- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
sagol canim insAllahinşallah vardır ..hayırlı haberlerini bekliyoruz..silik çizgi zahmetsizce görünüyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim insAllahinşallah vardır ..hayırlı haberlerini bekliyoruz..silik çizgi zahmetsizce görünüyor :)
kızlar dün gece acilde kan testi yptırdım sonucum 29.84 çıktı doktor şüpheli dedi bu nedemek yaaaaa.çok moralm bozuldu
hamilesin ama değerin biraz düşük çıkmış. adetinden kaç gün geçmişti? o testi yaptırmandan tam 48 saat sonra aynı yerde bi daha yaptır, en az 2 katı artıyorsa hamilesin demektir, değer düşüyorsa kimyasal gebelik yaşıyorsun demektir.
adetim 3-4 gün geçti cnm yaa.
gec döllenme olmus sanırım gitgide belırgınlesıyorsa orta katın kirada
kahvekolık bebek kızmı erkek mı benım son düşük oldugunda konusmustuk benım topıkde saglıgın yerındedır ınsallah:26:
evet konuşmuştuk :) iyiym canım teşekkür ederim sende iyisindir inşallah. Allah izin verirse oğlum olacak canım
sevindim canım adına RABBIM saglıklı evlat salih evlat nasip etsın ınsallah bende ıyıyım cok sukur hazıran adetım gecsınde calısmaya baslamayı dusunuyoruz doktor takıbıne hersey nasip canım insallah saglıkla olacaksa olur insallah
kahvem sagol canim benimmmmmaşallah, maşallah. iiyice anne bak işte ben burdayım demiş senin kuzu.
Allahim herkese tattirsinnnnbende ilk öğrendiğimde inanamamıştım testte silik çıkmıştı biraz sonra akşam bir tane daha yaptım yine öyle çıktı ertesi sabahta kalkar kalkmaz yaptım ondada çift çizgi çıktı hemen doktora gittim hamile olduğumu öğrendim çok güzel bir duygu:)