- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adet günümde yapmıştım silik çıkmıstı 2. çizgi şuan hamileyim :)
inşallah hamilesindir..
inşallah bebiş vardır....silik çizgi olması farketmez yeterki orda bişey belirsin gebesin inşallah....darısı başımıza silikte olsa o çizgiyi öyle görmek istiyorumki
aynen öyle bende sipsilikte olsa razıydım.bilmiyorm adetime bi kaç gün var bu kadar erken silikte olsa çizgi çıkması kararsız bıraktırıo.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.banada
kızlar adetime bi kaç gün var ve testi biraz önce yaptım çok silik çizgi çıktı.bugune kadar yaptıklarımda hiç çıkmazdı.yarın sabah idrarımla tekrar deneyeyim mi.ve henuz adet günümde geçmedi.acaba olabilirmi.Allah ım hüsrana uğramak istemiyorum
sanırım yanlış alarm bebe time markalı test hep öyle çıkıyormuş forumdan okudum şimdi.2 tane almıştm bide birini dun birini bu sabah yaptm ikisndede silik çizgi çıkmıştı.yarn tekrar denicem başka markayla ama hevesim kaçtı.
canım ben de bebe time ile yapmıştım silik falan çıkmadı resmen tek çizgiydi gerçekten de negatifmiş...Hayırlısıyla hamilesindir umarım...