Çok sinirliyim çok

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
ne tatli kiskanmissin ask iste.. :KK200: ama anlattiklarinda ben bisey goremedim yilisik bir adam degilse sorun yok gibi sanki

Konuyu erkek arkadaşıma kopyalayıp yolladım "bak haline şükret ne kadınlar var dedim önce yuuuh yok artık dedi, sonra sen böyle olsan aşkından ölsem terk ederim dedi. Neyse ki böyle özgüvensiz biri değilim. Çevrenizde ki herkes sizinle arkanızdan dalga geçiyordur ve eşinize üzülüyordur bence.

Ya az cok konu sahibini taniyanlar nasilda naifler ve artik kendisini taniyarak ve sinirleri alinmis bir sekilde yorum yapiyor:) Misal ben.
Konu sahibi elifff nam-i diger lorena boyle arkadaslar.Siz apirsaniz da kopurseniz de hakaret etseniz de degismiyoR.O yuzden bosuna kirici laflar soylemeyin.
Oncaa olaylara ragmen kocasi onu kabul etmis mi etmis herseyi kabullenerek,o yuzden bunca laf soylemeye gerek yok.
Ya o degil de
Adami evlilige nasil ikna etti acep
Tecavuz mu etti naapti? Adamda tipik stockholm sendromu mu var cozemedim

Ya az cok konu sahibini taniyanlar nasilda naifler ve artik kendisini taniyarak ve sinirleri alinmis bir sekilde yorum yapiyor:) Misal ben.
Konu sahibi elifff nam-i diger lorena boyle arkadaslar.Siz apirsaniz da kopurseniz de hakaret etseniz de degismiyoR.O yuzden bosuna kirici laflar soylemeyin.
Oncaa olaylara ragmen kocasi onu kabul etmis mi etmis herseyi kabullenerek,o yuzden bunca laf soylemeye gerek yok.

Konu açmış bizde eğleniyoruz, evet artık eğlenceye dönüştü konuları zaten kimsenin kimseye hakaret ettiği yok ki.

Ya inanmıyorum size bu nasıl tavır. Erkek öğrenciye silgi verse tavrınız aynı olacak miydi peki ? Bir eğitimci olarak sizi kınıyorum ! Kiskancliktan eğitimci olduğunu unutmuşsun bırak mesleği git

Öyle oldu haksız oldum ben.
Öyle bişey farketmedim ama böyle saçma kibarlıklar yapmasına gerek yok ki hadi onda yok silgi diğer kızda da mı yoktu.
Ben küs kalcam aynı evde o haklı olduğumu kabul edene kadar
Hakli olduğunu kabul edince ne olacak?

Ya o degil de
Adami evlilige nasil ikna etti acep
Tecavuz mu etti naapti? Adamda tipik stockholm sendromu mu var cozemedim

Eminim kocası da alttan alan, bol anlayışlı, oldukça iyi biridir.
Böyle sorunlu kadınlar iyi kocaları kapar.
Hanımefendiler de genelde gamsızın tekine düşer harcanır gider.
Hayat işte:KK14:

İyi misiniz siz Allah aşkına eğitimcisiniz bir de. Silgi verince ne oluyormuş söyler misiniz unutmuş işte siz öğrenci olmadınız mı ayrıca asistanlar gülüyorsa ne olmuş. Psikolojik yardım alın bence siz. Eşiniz işinin gereğini yapıyor.

Değerli KK sakinleri;
Konu sahibesi yani nam-ı diğer lorena'ya uzunnn yıllar süren bu saplantılı ilişki döneminde KK kadınları tarafından her türlü ilgi gösterildi, destek verildi, çözüm önerileri sunuldu. Ancak, sonuç asla ve asla değişmedi çünkü konu sahibesinin ruhsal yapısı doğru olanı görmesine bile engel oluyor.
Biz bu konuları okumaya şimdiki eşi olan adamla sevgili olduğu dönemde başladık. Nişan döneminde depresyona sokulduk şimdi de evlilikten inciler dinliyoruz.
Vereceğiniz herhangi bir tavsiye en ufak bir işe yarayamayacağı gibi "ne var bunda" derseniz sağlam atar yiyeceksiniz.
Hep böyle oldu hep de böyle olacak.
Uzmana git dersiniz, gitmez.
Adamı rahat bırak dersiniz, e ama o da öyle böyle der.
Silgiye şaşıran hanımlar daha bunun kantinde selam vermesi var, birine niye teşekkür etti demesi var, keki niye istedisi var, öğrencisi var asistanı var, projesi var ohooo saymakla bitmez.

Lorena ya artık lafım yok ama adam ya mazoşist, ya beddualı.
Başka bir açıklaması yok.

X