• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

Ayyy heyecanlandım varsa çıkıyor dimi bunlarla?? :)))

bende çıkıyor canım ama bünyeye göre değişir
yumurtlama zamanımız ve batımız aynı olan bir arkadaşımla hatta burdan bir bayandı bende bir hafta kala onda 3 gün kala çıktı :)
ama tabi yumurtlama zamanını bilmiş olmak mantıken zamanlama hesabı yapmalta yardımcı oluyor
inşallah gönlümüzce olur canım

Ay
bende çıkıyor canım ama bünyeye göre değişir
yumurtlama zamanımız ve batımız aynı olan bir arkadaşımla hatta burdan bir bayandı bende bir hafta kala onda 3 gün kala çıktı :)
ama tabi yumurtlama zamanını bilmiş olmak mantıken zamanlama hesabı yapmalta yardımcı oluyor
inşallah gönlümüzce olur canım
ayyyyy amin inşalalhhh

canım daha yumurtlama zamanların benimle aynısın
belirtiler ancak en erken bu hafta sonuna dogru başlar
yumurtlamadandır onlar :)
çalışmaları aksatma güzel haberlerini bekliyorum :)
teşekkür ederim kendimi de dinlemek istemiyorum aslında ama insan merak ediyo bilen birilerinden duymak istiyor önceden şimdi anneme falan sorsam boşa ümitlendirmek istemem bide her gün sorar iyice daralma gelir

teşekkür ederim kendimi de dinlemek istemiyorum aslında ama insan merak ediyo bilen birilerinden duymak istiyor önceden şimdi anneme falan sorsam boşa ümitlendirmek istemem bide her gün sorar iyice daralma gelir

haklısın canım ben de öyleyim
inşallah bebişler bizimledir
az sabredicez zaman çabuk geçiyor

Mrb arkadaslar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin biz de 1yili askin suredir bebek istiyoruz ama hic bir problem olmamasına ragmen yok yok :110: psikoljim alt ust surekli agliyorum gecen ay klomen+progestan kullandim yok bu ay klomen+catlatma ignesi+progestan adete 5gun var ama test yapip hep negatif görmekten o kadar sıkıldım ki daha erken diyip test yapamiyorum ne olacak bizim bu halimiz :dua:

Mrb arkadaslar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin biz de 1yili askin suredir bebek istiyoruz ama hic bir problem olmamasına ragmen yok yok :110: psikoljim alt ust surekli agliyorum gecen ay klomen+progestan kullandim yok bu ay klomen+catlatma ignesi+progestan adete 5gun var ama test yapip hep negatif görmekten o kadar sıkıldım ki daha erken diyip test yapamiyorum ne olacak bizim bu halimiz :dua:
Yaaa üzülme Şu mübarek günlerin hatırına rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin bizde deniyoruz ama tık Yok inşallah hayırlısını verir allahım bizlere dua edelim birbirimize duadan başka bişey gelmiyor elden şimdilik

Yaaa üzülme Şu mübarek günlerin hatırına rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin bizde deniyoruz ama tık Yok inşallah hayırlısını verir allahım bizlere dua edelim birbirimize duadan başka bişey gelmiyor elden şimdilik
Her namazimda her iftar sofrasinda allahima yalvarıyorum artik bitsin cektigimiz diye sadece kendi adima degil tum bekleyenler adina ediyorum duami bazen isyan gibi oluyor rabbim affetsin haketmeyen onca insan hamile kaliyo cocugunu birakiyo biz hasretle yaniyoruz bizim neden olmuyo diye ister istemez kalbimden geciyo :KK43:

Her namazimda her iftar sofrasinda allahima yalvarıyorum artik bitsin cektigimiz diye sadece kendi adima degil tum bekleyenler adina ediyorum duami bazen isyan gibi oluyor rabbim affetsin haketmeyen onca insan hamile kaliyo cocugunu birakiyo biz hasretle yaniyoruz bizim neden olmuyo diye ister istemez kalbimden geciyo :KK43:

Tabiki isyana kaçmayacak derecede isteyelim. Allah sevdiği kulunu kapısında istermiş üzülme inşallah güzel haberlerini tez vakitte alırız

Her namazimda her iftar sofrasinda allahima yalvarıyorum artik bitsin cektigimiz diye sadece kendi adima degil tum bekleyenler adina ediyorum duami bazen isyan gibi oluyor rabbim affetsin haketmeyen onca insan hamile kaliyo cocugunu birakiyo biz hasretle yaniyoruz bizim neden olmuyo diye ister istemez kalbimden geciyo :KK43:[/QUOTE
Hayirli aksamlar yazip yazmamakta kararsiz kaldim bende 4 yil olucak hiç bir sorun yokken hamile kalamadim halada birsey yok gerci bu ay pek ugrasmadim aslinda soylemek istediyim gecen ay turkiyedeydim bi kadin bana ebe olan birini onerdi ve bende doktorlardan sonra orda sansimi denemek istedim merak ettim ne diyicek diye ebe bana senin rahmin dar ve aşağıda hamile kalsanda dusuk yaparsin bi kaç defa sancili adet geçirdim dusuk yapip yapmadimi bilmiyorum kadin rahmimi yukari kaldirdi ve bana insallah 4 ay içinde hamile kalirsin dedi bende okadar doktorlara gittim tahliller yaptim ama doktorlar bana boyle birsey demedi dedim onlar anlamazlar dedi ben bu ay hamile kalmazsam diger ay denicem bakalim insallah bu sefer olur benimde duamda bütün anne olmak istiyenlerede dua ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip eder .

