• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

Selam kızlar sonucu paylasicam her durumda demiştim maalesef regl oldum belirtiler sanırım mevsimsel değişiklikler den kaynakliymis hepinizi öptüm

Slm kizlar ben gene husrana ugradim Cumartesi gunu regl oldum:( bir hafta bekleyip doktorumdan randevu aldim kontrolle gidecem bakalim hayirlisi artik:( insallah sizlerden müjdeli haberler aliriz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:(

Slm kizlar ben gene husrana ugradim Cumartesi gunu regl oldum:KK43: bir hafta bekleyip doktorumdan randevu aldim kontrolle gidecem bakalim hayirlisi artik:KK43: insallah sizlerden müjdeli haberler aliriz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:
3. Günü gitmeni öneririm canim bütün testlerin yapılır. Inşallah birdahaki ay nasip oolur

Slm kizlar ben gene husrana ugradim Cumartesi gunu regl oldum:KK43: bir hafta bekleyip doktorumdan randevu aldim kontrolle gidecem bakalim hayirlisi artik:KK43: insallah sizlerden müjdeli haberler aliriz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:

canım ovulasyon testleri kullan

yvz13 yvz13 canım merhaba:KK54:daha önce konuşmuştuk sormak istediğin olursa etiketle beni demiştin. Ya benim bir sorum var. Adetim 3 hatta 4 gün olacak gecikti. Göğüslerim ağrıyor ve dolgunlaştı. Sürekli ağzım kuruyup su içtiğimden mıdır nedir bilmiyorum ama daha sık tuvalete gidiyorum. Bir de göğüs etrafında sivilcemsi çıkıntılar oluştu kahverengi bölgede. Bugün test aldım yapsam mı yoksa az daha beklesem mi ki :işsiz:

yvz13 yvz13 canım merhaba:KK54:daha önce konuşmuştuk sormak istediğin olursa etiketle beni demiştin. Ya benim bir sorum var. Adetim 3 hatta 4 gün olacak gecikti. Göğüslerim ağrıyor ve dolgunlaştı. Sürekli ağzım kuruyup su içtiğimden mıdır nedir bilmiyorum ama daha sık tuvalete gidiyorum. Bir de göğüs etrafında sivilcemsi çıkıntılar oluştu kahverengi bölgede. Bugün test aldım yapsam mı yoksa az daha beklesem mi ki :işsiz:

canım günün geçtiği için idrar saati farketmez çıkar yap hadi at bana :)

bu ay ben gebe kalamadım
hazirana kısmetse inşallah
bu ay olmadı ise umutları kırmak yok

bu ay ben gebe kalamadım
hazirana kısmetse inşallah
bu ay olmadı ise umutları kırmak yok
Allah hayırlısı ile sağlıkla masip etsin inşallah canım.
Ben bir şey sorabilir miyim, önceki gebeliklerinde yumurtlamadan kaç gün sonra göğüslerinde dolgunlaşma oldu?

sağolasın canım
7-10 gün içinde oluyor canım

merhabalar bi şey takıldı aklıma yeni üyeyim pek bilmiyorum platformu kullanmayı. :/ benimde adetim 23 mayısta bitti ((gecen ay kist için vajinal fitil kullanmıştım)) o tarhten bu güne kadar 3 kere beraber olduk ama koltuk altından başlayan hafif bi ağrı ve afedersiniz sarımtrak sümüksü kokusuz akıntı kasıklarda ağrı var daha 3 hafta var adete bakalım şikayetler ne olacak bilmiyorum ama bu kadar erken belirti olur mu sizce ? :/ :/

merhabalar bi şey takıldı aklıma yeni üyeyim pek bilmiyorum platformu kullanmayı. :/ benimde adetim 23 mayısta bitti ((gecen ay kist için vajinal fitil kullanmıştım)) o tarhten bu güne kadar 3 kere beraber olduk ama koltuk altından başlayan hafif bi ağrı ve afedersiniz sarımtrak sümüksü kokusuz akıntı kasıklarda ağrı var daha 3 hafta var adete bakalım şikayetler ne olacak bilmiyorum ama bu kadar erken belirti olur mu sizce ? :/ :/

canım daha yumurtlama zamanların benimle aynısın
belirtiler ancak en erken bu hafta sonuna dogru başlar
yumurtlamadandır onlar :)
çalışmaları aksatma güzel haberlerini bekliyorum :)

Kuzucuğum:) yumurtlama testi yaptım 28 mayıs çift çizgi, 29 mayıs silik çizgi yakaladım
24-31 mayıs arası hergün ilişki oldu. 30 mayıs günü yapamadık canımız istemedi 31 mayıs sabah yaptık izin günümüzde 11/12 gibi uyanınca
Hemen...
Sorum şu eşim dırdırımdan bıktığı için 1 koli gebelik testi almış :)))

Ne zaman yapamaya başlasam çıkar???

32 günde 1 oluyorum. En erken 31. Gün en geç 34. Gün adetim başlıyor..
Sanırım 12 gün kaldı
Son 3 adet tarihim
13 mayıs
13 nisan
11 mart
Yardımcı olur musun testlere ne zaman başlayım. Laboquick normal şu 3-5 liralık testlerden

Kuzucuğum:) yumurtlama testi yaptım 28 mayıs çift çizgi, 29 mayıs silik çizgi yakaladım
24-31 mayıs arası hergün ilişki oldu. 30 mayıs günü yapamadık canımız istemedi 31 mayıs sabah yaptık izin günümüzde 11/12 gibi uyanınca
Hemen...

Sanırım 12 gün kaldı
Son 3 adet tarihim
13 mayıs
13 nisan
11 mart
Yardımcı olur musun testlere ne zaman başlayım. Laboquick normal şu 3-5 liralık testlerden

Canım 29 mayısta çizgi silikleşmişse o gün yumurtan çatlamıştır, yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur. Sen 8 haziran itibariyle testlere başla istersen, yani adete 4 gün kala falan.

Canım 29 mayısta çizgi silikleşmişse o gün yumurtan çatlamıştır, yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur. Sen 8 haziran itibariyle testlere başla istersen, yani adete 4 gün kala falan.
Yaaa çok teşekkürler canım benim çok mutlu oldum cevabına. Aynı zamanda ateş yöntemi de yapıyordum ateşim 19. Gün yani 30 mayısta 36,6 oldu.. 36,3 ile 36,5 arasında değişiyordu bugünde 36,6 :))

29 mayıstan 14 gün sonra 11 haziran oluyor flo hesaplayıcı bat için 13 haziran diyor:))

Ayy sağlıkla bu ay inşalllah tutturmuşuzdur ya

Yaaa çok teşekkürler canım benim çok mutlu oldum cevabına. Aynı zamanda ateş yöntemi de yapıyordum ateşim 19. Gün yani 30 mayısta 36,6 oldu.. 36,3 ile 36,5 arasında değişiyordu bugünde 36,6 :))

29 mayıstan 14 gün sonra 11 haziran oluyor flo hesaplayıcı bat için 13 haziran diyor:))

Ayy sağlıkla bu ay inşalllah tutturmuşuzdur ya

Allah hayırlısıyla sağlıkla gönlüne göre versin canım, ateşinin düşmemesi iyi bir şey, kendini çok sıkma oluruna bırak. İnşallah kavuşursun bebeğine :)

Hemen...

Sanırım 12 gün kaldı
Son 3 adet tarihim
13 mayıs
13 nisan
11 mart

5 gün sonra yap canım :) bende de onlardan var

Back
X