Her namazimda her iftar sofrasinda allahima yalvarıyorum artik bitsin cektigimiz diye sadece kendi adima degil tum bekleyenler adina ediyorum duami bazen isyan gibi oluyor rabbim affetsin haketmeyen onca insan hamile kaliyo cocugunu birakiyo biz hasretle yaniyoruz bizim neden olmuyo diye ister istemez kalbimden geciyo
[/QUOTE
Hayirli aksamlar yazip yazmamakta kararsiz kaldim bende 4 yil olucak hiç bir sorun yokken hamile kalamadim halada birsey yok gerci bu ay pek ugrasmadim aslinda soylemek istediyim gecen ay turkiyedeydim bi kadin bana ebe olan birini onerdi ve bende doktorlardan sonra orda sansimi denemek istedim merak ettim ne diyicek diye ebe bana senin rahmin dar ve aşağıda hamile kalsanda dusuk yaparsin bi kaç defa sancili adet geçirdim dusuk yapip yapmadimi bilmiyorum kadin rahmimi yukari kaldirdi ve bana insallah 4 ay içinde hamile kalirsin dedi bende okadar doktorlara gittim tahliller yaptim ama doktorlar bana boyle birsey demedi dedim onlar anlamazlar dedi ben bu ay hamile kalmazsam diger ay denicem bakalim insallah bu sefer olur benimde duamda bütün anne olmak istiyenlerede dua ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip eder .