Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyip işe yaradığını gören varmı bende çok zor durumdayım...arkadaşlar sağ burun deliğinizi baş parmağınızla kapayıp diğer parmaklar yukarı gelecek şekilde nefes alın sol burundan..
evet sana katılıorum benimkide babadan genetik babamda çok sinirliydi anne anneme çok çektirid yukarda allah var ama çokta ii baktığı günler oldu yürüyemio die ona tekerlekli sandalye yaptırdı.bende kayınvalidem ve onun annesi ile beraber oturuorum bir tanede bebeğim var eşimin işleri bozuldu birazda akraba kazığı yedik hakkımız olamyan çok para ödedik ondanda sinirliyim heralde doğum yaptım daha sinirli oldum şimdide evdeki kayınvalidem ve annesine sert davranıorum hemen sinirleniorum söleniorum hatta kinci bir kişilik yapısı aldım çok fena ya allah yardımcım olsun....keşke mesajları okuyup geçenlerden olsaydım ama malesef aynı durumdayım.çevremde çok az kişi var,kardeşim de yok.benim sinir bozukluğu sanırım biraz baba tarafından genetik, biraz da yalnızlıktan dolayı.saçma konulara kızıp başımı ağrıtıyorum.yakınımdakileri azarlıyorum.kendimi kaybedip annemi çok hırpaladım.nişanlıyım ona da agresif davrandığım oldu.nikaha az kaldı, inanın diğer kızlar gibi sevinçle bekleyemiyorum.babam 10 gün sonra eve dönersin dedi.bu yüzden evlenmekten korkuyorum.
Arkadaşlar sinirlendiği zaman kendine hakim olamayıp ağzına gelen lafı sayıp,tonlarca kişiyi üzüp kıran insanlardanım,ne yapmam gerekiyor,yada siz öyle durumlarda neler yapıyorsunuz((
Arkadaşlar sinirlendiği zaman kendine hakim olamayıp ağzına gelen lafı sayıp,tonlarca kişiyi üzüp kıran insanlardanım,ne yapmam gerekiyor,yada siz öyle durumlarda neler yapıyorsunuz((