sanırım cevap hakkı doğdusengözlerimebaksanab
karşılıklı saygı tabiki ama ana kız diyoloğu paşazade türünden değilse kayınvalide her zaman bir adım önde olmalı diye ısrar ediyoruma.s
gene karşılıklı saygı diyorum ama küçükler büyüklere her zaman daha saygılı olmalıdır...hakarete ve psikolojik veya fiziksel şiddete maruz kalmadığı sürece bu düşüncem de sabittirsengözlerimebaksanab
hangi insan devamlı biriyle öyle veya böyle hoşuna gitmeyen olaylar yaşayıp psikolojisi bozulmuyo psikologlar böyle insanlarla dolu tanıdığım psikologdan biliyorum.ama bana kalırsa ben karşımdakine cevap vermem direk araya seviye koyarım.kimseyle didişip güzel canımı sıkmam.ama bazı arkadaşlar elinde olanyan sebeblerle bunu yapamıyolar.insanlarımız bazen cahilce davranıyo herkez herkezin hakkına saygı duyması bilse pskologlar işssiz kalıcaktır.şahsen bir kızım olursa ben kızım geleceği adına endişelenicem dünyada böyle insanların varlığını bildiğim için.enim ablam bu arkadaşının katı katı fazlasını gördü kaynanasından sırf cehaletinden dolayı etraf böyle insanlarla dolu insanların sesi çıkmıyo ve olduğu gibi kabullenmek zorunda kalıyolar ve kednileride bunu itira ediyo ve bu yarada hep böyle kanıyo.sengözlerimebaksanab.
şu dediğinde son derece haklısın kaynana ile araya bi seviye koymak lazım çünkü ben onun kızı değilim ama aynı işi oda yaptığı sürece bu teori elimizde patlamaz çünkü oda benim gerçek annem değil nasıl o bana alınabiliyosa normal olarak bende ona alınabilirim dimi arkadaşım.bende böyle düşünüyorum senin fikrinede saygı duyuyorum.bende fikrimi senin gibi sabitleyenlerdenima.ssengözlerimebaksanab