• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirli bir babam var :(

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
318
34
İstanbul
Merhaba. Benim sorunum sadece babamla ilgili. aşırı sinirli birisi. ufacık bir olaya sinirlenip aylarca bizimle küsüyo ve atıp kırıyo eline geçeni. son tartısma konusu cok saçma ve bu yüzden 1 aydır evden kimseyle konuşmuyo,oruç tutmuyo namaz kılmayı bıraktı ve aşırı küfür ediyo. bunları bize sinirinden yapıyo. bizse hep daha fazla ileri gitmesn diye susuyoruz. daha dogrusu annem susmamızı istiyo. aile büyüklerinden yardım istedk ama onlarıda dinlemedi. sakinleştirici ilaçlar kullandırmayı düşünüyoruz artık :S hepimiz nefret ettik babamdan evdeki huzursuzluga sebep oldugundan,davranışlarından dolayı.çayına yemegine fln sakinleştirici ilaç koymayı düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruz :s:s sizce nasıl davranmalıyız ?

Çocuk gibi hareketleri var yaşından dolayı zapdetmeniz zor.
Ya çocuğunuz gibi kabul edip boşvereceksiniz
her dediğine evet diyip,
ya da farklı hayatları seçecksiniz
Yoksa sağlıklı bir insan bir kula kızıp haşa öfkesini Allah'tan alır mı?

Çocuk gibi hareketleri var yaşından dolayı zapdetmeniz zor.
Ya çocuğunuz gibi kabul edip boşvereceksiniz
her dediğine evet diyip,
ya da farklı hayatları seçecksiniz
Yoksa sağlıklı bir insan bir kula kızıp haşa öfkesini Allah'tan alır mı?

çok haklısın bizde bunu kabullenemiyoruz.yüzünü görünce nefretimi söyleyesim bagırıp çağırasım geliyo.okadar soğuttu kendinden.çok gaddarlaştı. yanında ölsek dönüp bakmaz gibi geliyor artık.geçmiştede böyleydi ama biz büyüdükçe dha sakin olmaya baslamıştı değiştiğini düşünüyoduk.ama 1 aydır eskisi gibi oldu kimseyi dinlemiyor.utanması yok bagırıyo herkese duyuruyo sesini. sağlıklı davranışlar değil farkındayız ama asla tedaviyi kabul etmez :(

benim babamda aynı ben görüşmüom 2 ay falan oldu ne annem arıo ne o bende aramıom ne olcak omayan bişiyi var gibi anlttıgı için tavır aldım bilmiom ne olcak

benim babamda aynı ben görüşmüom 2 ay falan oldu ne annem arıo ne o bende aramıom ne olcak omayan bişiyi var gibi anlttıgı için tavır aldım bilmiom ne olcak

bizde en basta tavır yaptıgımız için o dahada sinirlendi inat etti. şimdi huzursuzluk bitsin diye ufak ufak konuşuyoruz mecbur ama hiç içimizden gelerek değil.boşanmalarını söyledik anneme ama oda biraz daha sabretmekten yana.kendince haklı oda.ben lafımı söylerim babama benzerm huy olrk okdr gaddar bencil deilimdr ama söylerm herşeyi umurumda olmaz şu satten sonra ama üniversiteye baslayacagım.göndermemek gibi bi inat yapar biliyorum o riske giremiyorum şimdilik susuyorum buyüzden :(

fark su ben evliyim ve hayatımın geri kalanında olmasada olur die düşündüm ama senin öle diil daha küçüksün

fark su ben evliyim ve hayatımın geri kalanında olmasada olur die düşündüm ama senin öle diil daha küçüksün

evt daha 19 yasındayım rest çekebilcek kadr imkanım yok.asilik yapmak istemiyorum onlara karsı sonuçta günahını biliyorum . belkide Rabbim bizide böyle sınıyodur diye dua ediyoruz hep.Allah ıslah etsin inşallah :(

bilmiom günah belki ama çıkış yoktu benim için ben öle yaptım benimde sorunlarım taaaaaaaaa ün. basladığım zaman oldu hala tam gaz devam ben tansiyon hastasıyıım ank gittik tatil için döndük eve gelir gelmez bi tel annem vay sen söle yaptın böle yaptın bıktım artık devamlı sorun çıkarılolar ordan gelince sinirden günlerce hasta kalıom baktım olmuo kestim artık görüşmeyi bayramda falan bi msj atcam yeter canımı onlar mı verdi

bilmiom günah belki ama çıkış yoktu benim için ben öle yaptım benimde sorunlarım taaaaaaaaa ün. basladığım zaman oldu hala tam gaz devam ben tansiyon hastasıyıım ank gittik tatil için döndük eve gelir gelmez bi tel annem vay sen söle yaptın böle yaptın bıktım artık devamlı sorun çıkarılolar ordan gelince sinirden günlerce hasta kalıom baktım olmuo kestim artık görüşmeyi bayramda falan bi msj atcam yeter canımı onlar mı verdi

bende düşünmekten kendimle konuşmaktan cıldırcam artık ama şuan susuyruz sadece :s

Merhaba. Benim babamda yaklaşık 15 sene önce aynı davranışları göstermeye başladı. Annemde aynı sizin anneniz gibi sustu ve bizide susturdu. Fakat sustukça babam daha da abarttı olayları. Tabi insanız bize de tak etti. Sonunda seneler geçti, bi çözüm bulunamadı. Babamla annem boşanma konumuna geldi, bizler hayatımızın en güzel dönemlerini sıkıntı stres içinde geçirdik ve çok yıprandık. Annem sabır gösteremez hale geldi ve sonunda oda babam gibi oldu. Şimdi babamla pek görüşmüyoruz, annemi de çok zor idare ediyoruz. Bazen düşündüğümde keşke biz küçükken biri babamı doktora götürebilseydi, belki bi çaresi olurdu biz de bunları yaşamazdk diye... Tavsiyem aynı pişmanlığı yaşamamak için erken önlem alın, elinizden geleni yapın.

Merhaba. Benim sorunum sadece babamla ilgili. aşırı sinirli birisi. ufacık bir olaya sinirlenip aylarca bizimle küsüyo ve atıp kırıyo eline geçeni. son tartısma konusu cok saçma ve bu yüzden 1 aydır evden kimseyle konuşmuyo,oruç tutmuyo namaz kılmayı bıraktı ve aşırı küfür ediyo. bunları bize sinirinden yapıyo. bizse hep daha fazla ileri gitmesn diye susuyoruz. daha dogrusu annem susmamızı istiyo. aile büyüklerinden yardım istedk ama onlarıda dinlemedi. sakinleştirici ilaçlar kullandırmayı düşünüyoruz artık :S hepimiz nefret ettik babamdan evdeki huzursuzluga sebep oldugundan,davranışlarından dolayı.çayına yemegine fln sakinleştirici ilaç koymayı düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruz :s:s sizce nasıl davranmalıyız ?

Merhaba glnckn, anlattıklarınız bir davranım bozukluğunu düşündürtüyor. Bu öyle çayına, yemeğine bir şey karıştırarak olmaz. Böyle şeyler düşünmeyin. Yapmanız gereken babanızın bir psikiyatra gitmesini sağlamak.

Back