ben cok tepki gösterdim biliyorum ama o an öle kızgındım kii
ya kendisi ogluna nereye gittiğini hep soruyo kac yasında adam markete gittiğinde hesap veriyor benim kızım daha 6 aylık ya bu ne düşüncesizlik
kızlar inanın konuyu zaten buyüzden actımtamam canım haklısın dusuncesızlık yapmıs ama sende geregınden fazla telaslanmıssın gıbı geldı yada cocugum olmadı ıcın boyle gelıyo bılemıyorum
ama bıraz sakınlesmeyı dene olan olmus tepkınıde göstermıssın
bıdaha boyle bırsey yapmaya cesaret edemez zaten
tamam canım haklısın dusuncesızlık yapmıs ama sende geregınden fazla telaslanmıssın gıbı geldı yada cocugum olmadı ıcın boyle gelıyo bılemıyorum
ama bıraz sakınlesmeyı dene olan olmus tepkınıde göstermıssın
bıdaha boyle bırsey yapmaya cesaret edemez zaten
6 aylık bebeğin dışarda ne işi var zaten soğuk hava
çok düşüncesiz gerçekten nene de kim olur annesi varken :1closedeyes:
gözünü korkutmuşsundur bi daha da yapmaz zaten (umarım ki yapmaz)
arkadasım evin içinden değil ve o an o gerginlikte daha cok kendinizi düşünüyosunuz karsı tarafı değilhaklısın, ben bir anneyim ve asla böyle tepki vermezdim...sonuçta annemize bağırıp kızabiliriz ama kayınvalidemize daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum...
üstelik 6 aylık bebek evin içinden nasıl kaybolacak ki:uhm:
kusura bakma çok ayıp etmişsin...kayınvaliden mi kaynanan mı bilmiyorum ama abartmışsın
ayrıca ne demek anemize kızarız ama kaynanamıza hayır anneme daha da saygılı davranmam gerekirken çünkü annem evin içinde değil bahcedeydik ve alıp gitti bir daha düşünün istersenizhaklısın, ben bir anneyim ve asla böyle tepki vermezdim...sonuçta annemize bağırıp kızabiliriz ama kayınvalidemize daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum...
üstelik 6 aylık bebek evin içinden nasıl kaybolacak ki:uhm:
İstanbul bile yazı yaşıyor Hatay daha sıcaktır be canım:mymeka:
bence kayınvalidesine (kaynanasına) zaten sinir olduğu için bahaneklava:etmiş a.s
biraz fazla tepki vermişsiniz sanırım ağır konuşmuşsunuz karşınızdakinin bir büyük olduğunu unutup kırmışsınız.
tamam belki haklı olabilirsiniz ama diyorum ki keşke daha uygun bir d,lle anlatsaydınız.
kaynanam olması bana sormadan sölemeden kızmı alma hakkını vermiyoooor
doğru dedin.
ayrıca şu hareket arayı yumuşatmıcak"kaynanamıza annemizden daha dikkatli davranmamız lazım"bir çok kişi oğlunun dünyaya gelmesine vesile olduğu için ve bakıp büyüttüğü için saygı göstermeli vs. diyo öyle biz gelinlerde ağaç kovuğundan çıktık..bence herkez birbrine saygı duysa ve herkez herkezi olduğu gibi kabul etse sorun olmıcak ama hernedense birileri ha bire başkalarına değiştirmeyi kendine görev edinmiş.CADIARZU
kaynanam olması bana sormadan sölemeden kızmı alma hakkını vermiyoooor
ayrıca ne demek anemize kızarız ama kaynanamıza hayır anneme daha da saygılı davranmam gerekirken çünkü annem evin içinde değil bahcedeydik ve alıp gitti bir daha düşünün isterseniz
belkide haklısınız bayan zaten gözüme bir sürü yanlıs hareketten batmıs üstüne bunu yaptıgında alkıs tutacak halim yok
kibar olmaya calıstım cogu zaman ama bir yerde sabır tasıyorbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?