Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilk 10 dk içinde çıktı ama emin olamıyorum işte inanasım gelmiyor.ya testlern hepsi yanlışsa ya kimyasal gebelik yaşıyorsam ya kan testinde negatif çıkarsa hep ya ya larla yedim kafayıııı
nolcak benm bu çokkk silik testlerim bir sürü farklı markayla denedmmm yok denecek kadar silik çizgiler.üstelikte hemen belirmiyor.kan testi diyorsunuz haklısınız ama negatif çıkcak die ödüm kopuyorrr.adetimle öğrenmek daha az üzüyor beni.böyle gölge gibi çıkıyor offfffff delirdim manyaklaştım ben yaaaaaaaaaaa.şu günüm gelsede şu psikojiden çıksam artık
canım nie uğraşıyosun ki bunlarla zaten pozitif çıkmış git yaptır kan testini bende bu sabah yaptım 6. günüm test pozitif çıktı markası miratech p.ztesi gidip hem muayene olcam hemde kan yaptrım
Eki Görüntüle 200777 kızlar tam belli değil ama gözle görülür hal almaya başladı silik çizgim kameram biraz dandik net çekmiyo.adetm 2 gun geçti.pazartesiye kadar olmassam pazartesi kan testi yaptırcam
Gozun aydın canım. Hamilesin =)
Ben 4 gun kala yaptıgımda boyle cıkmıstı kanda baktırdım o gun pozitif cıktı =)
aaaaaaaaa gerçekten miiiiiiiii ölecem heycandannn.sanki adet olcakmışım gibi sızlıo ama kasıklarım bu normal dimi.