Çok sinirim bozuldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak nereye ışınlandınız
Çok abartmışsınız. Sanki kadının kapısına dayanmışlar ya alt tarafı mesaj atmışlar.
Size mesaj gelince de böyle panikleyip tüm sülaleyi ayağa mı kaldırıyorsunuz?
Engellemiş bitmiş.

Aaaa bilmiyordum çok sağolun gidince kapatayım babanneminkini.

Panik atak dağlarına ışınlanmış olabilirim buraya yazınca içim rahatladı bende anladım gereksiz yere konu açtığımı ama işte

mesaji gördüğünüzde silseydiniz ya, ne amacla biraktiniz ki? Nolur nolmaz diye dursun ne demek anlamadim, sil gec.

70 yaşinda kadının kocaya kaçacağından şüphe etmiyorsanız bu kadar abartmanıza gerek yok.

Amcanıza soyleseniz ne olacak? 70 yasindaki annesine mesaj atan adamı bulup dövecek mi? Saçmalığa bak!

Babaanne yalnızca fotoğraf bakmak icin kullanıyorsa kendi adını ve fotoğrafını kullanmayabilir.

Messenger mesajlaşmak icin yüklenir. Silerseniz mesajları görme, konuşma riski kalmaz. Yalnızca fotoğraf bakar, mesajlara erişemez.

Herkes dalgaya almış ama bu mesajların bir sebebi var. 70 yaşında kadına neden yazıyorlar sizce? Dolandırmak için. Kaç kadın böyle evinden barkından oldu ve üstüne kredi borçları.. bence amcanızı karıştırmayın. Babaannenize güzelce anlatın, biraz da korkutun. Müge Anlı da mı izlemiyor ya hu

Tamam da siz niye bu kadar sinirlendiniz ki ? nasıl çirkin bir üslup bu 70 yaşındaki kadın kocaya mı kaçcakmışmış. Ben panik biriyim bir sürü şey düşündüm. Etrafa bakınca haksızda sayılmam.

Babannem dolandırıcılara pabuç bırakcak son insan olabilir buyuk konuşmuyorum ama babamnm eski toprak. Face bilmez etmez kullanım amacı belli ama böyle konularda cin gibidir valla. Evin erkeği Babannem gibidir öyle diyim

Daha önce kapıya gelmişlerdi tanıtım için adamlar biraz saçmalayıp ısrarcı olunca kavga dövüş koşturdu valla.

Sizden üslup dersi alacak degilim. Üslubumun hesabını verecek de değilim. Hiçbir sorun yok çünkü.

Sinirlenmedim, yalnızca saçma buldum.

70 yaşındaki babaannenize mesaj gelince ne olacak sanmış olabilirsiniz? Kaçırıp organlarını mı alacaklar?

Panik atak var ise tedavi olun. Hayat boyle geçmez.

Bu nasıl bir üslup diye sordum gelin ders vereyim demedim gereksiz bir sinir var üzerinizde ya da terslemeyi seviyorsunuz sanırım. Bende panik atak sizde bu gereksiz gerginlik varken gelin beraber gidelim

Bu nasıl bir üslup diye sordum gelin ders vereyim demedim gereksiz bir sinir var üzerinizde ya da terslemeyi seviyorsunuz sanırım. Bende panik atak sizde bu gereksiz gerginlik varken gelin beraber gidelim
Niye gergin olayim hanimefendi? Yazışarak iletişim kurulan bir mecrada duyguları bu kadar net anlayamazsınız. Gayet sakince yaziyorum.

Engelleyin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…