Çok sinirim bozuldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beyazcicegim__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
57
31
Merhabalar hepinizin yorumlarını merak ediyorum. Bundan aylar önce babannemin Messengerna bir mesaj gelmiş ama mesaj hiç açılmamış. Bende baktım (benim baktığımda 1-2 ay öncesiydi) bir adam ismi merhaba merhaba ne güzelsiniz diye yazmıs sürekli tabi babannem görmemiş. Amcamda o an ortamdaydı ama ben hiç çaktırmadım çünkü biraz sinirlidir basını derde sokmamak adına hemde mesajlar en son 1 yıl önce atıldığı için takmadım ama silmedim de mesajları ne olur ne olmaz dursun diye. Herneyse geçenlerde babannem aradı işte bana bir kadın mesaj atmıs dedi (kadın erkek kullanılabilecek isim bu arada. ) işte diyormus biz sizinle sınıf arkadasıyız falan filan. Oturduğu yeri sormus babannem çünkü ona bir arkadaşınn arkadaşı oldğunu falan demiş. Babannemde çıkaramadım sizi demiş. Sonra demiş numaranızı verir misiniz güzel bir bayansınız böyle yazınca babannemde çakmış işi kadın kadına yazmaz demiş bırakmış. Ertesi gün yan komsularına gidip oradaki genç bir kadına demiş bir bak suna diye kadında inceleyince bu erkek ya iyi ki muhatap olmamısın demiş basmışlar engeli. Babannem dedi ki adını değiştirmiş xx yazıyomıs sonradan o adı söyleyince bende de bir ışınlanma oldu dedim ki bu o adam. Amcamlara söyledin mi dedim hayır neyini söylücem engelledik insanlar kafayı yemiş kızım dedi. Babannnem 70 yasında. Facede ne işi var diyebilirsiniz ama halam uzakta oturuyor onların torunlarının fotoğraflarına bakar yorum yazar biz öğrettik onun harici 3-5 arkadaşı ve klasik örgülere, tariflere bakar. Tüm fotoğrafları dedemle Evli diye kocaman yazıyor. Ayrıca face var diye böylemi olmalı. Bende korktum tabi babannem bilmeden yazmıs adama fotoğraf görmediği için messengrdan pat diye mesaj gelince isim görmüş sadece. Kendi kendime diyorum ya yarın bir gün Allah korusun karsısına çıksa adam. Artık biliyosunuz hersey beklenir. Dedim acaba amcamlara söylesem mi ? Ama diyorum engellemiş bitmiş etmiş adamın kafasını kurcalayp basını derde sokmaya gerek yok. Karsıdaki adamı tanımıyoruz. İçimden şöyle bir dolu küfürü yazıp şu adama yollayasım var. Adamda genç babanneme göre. Kalıbına…. Allah böyle insanları neyse ban yememek adına susuyorum. Gerçekten çok gerildim sinirlerim bozuldu.

Son düzenleme:
Merhabalar hepinizin yorumlarını merak ediyorum. Bundan aylar önce babannemin Messengerna bir mesaj gelmiş ama mesaj hiç açılmamış. Bende baktım (benim baktığımda 1-2 öncesiydi) bir adam ismi merhaba merhaba ne güzelsiniz diye yazmıs sürekli tabi babannem görmemiş. Amcamda o an ortamdaydı ama ben hiç çaktırmadım çünkü biraz sinirlidir basını derde sokmamak adına hemde mesajlar en son 1 yıl önce atıldığı için takmadım ama silmedim de mesajları ne olur ne olmaz dursun diye. Herneyse geçenlerde babannem aradı işte bana bir kadın mesaj atmıs dedi (kadın erkek kullanılabilecek isim bu arada. ) işte diyormus biz sizinle sınıf arkadasıyız falan filan. Oturduğu yeri sormus babannem çünkü ona bir arkadaşınn arkadaşı oldğunu falan demiş. Babannemde çıkaramadım sizi demiş. Sonra demiş numaranızı verir misiniz güzel bir bayansınız böyle yazınca babannemde çakmış işi kadın kadına yazmaz demiş bırakmış. Ertesi gün yan komsularına gidip oradaki genç bir kadına demiş bir bak suna diye kadında inceleyince bu erkek ya iyi ki muhatap olmamısın demiş basmışlar engeli. Babannem dedi ki adını değiştirmiş xx yazıyomıs sonradan o adı söyleyince bende de bir ışınlanma oldu dedim ki bu o adam. Amcamlara söyledin mi dedim hayır neyini söylücem engelledik insanlar kafayı yemiş kızım dedi. Babannnem 70 yasında. Facede ne işi var diyebilirsiniz ama halam uzakta oturuyor onların torunlarının fotoğraflarına bakar yorum yazar biz öğrettik onun harici 3-5 arkadaşı ve klasik örgülere, tariflere bakar. Tüm fotoğrafları dedemle Evli diye kocaman yazıyor. Ayrıca face var diye böylemi olmalı. Bende korktum tabi babannem bilmeden yazmıs adama fotoğraf görmediği için messengrdan pat diye mesaj gelince isim görmüş sadece. Kendi kendime diyorum ya yarın bir gün Allah korusun karsısına çıksa adam. Artık biliyosunuz hersey beklenir. Dedim acaba amcamlara söylesem mi ? Ama diyorum engellemiş bitmiş etmiş adamın kafasını kurcalayp basını derde sokmaya gerek yok. Karsıdaki adamı tanımıyoruz. İçimden şöyle bir dolu küfürü yazıp şu adama yollayasım var. Adamda genç babanneme göre. Kalıbına…. Allah böyle insanları neyse ban yememek adına susuyorum. Gerçekten çok gerildim sinirlerim bozuldu.
Azgın beyamcalerr fazlasıyla var nefes alan her kadına yürüyorlar malesf
Bence hiç söylemeyin bosverin

