Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 200777 kızlar tam belli değil ama gözle görülür hal almaya başladı silik çizgim kameram biraz dandik net çekmiyo.adetm 2 gun geçti.pazartesiye kadar olmassam pazartesi kan testi yaptırcam
suratımdan belli oluyor mu bilmiyorum ama yumurtlama tarihimden tam 14.gün yani dün sabah gebelik testi yaptım 3 dk içerisinde silik çizgim çıktı. ne hissedeyim bilmiyorum ve bu testten daha önce 8 kere yaptım internetten almıştım hiçççç çizgi olmamıştı.bu sabah başka bir marka denedim,yine 2. çizgim çıktı.offffffff ne zorr sevinemiyorum bile bişe çıkar diyee :18: yarın 28. günüm olacak çok merak ediyorum bebek varmı bebekkkk
bende ilk yaptığımda çok silik çıkmıştı daha sonra kan tahlilinde hamile olduğumu anlamıştım gebeliğimin başı olduğu için öyle çıkmış.doktor kullanılan testlerin yanılma ihtimalinin çok az olduğunu söylemişti bana yinede hayırlısı
Eki Görüntüle 200777 kızlar tam belli değil ama gözle görülür hal almaya başladı silik çizgim kameram biraz dandik net çekmiyo.adetm 2 gun geçti.pazartesiye kadar olmassam pazartesi kan testi yaptırcam
ben doktora gidene kadar sevinmeme kararı aldım sabırla bekleyeceğimm
ne zaman gidiceksin ben pzt gidiyim diyorum bana 1 hafta gecikince gel dedi ama bekleyemicemminan ki ayni bende nedense sevinemiyorum doktor onaylamadikca bu durumu hala inanamiyorum :)
HaYAl meyal rüya gibi bir$ey :)
kızlar bana dua edin yarın gidiom kan vermeye.dualarınızı eksik etmeyinnn çok heycanlıyımmm
20 mayista adet olmam gerkiyordu 3 gun lekelenme geldi ve bitti daha sonra ayin 26 mayista da testi yaptim silik cikti ve 10 hazirana dr. randevu aldim gidicem insAllah bizim burada hemn gidip kan tahlili yaptirma gibi durumumuz yok maleseff o yuzden bekliycemkaç gün geçti adetinden..