Çok sinirliyim çok

Yada böyle bir adam yok,biri bizi işletiyor Nedense her konusunda böyle hissediyorum.

çok iyiydi bu ya bu açıklamayı yapmasaydınızda anlaşılıyor zaten konu sahibinin karakteri ne kadar özgüven eksikliği varsa artık ben de kendimi kıskanç zannederdim melekmişim ben be melekkk DD

Peki buyugumuz munenin bu uyelikten haberi var mi?

Ayy ne erkekler var su dünyada. Öğrenciye silgi vermek mi ben böyle ahlaksızlık duymadım yerinde olsam bosardim bu adamı sen nasıl katlaniyorsun canım ya.

Ya ben bazen gerçek olamaz falan diyorum ama bir insan bu kadar uzun süre de rol yapamaz ki. O pasta mevzusu 2014 yılında falandı çok iyi hatırlıyorum çünkü babam ameliyat olmuştu hastane odasında, ben artık cinnet geçireceğim demiştim konusunu okuyunca.

Silgi verdi diye tepkiye bak vay be sastim kaldım... Ben üniversitede öğrenciyken bir final sınavında hesap makinasıni unutmuşum ki Mühendislikte sıfır alınır hesap makinası yoksa. Asistan hocamız a söyledim eski bir hesap makinası getirdi sonra o hocanın eşi bayan hocada gelmişti Gözetmen olarak ve o kadın gitti en iyi hesap makinasıni buldu getirdi değil Kıskanmak kadın kendini feda etmişti koşarken... Hala da kendileriyle görüşürüm. İşte böyle insanlara eğitimci derim ben.. Gerisi vizzz

bencede elif hanım normal birşey nden bu kadar takıldınızz ki ... meslektaş eşlerde insanlar davranışları daha çok kıyaslama yapabiliyormuş diye duymuştum sizinkisi biraz ona benziyor belki sizin gibi davranmasını beklediniz ama olmaz olmamalıda.. ha erkek öğrenci olunca fikriniz değişecekse yada tepkiniz o zaman kıskanmışssınız belliki... olur böyle şeyler eşiniz bankacı yada ilaç mümessili olsa napardınız bence insan böyle durumlarda daha zor şeyleri düşünüp boşver demeli hayat kısa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…