Çok sinirim bozuldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak nereye ışınlandınız :KK51:
Çok abartmışsınız. Sanki kadının kapısına dayanmışlar ya alt tarafı mesaj atmışlar.
Size mesaj gelince de böyle panikleyip tüm sülaleyi ayağa mı kaldırıyorsunuz?
Engellemiş bitmiş.

Mesajları kapatın. Benim Instagram’da bile mesaj atamıyorlar, dışarıdan gelen mesajlara kapalı, bir mesaj atmaya çalışınca “….. mesajını alamıyor, herkesten mesaj gelmesine izin vermiyor” diye uyarı veriyor IG. Twitter’da da mesaj kutum dışarıya kapalı. Facebook’u kullanmayalı seneler oldu, onda da ayarlanabiliyordu en son. Kimseden mesaj gelmiyor hâliyle.
Aaaa bilmiyordum çok sağolun gidince kapatayım babanneminkini.

Tam olarak nereye ışınlandınız :KK51:
Çok abartmışsınız. Sanki kadının kapısına dayanmışlar ya alt tarafı mesaj atmışlar.
Size mesaj gelince de böyle panikleyip tüm sülaleyi ayağa mı kaldırıyorsunuz?
Engellemiş bitmiş.
Panik atak dağlarına ışınlanmış olabilirim😁 buraya yazınca içim rahatladı bende anladım gereksiz yere konu açtığımı ama işte 😅

mesaji gördüğünüzde silseydiniz ya, ne amacla biraktiniz ki? Nolur nolmaz diye dursun ne demek anlamadim, sil gec.

70 yaşinda kadının kocaya kaçacağından şüphe etmiyorsanız bu kadar abartmanıza gerek yok.

Amcanıza soyleseniz ne olacak? 70 yasindaki annesine mesaj atan adamı bulup dövecek mi? Saçmalığa bak!

Babaanne yalnızca fotoğraf bakmak icin kullanıyorsa kendi adını ve fotoğrafını kullanmayabilir.

Messenger mesajlaşmak icin yüklenir. Silerseniz mesajları görme, konuşma riski kalmaz. Yalnızca fotoğraf bakar, mesajlara erişemez.

Herkes dalgaya almış ama bu mesajların bir sebebi var. 70 yaşında kadına neden yazıyorlar sizce? Dolandırmak için. Kaç kadın böyle evinden barkından oldu ve üstüne kredi borçları.. bence amcanızı karıştırmayın. Babaannenize güzelce anlatın, biraz da korkutun. Müge Anlı da mı izlemiyor ya hu🙈

70 yaşinda kadının kocaya kaçacağından şüphe etmiyorsanız bu kadar abartmanıza gerek yok.

Amcanıza soyleseniz ne olacak? 70 yasindaki annesine mesaj atan adamı bulup dövecek mi? Saçmalığa bak!

Babaanne yalnızca fotoğraf bakmak icin kullanıyorsa kendi adını ve fotoğrafını kullanmayabilir.

Messenger mesajlaşmak icin yüklenir. Silerseniz mesajları görme, konuşma riski kalmaz. Yalnızca fotoğraf bakar, mesajlara erişemez.
Tamam da siz niye bu kadar sinirlendiniz ki ? 😄 nasıl çirkin bir üslup bu 70 yaşındaki kadın kocaya mı kaçcakmışmış. Ben panik biriyim bir sürü şey düşündüm. Etrafa bakınca haksızda sayılmam.

Herkes dalgaya almış ama bu mesajların bir sebebi var. 70 yaşında kadına neden yazıyorlar sizce? Dolandırmak için. Kaç kadın böyle evinden barkından oldu ve üstüne kredi borçları.. bence amcanızı karıştırmayın. Babaannenize güzelce anlatın, biraz da korkutun. Müge Anlı da mı izlemiyor ya hu🙈
Babannem dolandırıcılara pabuç bırakcak son insan olabilir buyuk konuşmuyorum ama babamnm eski toprak. Face bilmez etmez kullanım amacı belli ama böyle konularda cin gibidir valla. Evin erkeği Babannem gibidir öyle diyim 😁

Daha önce kapıya gelmişlerdi tanıtım için adamlar biraz saçmalayıp ısrarcı olunca kavga dövüş koşturdu valla.

