- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Valla bi 11 12 gun falan oldu canm yumurtlamanin uzerinden. Cikmasi lazimdi dmi olsaydi
canım belli olmaz herkesin bünyesi farklı
umutsuzluga kapılma adet olmadıgın sürece umut vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bi 11 12 gun falan oldu canm yumurtlamanin uzerinden. Cikmasi lazimdi dmi olsaydi
Herkeste adetten 2 3 gun once belli olmaz dmicanım belli olmaz herkesin bünyesi farklı
umutsuzluga kapılma adet olmadıgın sürece umut vardır
Herkeste adetten 2 3 gun once belli olmaz dmi
Bugün benim yumurltamadan sonraki 6. Günüm ve goguslerimde bir hassasiyet hissetmiyorum. Bu normal mi ? Yoksa gebelik ihtimalim yok mu ?
Rahat olmaya çalışıyorum bat 9 mayıs bakalım hergün sabah ilk idrarla test yapıyorum. Inşallah birgün çift çizgiyi görürüm:)ille de bu belirtileri yasicaz diye birşey yok tatlım rahat ol :)
Rahat olmaya çalışıyorum bat 9 mayıs bakalım hergün sabah ilk idrarla test yapıyorum. Inşallah birgün çift çizgiyi görürüm:)
Canım selam sabah ilk idrarımla karbonatı gene yaptım acayip köpürdü deminde ilk idrar değil sonuçta ama erken gebelik testi aldım yaptım çizginin ç si yok ve belirtilerim devam ediyo hüsrana uğradım özelden yazamadım hata verditamamdır :) bana yaz özelden yaz ya da etiketle canım
Bunu nasıl yapıyoruz acabaaCanım selam sabah ilk idrarımla karbonatı gene yaptım acayip köpürdü deminde ilk idrar değil sonuçta ama erken gebelik testi aldım yaptım çizginin ç si yok ve belirtilerim devam ediyo hüsrana uğradım özelden yazamadım hata verdi
Canım selam sabah ilk idrarımla karbonatı gene yaptım acayip köpürdü deminde ilk idrar değil sonuçta ama erken gebelik testi aldım yaptım çizginin ç si yok ve belirtilerim devam ediyo hüsrana uğradım özelden yazamadım hata verdi
Bu testi bata kaç kala yaptin?canım bak
bu iki testi aynı gün yaptım dikkat kesilirsen comfort early de var flu bir çizgi ama predictor de yok ama hamileydim
Bu testi bata kaç kala yaptin?
Bu testi bata kaç kala yaptin?
Sabah ilk idrarını bir plastik bardağa yap üstüne yavaş yavaş karbonatı dök köpürürse hamilesin ben öyle biliyorum cnmBunu nasıl yapıyoruz acabaa
umut varmı diyosun yani ((canım bak
bu iki testi aynı gün yaptım dikkat kesilirsen comfort early de var flu bir çizgi ama predictor de yok ama hamileydim
Sabah ilk idrarını bir plastik bardağa yap üstüne yavaş yavaş karbonatı dök köpürürse hamilesin ben öyle biliyorum cnm
umut varmı diyosun yani ((
Göğüslerime hala el süremiyorum uçları hafif belirginleşti çok hafif akıntımda geri geldi ama az kasık ağrılarım geçti bulantılarımda geçti sadece dudak kuruluğum devam ediyo bunlarda normalmi sence.. ya zaten yapıcak bişey yok beklemekten başka eczacı kadın çok kesin konuştu varsa çıkmaması imkansız diye moralim çöktü tabi haliyle ama sendede aynısı olmuş kısmet bakalım nolucak. Rabbim isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah
Canım valla bende umutla bekleyenlerdenim bende pco var 36 gnde oluyorm adeti ama bu ay olmadm ve 6 gün geçti 3 israr 3 kan testi yaptrdm negatif çıkıyo ama akıntm çoğaldı yerleşme kanaması oldu bunlar olduğu halde negatif çıkıyo bende doktrma sordm geç döllenme olBilir bekle dedi ama sabredemyorm pazatrsi gtcem dktra ben hamile olduğma inanıyorm öyle hissedyorm ama değilsemde tabi bi çaresne bakmam lazm ama hiö umudnu ytrme rabbim hayrlısımı versn :)Göğüslerime hala el süremiyorum uçları hafif belirginleşti çok hafif akıntımda geri geldi ama az kasık ağrılarım geçti bulantılarımda geçti sadece dudak kuruluğum devam ediyo bunlarda normalmi sence.. ya zaten yapıcak bişey yok beklemekten başka eczacı kadın çok kesin konuştu varsa çıkmaması imkansız diye moralim çöktü tabi haliyle ama sendede aynısı olmuş kısmet bakalım nolucak. Rabbim isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah
Canım salı adet olmam lazım eğer olursam yada inşallah hamileysem ki pek umudum kalmadı mutlaka yazicam size Allah seninde gönlüne göre versin inşallahCanım valla bende umutla bekleyenlerdenim bende pco var 36 gnde oluyorm adeti ama bu ay olmadm ve 6 gün geçti 3 israr 3 kan testi yaptrdm negatif çıkıyo ama akıntm çoğaldı yerleşme kanaması oldu bunlar olduğu halde negatif çıkıyo bende doktrma sordm geç döllenme olBilir bekle dedi ama sabredemyorm pazatrsi gtcem dktra ben hamile olduğma inanıyorm öyle hissedyorm ama değilsemde tabi bi çaresne bakmam lazm ama hiö umudnu ytrme rabbim hayrlısımı versn :)