canım biliyomusun herşeyi beyin yapıyor
hormonların salgılanmasına sebep, yumurtalar büyüdü deyip her döngüyü başlatan ve ilerleten beyin :)

önce Allahın izni sonra bu mucizevi anatomi ile olucak inşallah

stres yapma ve ne olursa olsun umudunu sakın kaybetme

en beklemediğin anda gelir bebiş
güzel haberlerin olsun inşallah

canım biliyomusun herşeyi beyin yapıyor
hormonların salgılanmasına sebep, yumurtalar büyüdü deyip her döngüyü başlatan ve ilerleten beyin :)

önce Allahın izni sonra bu mucizevi anatomi ile olucak inşallah

stres yapma ve ne olursa olsun umudunu sakın kaybetme

en beklemediğin anda gelir bebiş
güzel haberlerin olsun inşallah

Gerçekten aklımdan silip bi rahatlayabilsem inaniyorum olucak da beceremiyorum iste :KK43: rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. :dua:

Dayanamadim yine test yaptim sonuc tertemiz bi tek cizgi.. olsa 3 4gun kala da gosterirdi yine husran.. kafayi yememek icten degil

Dayanamadim yine test yaptim sonuc tertemiz bi tek cizgi.. olsa 3 4gun kala da gosterirdi yine husran.. kafayi yememek icten degil
10 aydır çevremdeki herkes hamilr kaldı :) herkes! Yaa yeni evlenip ilk gece hamile kalan mı dersin.. boşanmak üzereyken hamile kalan mı... prezervatifle korunan mı herkes ya.. delirmek üzereyim artık :)) yumurtlama haftasında 8 gün ard arda yaptık bir daha yapmadım..
Adete 8 gün var... tam bayram arifesi. Geçen ayda anneler gününde regl oldum:))

Gerçekten şu an çıldırmak üzereyim 4 gündür sadece ağlıyorum.

10 aydır çevremdeki herkes hamilr kaldı :) herkes! Yaa yeni evlenip ilk gece hamile kalan mı dersin.. boşanmak üzereyken hamile kalan mı... prezervatifle korunan mı herkes ya.. delirmek üzereyim artık :)) yumurtlama haftasında 8 gün ard arda yaptık bir daha yapmadım..
Adete 8 gün var... tam bayram arifesi. Geçen ayda anneler gününde regl oldum:))

Gerçekten şu an çıldırmak üzereyim 4 gündür sadece ağlıyorum.

İnanır mısın benimde öyle arkadaşımın abisi düğünden 1 hafta önce dayanamayıp ilişkiye girmişler yengesi hamile kalmış ya. Arkadaşımda 1,5 senedir deniyor olmuyo küfür eder gibi gerçekten sevgilisiyle sürtünme midir nedir hamile kalıyo o kadar mı sağlıklısınız arkadaş

Kozpatlican Kozpatlican canım içine atma yaz buraya konuşalım dertleşelim anneye söylesek oda üzülecek eşimize desek Allah ne zaman nasip ederse diyecek. Hani bi laf var ya ben derdimi ne dostuma derim ne düşmanıma zira dostum üzülür düşmanım sevinir.

İnanır mısın benimde öyle arkadaşımın abisi düğünden 1 hafta önce dayanamayıp ilişkiye girmişler yengesi hamile kalmış ya. Arkadaşımda 1,5 senedir deniyor olmuyo küfür eder gibi gerçekten sevgilisiyle sürtünme midir nedir hamile kalıyo o kadar mı sağlıklısınız arkadaş
Yaa gerçekten kısmet olduğuna inanmaya başladım. Ben pimpirikliyim 6. Ay kafama taktığım için Ankarada hatrı sayılır bir kliniğe gidip bütün testleri yaptırdık eşim ve ben Bir sıkıntı yok şükürler olsun ama denk gelmiyor :)) artık sinirlerim yıprandı. Hatta kliniktekine inanmayıp devlettede gösterdim. Denemeniz lazım dedi . 12 ay içinde umarım kalırım, kalırız ya.
Çok yıprandım. Tek çocuk 2. Asla düşünmek bile yok :)) kararım net:)) hayırlısıyla biri gelsinde.

Yaa gerçekten kısmet olduğuna inanmaya başladım. Ben pimpirikliyim 6. Ay kafama taktığım için Ankarada hatrı sayılır bir kliniğe gidip bütün testleri yaptırdık eşim ve ben Bir sıkıntı yok şükürler olsun ama denk gelmiyor :)) artık sinirlerim yıprandı. Hatta kliniktekine inanmayıp devlettede gösterdim. Denemeniz lazım dedi . 12 ay içinde umarım kalırım, kalırız ya.
Çok yıprandım. Tek çocuk 2. Asla düşünmek bile yok :)) kararım net:)) hayırlısıyla biri gelsinde.

Bende 10 aylık evliyim 5 Aydır falan korunmuyoruz yani eşim korunuyordu ben ilaç filan kullanmadım da düşünmeye başladığımız aydan beri adetim düzensizleşti ya stres bence

Back