Evet bende sağlıklı düşünüp ortalığı karıstırmadan sustum ama korktum da defalarca yazmış pislik adam.
Maalesef etraf sapık dolu. Azgın köpek gibi sosyal medyada av peşindeler. Engelleyip silmek en güzeli.

Merhabalar hepinizin yorumlarını merak ediyorum. Bundan aylar önce babannemin Messengerna bir mesaj gelmiş ama mesaj hiç açılmamış. Bende baktım (benim baktığımda 1-2 ay öncesiydi) bir adam ismi merhaba merhaba ne güzelsiniz diye yazmıs sürekli tabi babannem görmemiş. Amcamda o an ortamdaydı ama ben hiç çaktırmadım çünkü biraz sinirlidir basını derde sokmamak adına hemde mesajlar en son 1 yıl önce atıldığı için takmadım ama silmedim de mesajları ne olur ne olmaz dursun diye. Herneyse geçenlerde babannem aradı işte bana bir kadın mesaj atmıs dedi (kadın erkek kullanılabilecek isim bu arada. ) işte diyormus biz sizinle sınıf arkadasıyız falan filan. Oturduğu yeri sormus babannem çünkü ona bir arkadaşınn arkadaşı oldğunu falan demiş. Babannemde çıkaramadım sizi demiş. Sonra demiş numaranızı verir misiniz güzel bir bayansınız böyle yazınca babannemde çakmış işi kadın kadına yazmaz demiş bırakmış. Ertesi gün yan komsularına gidip oradaki genç bir kadına demiş bir bak suna diye kadında inceleyince bu erkek ya iyi ki muhatap olmamısın demiş basmışlar engeli. Babannem dedi ki adını değiştirmiş xx yazıyomıs sonradan o adı söyleyince bende de bir ışınlanma oldu dedim ki bu o adam. Amcamlara söyledin mi dedim hayır neyini söylücem engelledik insanlar kafayı yemiş kızım dedi. Babannnem 70 yasında. Facede ne işi var diyebilirsiniz ama halam uzakta oturuyor onların torunlarının fotoğraflarına bakar yorum yazar biz öğrettik onun harici 3-5 arkadaşı ve klasik örgülere, tariflere bakar. Tüm fotoğrafları dedemle Evli diye kocaman yazıyor. Ayrıca face var diye böylemi olmalı. Bende korktum tabi babannem bilmeden yazmıs adama fotoğraf görmediği için messengrdan pat diye mesaj gelince isim görmüş sadece. Kendi kendime diyorum ya yarın bir gün Allah korusun karsısına çıksa adam. Artık biliyosunuz hersey beklenir. Dedim acaba amcamlara söylesem mi ? Ama diyorum engellemiş bitmiş etmiş adamın kafasını kurcalayp basını derde sokmaya gerek yok. Karsıdaki adamı tanımıyoruz. İçimden şöyle bir dolu küfürü yazıp şu adama yollayasım var. Adamda genç babanneme göre. Kalıbına…. Allah böyle insanları neyse ban yememek adına susuyorum. Gerçekten çok gerildim sinirlerim bozuldu.
ya kıyamam allah affetsin çok güldüm :KK70: cok paniksiniz ama tatlı panik
sakin olun merak etmeyin birşey olmaz engellemiş zaten herkes herkese mesaj atıyor direkt engelliyorum ben
babaneniz verilen linklere tıklamasın ben arkadaşınım telefonuna mesaj gelecek şifreyi bana ver diyene inanmasın anlatırsınız bir ara görüştüğünüzde onlara dikkat etsin

ya kıyamam allah affetsin çok güldüm :KK70: cok paniksiniz ama tatlı panik
sakin olun merak etmeyin birşey olmaz engellemiş zaten herkes herkese mesaj atıyor direkt engelliyorum ben
babaneniz verilen linklere tıklamasın ben arkadaşınım telefonuna mesaj gelecek şifreyi bana ver diyene inanmasın anlatırsınız bir ara görüştüğünüzde onlara dikkat etsin
Yok onları yicek kadar değil merak etmeyin çok fenadir babannem 😂 biri telefonla arayıp ben bilmem ne yerden arıyorum deyince Babannem öyle bi bağırıyor ki 😂😂😂

Mesajları kapatın. Benim Instagram’da bile mesaj atamıyorlar, dışarıdan gelen mesajlara kapalı, biri mesaj atmaya çalışınca “….. mesajını alamıyor, herkesten mesaj gelmesine izin vermiyor” diye uyarı veriyor IG. Twitter’da da mesaj kutum dışarıya kapalı. Facebook’u kullanmayalı seneler oldu, onda da ayarlanabiliyordu en son. Kimseden mesaj gelmiyor hâliyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X