- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
- Konu Sahibi elifff_____
Ben değilim deyip bizleri kandırmaya çalışması da pek hoş.
Nereye kandırıyor.
Biz şerbetlendik
Lorena konusunu bir cümleden tanırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değilim deyip bizleri kandırmaya çalışması da pek hoş.
Nereye kandırıyor.
Biz şerbetlendik
Lorena konusunu bir cümleden tanırız
Gördüğüm an didim vallahi .
Kk kadınları yanılmaz zekidir , çeviktir , çözer
Konu sahibinin hayatı kıskançlık,düğün davetiyesine bile müdahale ediyordu onu çağırma,bunu asla çağırma diye. Eski konularını bildiğimiz için bu tarz yorumlar yapıyoruz kaldı ki,kız eşine gel takılalım dememiş, göz süzmemiş,cilve yapmamış,sadece silgi istemiş ve iade etmiş olay bu kadar. Bunu kim neden kıskansın ki.Hanimlaaarr kıskançlık bizim ruhumuza cooookkk uzakmis gibi yorumlar yapmissiniz bukadar uzak değiliz bence kabul edin tamam bu konu abartı ama icinize dönüp benzer duyguları bulmadiniz mi hic bence cok tanidik hadi bi iki kişi kıskanç değildir dedim ama hepiniz benzer yorumlar yapmissiniz..
Eliifff yaptığın abartı olmuş evet muhtemelen sürekli kafana takiyodun okul mevzusunu küçük bi olay çok büyük gelmiş.Eşini karşına al ve sadece duygularını ifade et onu suclamadan.Çok kiskaniyorum dayanılacak gibi değil aklima kötü şeyler geliyo hep seni üzmek istemiyorum elimde değil vss. Ve acilen DEGER DUYGUNU yukselt ozaman bunların hiçbiri seni etkilemiycek bunu unutma.Yardım al ve hayatinizin tadını çıkarın aşka bogulun
Hahaahhah adamımoff tavırların çok kezbanca geldi
bir dihi silgi virirsin bisirim sini tmm mı .s
Hanimlaaarr kıskançlık bizim ruhumuza cooookkk uzakmis gibi yorumlar yapmissiniz bukadar uzak değiliz bence kabul edin tamam bu konu abartı ama icinize dönüp benzer duyguları bulmadiniz mi hic bence cok tanidik hadi bi iki kişi kıskanç değildir dedim ama hepiniz benzer yorumlar yapmissiniz..
Eliifff yaptığın abartı olmuş evet muhtemelen sürekli kafana takiyodun okul mevzusunu küçük bi olay çok büyük gelmiş.Eşini karşına al ve sadece duygularını ifade et onu suclamadan.Çok kiskaniyorum dayanılacak gibi değil aklima kötü şeyler geliyo hep seni üzmek istemiyorum elimde değil vss. Ve acilen DEGER DUYGUNU yukselt ozaman bunların hiçbiri seni etkilemiycek bunu unutma.Yardım al ve hayatinizin tadını çıkarın aşka bogulun
Gördüğüm an didim vallahi .
Kk kadınları yanılmaz zekidir , çeviktir , çözer
Konu sahibinin hayatı kıskançlık,düğün davetiyesine bile müdahale ediyordu onu çağırma,bunu asla çağırma diye. Eski konularını bildiğimiz için bu tarz yorumlar yapıyoruz kaldı ki,kız eşine gel takılalım dememiş, göz süzmemiş,cilve yapmamış,sadece silgi istemiş ve iade etmiş olay bu kadar. Bunu kim neden kıskansın ki.
......... sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
senin tedaviye ihtiyacın var çekilecek kadın değilsin bencemrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
kadın doğru yazmış ne kızıyorsun Kezban hocamTerbiyenizi takının
doğuştan saplantılı yani yeni değil ok anladım şimdiArkadaş daha önce de nişanlısı tanıdıkları bir kıza sadece merhaba dediği için olay çıkarmıştı.
Sen kocanı öp başına koy hala bu saçmalıklara katlandığı için.