Tamam da siz niye bu kadar sinirlendiniz ki ? 😄 nasıl çirkin bir üslup bu 70 yaşındaki kadın kocaya mı kaçcakmışmış. Ben panik biriyim bir sürü şey düşündüm. Etrafa bakınca haksızda sayılmam.
Sizden üslup dersi alacak degilim. Üslubumun hesabını verecek de değilim. Hiçbir sorun yok çünkü.

Sinirlenmedim, yalnızca saçma buldum.

70 yaşındaki babaannenize mesaj gelince ne olacak sanmış olabilirsiniz? Kaçırıp organlarını mı alacaklar?

Panik atak var ise tedavi olun. Hayat boyle geçmez.

Sizden üslup dersi alacak degilim. Üslubumun hesabını verecek de değilim. Hiçbir sorun yok çünkü.

Sinirlenmedim, yalnızca saçma buldum.

70 yaşındaki babaannenize mesaj gelince ne olacak sanmış olabilirsiniz? Kaçırıp organlarını mı alacaklar?

Panik atak var ise tedavi olun. Hayat boyle geçmez.
Bu nasıl bir üslup diye sordum gelin ders vereyim demedim gereksiz bir sinir var üzerinizde ya da terslemeyi seviyorsunuz sanırım. Bende panik atak sizde bu gereksiz gerginlik varken gelin beraber gidelim :halay:

Bu nasıl bir üslup diye sordum gelin ders vereyim demedim gereksiz bir sinir var üzerinizde ya da terslemeyi seviyorsunuz sanırım. Bende panik atak sizde bu gereksiz gerginlik varken gelin beraber gidelim :halay:
Niye gergin olayim hanimefendi? Yazışarak iletişim kurulan bir mecrada duyguları bu kadar net anlayamazsınız. Gayet sakince yaziyorum.

Merhabalar hepinizin yorumlarını merak ediyorum. Bundan aylar önce babannemin Messengerna bir mesaj gelmiş ama mesaj hiç açılmamış. Bende baktım (benim baktığımda 1-2 ay öncesiydi) bir adam ismi merhaba merhaba ne güzelsiniz diye yazmıs sürekli tabi babannem görmemiş. Amcamda o an ortamdaydı ama ben hiç çaktırmadım çünkü biraz sinirlidir basını derde sokmamak adına hemde mesajlar en son 1 yıl önce atıldığı için takmadım ama silmedim de mesajları ne olur ne olmaz dursun diye. Herneyse geçenlerde babannem aradı işte bana bir kadın mesaj atmıs dedi (kadın erkek kullanılabilecek isim bu arada. ) işte diyormus biz sizinle sınıf arkadasıyız falan filan. Oturduğu yeri sormus babannem çünkü ona bir arkadaşınn arkadaşı oldğunu falan demiş. Babannemde çıkaramadım sizi demiş. Sonra demiş numaranızı verir misiniz güzel bir bayansınız böyle yazınca babannemde çakmış işi kadın kadına yazmaz demiş bırakmış. Ertesi gün yan komsularına gidip oradaki genç bir kadına demiş bir bak suna diye kadında inceleyince bu erkek ya iyi ki muhatap olmamısın demiş basmışlar engeli. Babannem dedi ki adını değiştirmiş xx yazıyomıs sonradan o adı söyleyince bende de bir ışınlanma oldu dedim ki bu o adam. Amcamlara söyledin mi dedim hayır neyini söylücem engelledik insanlar kafayı yemiş kızım dedi. Babannnem 70 yasında. Facede ne işi var diyebilirsiniz ama halam uzakta oturuyor onların torunlarının fotoğraflarına bakar yorum yazar biz öğrettik onun harici 3-5 arkadaşı ve klasik örgülere, tariflere bakar. Tüm fotoğrafları dedemle Evli diye kocaman yazıyor. Ayrıca face var diye böylemi olmalı. Bende korktum tabi babannem bilmeden yazmıs adama fotoğraf görmediği için messengrdan pat diye mesaj gelince isim görmüş sadece. Kendi kendime diyorum ya yarın bir gün Allah korusun karsısına çıksa adam. Artık biliyosunuz hersey beklenir. Dedim acaba amcamlara söylesem mi ? Ama diyorum engellemiş bitmiş etmiş adamın kafasını kurcalayp basını derde sokmaya gerek yok. Karsıdaki adamı tanımıyoruz. İçimden şöyle bir dolu küfürü yazıp şu adama yollayasım var. Adamda genç babanneme göre. Kalıbına…. Allah böyle insanları neyse ban yememek adına susuyorum. Gerçekten çok gerildim sinirlerim bozuldu.
Engelleyin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X