o şekilde ilişki sırasında bozuluyormuş. Daha önce de yaptırdım dediniz neden yaptırdınız o zaman yani ya da şimdi evlenme niyeti yoksa şu an neden yaptırıyorsunuz ki. Demek ki onunla da evlenmeden ilişkiniz olacak ve bakireliğini onun aldığını sansın istiyorsunuz.
Kalıcı kızlık zarı dikimi diye bir şey var, bir çeşit ameliyat. Evlenmeden üç gün önce dikilenle farklı. Ne kadar kolay değil mi insanları yargılamak? Kınamak çözüm değil, ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bizzat başına gelmiş biri olarak yazıyorum. Benim evleneceğim kişi bu durumu önemsemiyor, beni ben olduğum için seviyor, kendisi de bakir değildir muhakkak. Ancak herkesin çevresi ayni değil malesef, insanlar bir şekilde kendilerine bir yol çizmeye çalışıyor, köstek olmayın lütfen, anlamaya çalışın, olmuyorsa yorum yapmayın.