Çok sinirliyim çok

Hanimlaaarr kıskançlık bizim ruhumuza cooookkk uzakmis gibi yorumlar yapmissiniz:KK48: bukadar uzak değiliz bence kabul edin tamam bu konu abartı ama icinize dönüp benzer duyguları bulmadiniz mi hic bence cok tanidik:oops: hadi bi iki kişi kıskanç değildir dedim ama hepiniz benzer yorumlar yapmissiniz..
Eliifff yaptığın abartı olmuş evet muhtemelen sürekli kafana takiyodun okul mevzusunu küçük bi olay çok büyük gelmiş.Eşini karşına al ve sadece duygularını ifade et onu suclamadan.Çok kiskaniyorum dayanılacak gibi değil aklima kötü şeyler geliyo hep seni üzmek istemiyorum elimde değil vss. Ve acilen DEGER DUYGUNU yukselt ozaman bunların hiçbiri seni etkilemiycek bunu unutma.Yardım al ve hayatinizin tadını çıkarın aşka bogulun:KK30:

Ayyy ne saçmalık! Benim geçen sınavda kalemim bozuldu hoca istemediğim halde getirdi kendi kalemini verdi, başka bir gün silgi istedim yine verdi. Ne oldu şimdi? Ben öğrenci olmaktan mı çıktım? Diğer derslerimde tükenmez kalemle sınava giriyoruz doğal olarak silgi kalem aklıma gelmiyor Ayy öğrencisin sen taşıyacan nasıl bi mantıktır üstüne trip atmak da nasıl bir kezbanlıktır??

Hanimlaaarr kıskançlık bizim ruhumuza cooookkk uzakmis gibi yorumlar yapmissiniz:KK48: bukadar uzak değiliz bence kabul edin tamam bu konu abartı ama icinize dönüp benzer duyguları bulmadiniz mi hic bence cok tanidik:oops: hadi bi iki kişi kıskanç değildir dedim ama hepiniz benzer yorumlar yapmissiniz..
Eliifff yaptığın abartı olmuş evet muhtemelen sürekli kafana takiyodun okul mevzusunu küçük bi olay çok büyük gelmiş.Eşini karşına al ve sadece duygularını ifade et onu suclamadan.Çok kiskaniyorum dayanılacak gibi değil aklima kötü şeyler geliyo hep seni üzmek istemiyorum elimde değil vss. Ve acilen DEGER DUYGUNU yukselt ozaman bunların hiçbiri seni etkilemiycek bunu unutma.Yardım al ve hayatinizin tadını çıkarın aşka bogulun:KK30:
Konu sahibinin hayatı kıskançlık,düğün davetiyesine bile müdahale ediyordu onu çağırma,bunu asla çağırma diye. Eski konularını bildiğimiz için bu tarz yorumlar yapıyoruz kaldı ki,kız eşine gel takılalım dememiş, göz süzmemiş,cilve yapmamış,sadece silgi istemiş ve iade etmiş olay bu kadar. Bunu kim neden kıskansın ki.

Bunun adı kıskançlık değil bence, başka bir şey. Hastalıklı bir ruh. Annesinin tanıdığına selam verdi diye olay yaratmak, eşinin 15 yaşında ki kuzenini kıskanmak, misafirlikte eşi 1 dilim pasta yedi diye olay çıkarmak, düğüne kadın çalışma arkadaşlarını çağırdı diye sorun çıkarmak kıskançlık mı? Bunlara benzer bir sürü konusu var.
Konu sahibini tanıyoruz, eşi ile flört döneminden beridir konu açıyor. Hayatımda görmediğim ve mümkünse görmek istemediğim bir karaktere sahip o yüzden artık eski ve onu tanıyan üyeler olarak ciddiye bile almıyoruz. Çoğumuz o yorumları eğlence amaçlı yapıyoruz zaten.

çok sinirlenecek bir şey yok. sanki ygs lys gibi Ösym'nin sınavında silgi verdi. silgi verme mevzusuyla ilgili öfkeniz, işinde sıkıntı yaşar diye mi yoksa kıskançlıktan mı? işiyle ilgiliyse bu kadar dertlenmeye gerek yok. ama kıskançlıktansa da çok saçma.

Konu sahibinin hayatı kıskançlık,düğün davetiyesine bile müdahale ediyordu onu çağırma,bunu asla çağırma diye. Eski konularını bildiğimiz için bu tarz yorumlar yapıyoruz kaldı ki,kız eşine gel takılalım dememiş, göz süzmemiş,cilve yapmamış,sadece silgi istemiş ve iade etmiş olay bu kadar. Bunu kim neden kıskansın ki.

Bunu neye benzettim biliyo musun hanı bazi insanlar küçücük zararsız olduğunu bildiği bocekten bile korkar ya onu yoketmeden gözüne uyku girmez gecesi berbat olur ama elinde değildir bunun gibi.ne desen boş ancak faydalı öneriler belki ise yarar.Deli gibi korkuyo hayatida berbat oluyo ama elinde değil o yüzden dalga geçmek yerine bence söylenecek tek bisey var.Yardım almalisin eliff.

......... sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
senin tedaviye ihtiyacın var çekilecek kadın değilsin bence

İnsanları yargilamaktan çok korkarimm.Hayat bu belli mi olur!
Tecrübeyle sabit

X