cnm şikayet var sitesine bende biriki şikayetimi bildirdim.sonuçlarını görüyosun.çoğu firma ilgileniyor.sen yapman gerekenleri yapmışsın.birde tüketiciyi koruma siteleri var google dan bir bak istersen.oralarada yazabilirsin.
ayyynen benimde başıma geldi. hatta kolim gideceği yere haftalarca ulaşmadı en sonunda geri istedim kolim darmadağındı. hemen genel müdürlüğü aradım şikayet ettim o şubeyi. benden özür dilemekten bi hal oldular bundan sonraki kargolarımdan ücret alınmayacağını ve bütün kampanyalardan yaralanabileceğimi söylediler. genel müdürlükten beni gün içinde 3-4 kez aradılar hatta. ama ben yinede başka kargodan gönderdim tekrar riske atamadım yeni kolimi.
sana tavsiyem hangi firmaysa hemen genel müdürlüğü ara ve şikayet et.
özel bir kargo firmasıysa hemen genel müdürlük ile irtibata geç cnm..geçmiş olsun vala..
saoll canımm peki genelmüdürlüğün adresi burasımı
Adres: Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No:2 06101 Ulus / ANKARA
Tel: +90 312 560 50 00
Faks: +90 312 3095144-45
E-posta : info@ptt.gov.tr
pardon cnm benimki özel bi kargo firmasıydı ama farketmez pttymiş seninki. ben bulunduğum ildeki genel müdürlüğü aradım. sende ilk önce bulunduğun ilin genel müdürlüğünü ara. baktınki olmadı ozman ankaradakini ara. yani işin peşini bırakma mutlaka şikayet et. hatta hakaret ettiklerinide söyle. ben önce internetten müdürlüklerin numaralarını mail adreslerini buldum bi güzel mail attım sonra aradım. banada hakaret etmişlerdi. bi güzel anlattım şikayetlerimi, çok güzel ilgilendiler.
ha burdanda söylim bu işi başıma açan aras kargoydu kesinlikle tavsiye etmem.
allah allah ne biçim adamlar var yaa..bence sen yinede ptt nin genel müdürlüğü ile irtibata geç canım yarın da gelmezse...
tamamm canımm şimdi info@pttye baya uzun bi mail attım
bu işin peşini bırakmıcam çünkü bi müdür böyle davranamaz ya bana insan gibi bizim hatamız yarın ulaşacak dese kabul edip çıkıcam ordan ama bu hakaretleri karşılıksız kalmıyacak o terbiyesiz adamın
kesinlikle bırakma bencede.bende aynı senin durumuna düştüğüm için seni çok iyi anlıyorum. hakarete uğradım şikayet edicem dedim sizi hiç bişey yapamazsın git et dediler. bende o sinirler internette nekadar yer varsa heryere yazdım şikayetimi. müdürlüklere mail attım falan sonunda tükürdüklerini yaladılar özür dilediler benden. sakın haaa sakın arkadaşlar böyle bişey başınıza gelince peşini bırakmayın. adamlar alışmış bunlar bişe yapamaz diye istedikleri gibi davranıyolar.
umarım sende halledersinde biraz olsun rahatlarsın.
sana bagıran adamın şahsına da şikayetin varsa ismini bildirip genel müdürlüğe şikayet edeblrsin sanırım
adamın işten atılmasına sebep olabilrsin eger gönlün razıysa:sm_confused:
sana bagıran adamın şahsına da şikayetin varsa ismini bildirip genel müdürlüğe şikayet edeblrsin sanırım
adamın işten atılmasına sebep olabilrsin eger gönlün razıysa:sm_confused:
bu arada bu kargoyla bu kadar ilgilenmemim sebebi askerimden gelmesi ya yoksa çokta umursamazdım ama o zor bela bana bi hediye gönderiyo ama elime ulaşmıyo çok sinirleniyorum çokkkkkkkkkk
inanmıyorum bende askerdeki aşkıma göndermeye çalışıyodum:1rolleyes:
üzüldüm bak şimdi yine. inşallah adam dersini alırda insanlara insan gibi davranır.
telekom özelleştiğinden beri ptt sıkı disipline girdi.ben de ptt de annemin maaşı ile ilgili sorun çıkaran memuru ve şubeyi mail ile şikayet ettim,genel müdür beni defalarca tel ile aradı,çağırdı,anneme kötü davranan memura işlem yapıldı açıkçası çok şaşırdım devlette memurlara birşey olmaz zihniyeti artık siliniyor, artık bu konularda acaip duyarlı.bana mail 2 hafta kadar sonra geldi.bu işin peşini bırakma ki senden sonrakiler de zorluk çekmesin ve herkes işini doğru yapsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?