Çok sorumsuz kv yardim :(

GamzeOlur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
74
24
88
31
Yazmakla yazmamak arasında kaldim kizlar kendi aklim kendime yetmiyoo sizinkinede ihtiyacim var nolur akil verin yoksa deliricem uzun yazicam simdiden affedin . 2 sene once sozlendim kizlar sozulum daha sonra askere gitti kayinpederim baska kadinla beraber kaynanamla sozlum yasiyolar sozlum askere gittignde ben cok yardmci oldumm maddi konuda kira konusunda ben babami kaybettm baya zor durunlara girdim sozlum izne geldi ailem bana hic yardim etmedi kredi cektim kendi nisami kendim yaptm kendi elbiseme sacima sozlumun takimina kadar aldim . daha sonra askerden geldi ve dugun yapmak istedik hep erteledii erteledi en sonunda koyde olsun dugun dedm tmm dedik ben gittim kina gecem icin salon tuttum ve gelinlik icin provaya gtmeye basladm smdi gelinlik bitti fakat kadin ucreti istyor kynanamin yaninda soyluyorum bisey demeden mutfaga gidiyo sanki benm odemem lazim mis gibi zaten yari parasini odemem gelinligin dikilmesi icin yarisini ilkte istediler bende var diye mecbur verdmm salin tuttum kina gecedi icin 4 bin tl zaten borcum var kendi ailem igne bile almaz kina gecemi ignesine kadar tek ben yapicam ama dugun icin hic yardm etmiyo ayakkabimi bile kendim aldimm ve kaynanamla yasiycamm esyalari cok eski esimle gttik ceyiz paketi aldim modalifeden 10 bin tl kredi cekti esim o zaten onu oduyo kira icn annesine yardim ediyo maasi oyle gidiyoo dugun lafi acilinca susuyo kadinn 1 hafta sonra gelinlik parasini vermem lazm benim ailem bana tek kurus vermiyoken ben nasil odiyim gelinlik parasini bi igne bile almiyoo ve nikahimiz oldu evlendik dugun kaldii son bi adim ama hala zorluk cikartiyo. Napiyim ben simdi kizlar deliricem nolur akil verin esim cok iyi biridirr hep maasindan bana yardimci olur esyalarimizin taksidini oder hic esirgemez ama yetmiyoo kaynanaminda biseyler yapmasi gerekiyo ama yapmiyoo kina gecemle dugunumu benmi yapicam yani cok uzun yazdim smdiden ozur dilerm kizlar ama akliniza cok ihtiyacim varr

Kayinvalidenizin vardami vermiyor zaten parasi yokmu.yoksa yapacak birsey yok.
ayrica kayinvalidenizle oturmayi neden kabul ettiniz.bence ayri oturun simdiden sorun yasiyorsunuz ayni evin icinde olunca problemler daha buyur.

O kadar alıştırmışsın ki kayınvalideni ,şimdi maalesef hiç bir şey yapmaz.Görüyor ki sen herşeye koşuyorsun .Hata etmişsin en baştan .

Baska kalicak kimsesi yokk mecbur kabul ettm bu kadar sorumsuz olucagini dusunemedimm ki calisiyo maasi var ama hic umursamiyoo ve ben iyilik olsun kocasi yok basinda diye herseyi yaptim kendi anamda oyle zor durumda kalirsa diye dusundumde yaptim ama cok hata yapmisim

Aynı evde yaşamayı kabul ederek hatayı baştan yapmışsınız, bence evlenerek de pek akıllıca bir şey yapmamışsınız ama Allah mutlu etsin inşallah.

Herşeyini kendin yapıp bide onunla birlikte yasiyacaksin ya niye kendini bu kadar degersizlestirdinki yazık degilmi sana degermi bu insanlar icin

Ben, evlenirken aileye maddi anlamda yüklenmeyi çok yanlış buluyorum. Yapmak, yardım etmek zorunda değil. Ki durumu da müsait değilmiş. Sizin gelinliğinizin parasını ödemedi diye sorumsuz gibi etiketler yapıştırmamalısınız. Bütçenize göre daha mütevazi, uygun fiyatlı bir parça alabilirdiniz. Her şey mükemmel, dört dörtlük olmak zorunda değil.

fena alıştırmışsın valla...açık açık söylüceksin,gelinliğin teslim alınması gerek diye.nişanlına söyle o alsın bi şekilde.böyle de olmaz ki kendini neden bu kadar değersizleştiriyorsun?bir gelinliğe layık değil misin?taviz verme koy ağırlığını g.t yayarak oğlan evlendirilmez çok kızıyorum böyle tiplere

Bende oyle dusunuyorum ve zaten herseyin ucuzuna kactm hicbiseyimi pahali almadim zaten kendim aldigim icn

Kendi ailem bir igne bile almaz diye kac sefer yazmisiniz. Sebep?
Kayinvalideniz de ailenizin tavrina bakarak karismiyordur muhtemelen.

Ben maasimla aliyorum kendi ailem almasada esimin maasini istiyoo eve ver diye kendi vermiyo oglunada verdirmiyo kirayi ver diye sanirim ben alip yapmama cok alisti dediginiz gibi

Kendi elinle kendi degerini dusurmussun.
Geline mi kalmis salon tutmak?
Heyecanli davrandigin icin de millet rahat davraniyor, odemeleri soylemiyorum bile..

Bunca yoklukta 4bin liralik kina niye?
Paraniz yoksa neden evleniyorsunuz?

Senin ailen de yapmıyormuş o da yapmıyormuş

Ikiniz evleniyorsunuz harcamayı da ikiniz yapın

Oldu bitti

Kv de de madem çalışıyor otursun ayrı evinde

Onu aldım bunu ödedim...Bu nedir böyle ? Hele kayınvalidenin kirasını ödemen ne kadar gereksiz olmuş.
Kınadan filan kısılırdı ama gelinlik konusunda ellerini ceplerine atsalarmış bir zahmet.
Ailen neden karışmıyor,kaçtın mı sen,sanki o yüzden herşeye boyun eğiyor gibisin ?

Baştan yanlışlarla dolu o kadar para harcaman sonra kv oturman
kendi evinde istediğin hiç birşeyi yapamıyacaksın halen emin misin kv ile oturma isteğinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…