• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Sıkıntılıyım

aoozge009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
5
0
1
34
Nereden başlıyacağımı bilemiyorum, çok zor bi çocukluk geçirdim, annem küçüklüğümüzde çalıştığı için bütün evdeki görevlerini ben üstlenmiştim, ev işleri bendeydi yani bi de ablam var küçüklüğümden beri hayatı zehir ettiler babamla ikisi. babam çalışmadı sürekli kavga gürültü ablamsa zaten 18 geldi kaçtı evlendi gitti derken hayat iyice zorlaştı. bu arada babam takıntı hastası. çok zor biri bütün çocukluğumu mahvetti diyebilirim, ablamla aramızda küçüklüğümüzden beri kıyaslama var annemle babam sürekli onu savunuyor her şeyde buda küçüklüğümden beri hep zoruma gitti. evlendikten sonra çok değişti ve aramız git gide kötüye gitti kocasına yaranmak için bizi dışladı zaten bizden habersiz evlendi. hayatı git gide kötüye gitti onunda sürekli kocası aldatıyodu zaten buda bile bile kaçtı gitti. ben okb hastasıyım, psikolojik şiddet sonucu oldu ağır şeyler yaşadım şimdi olur olmadık her şeye takıyorum, çalışmıyorum şuanda bu arada. derken aradan kaç sene geçtıkten sonra bır de cocuk yaptı bakamıyacagını bıle bıle sırf evlılıgı kurtulsun dıye bızımle bı ara hıc konusmadı telefonlardan engelledı. cocuk olduktan sonra adam baska bırını bulup aılen gelsın senı alsın demıs buda tabı evı aramıs ben o sırada kursa gıdıyordum, daha sonra yanımıza aldık onu herkese karsı esını rezıl ettı ettıkten sonra da barısmak ıstedı bızle kavga edıp yıne . bosanmadan baskalarıyla konusmaya basladı ben hep engel olmaya calıstım ablam sonucta basına kotu bı sey gelmesın dıye. ben tabı o arada ıs bulup calıstım ama malesef ısten cıkardılar burası kucuk yer oldugu ıcın zaten cok zor ıs bulunuyor. ablam kucuklukten berı benı dıslar arkadaslarıyla takılır eve cagırır bır de onları. kucuklukten berı elı hıc bıseye degmez. bır gun arkadası geldı eve bız de kaldı sureklı benı arkadaslarına anlatır.arkadası ogun geldı bırlıkte yemek yemege gıttıler ben ıkısı takılsın dıye zaten gıtmıcektım, hanı arkdaslar rahat rahat takılsın dıye bu da arkadasına ne soyledıyse arkadası geldı kendı evımde benı tersledı kı ben kıza odamı verdım, sınır krızlerı gecırdım artık. sımdı calısıyor o sırada sekreter ıhtıyacları vardı benı ıstemedı baska bırını alıp onun ıse ıhtıyacı var dedı sonra kız bunları ortada bırakmıs sımdı benı ıse cagırıyor ben gıtmek ıstemıyorum dıye annem ne yaparsan yap dedı.babam da ablamın tarafında. ben artık saygısızlık gormekten bıktım, ınsanlardan sureklı saygısızlık goruyorum ınsanın aılesınden gormesı daha baska oluyor. sureklı benı dıslamaları canımı cok yakıyor. baska ıs bulup calısma gayretımı bıle elımden alıyorlar ben bırey olarak kendı ayaklarımın ustunde durmak ıstıyorum, kendım bı seyler yapmak ıstıyorum saygısızlık goruyorum, her kavgada ben suclanıyorum ona kımse bır sey demıyor bana neler yapıyor goz yumuyorlar. patronuyla gıdıp gezıp aksam eve gec gelıyor cocugu oldugu halde. o kadar bunaldım ki. kusura bakmayın boluk porcuk yazdım ama cok uzgunum...

Ablanızı takıntı haline getirmiş gibisiniz başına kötü olaylar gelmiş ablanızın da kanmış kaçmış aldatılmış çocuğuyla baba evine dönmüş bir şekilde çalışıyor size yük olmamaya çalışıyor isteyince iş bulunuyor demek ki niçin özellikle size nefret duysunlar ki siz belki de bu şekilde düşünüyorsunuz. Ayrıca patronla gezmesi falan ne alaka siz nereden biliyorsunuz bunu? aileniz biliyor mu biliyorsa ses çıkarmıyor mu anlamadım ben çok da inandırıcı gelmedi. Çocuğuna bakmak muhtaç olmamak için çalışan bir ablanız var sizde arayın bulun iş çalışın akşamdan akşama gelin eve takmayın yapacak birşey yok

Ablanında yaşadıkları kolay Şeyler değil . Onunda sinirleri bozulmuştur . Iş bulma sıkıntısı varsa yaşadığın Şehirde guzel bir KPSS kursuna yazıl sınava hazırlan .

Ablanızı takıntı haline getirmiş gibisiniz başına kötü olaylar gelmiş ablanızın da kanmış kaçmış aldatılmış çocuğuyla baba evine dönmüş bir şekilde çalışıyor size yük olmamaya çalışıyor isteyince iş bulunuyor demek ki niçin özellikle size nefret duysunlar ki siz belki de bu şekilde düşünüyorsunuz. Ayrıca patronla gezmesi falan ne alaka siz nereden biliyorsunuz bunu? aileniz biliyor mu biliyorsa ses çıkarmıyor mu anlamadım ben çok da inandırıcı gelmedi. Çocuğuna bakmak muhtaç olmamak için çalışan bir ablanız var sizde arayın bulun iş çalışın akşamdan akşama gelin eve takmayın yapacak birşey yok

evet takıntı haline getirdim, çünkü sürekli beni ezmeye çalışan bi kardeşim var. bana saygı duyulmasını istiyorum çok mu şey istiyorum.

bana gelince sürekli hır gür ona gelince her şey normal. ailemden saygı beklemem çok mu?

kendimi kötü hissetmeme sebep oluyolar demek ki insan durup dururken bu hislere kapılmaz. eleştirin diye yazmadım zaten neyse.

herkesin yaşadığı şeyler zordur biri ablasıyla ilgili bi şeyler yazınca sivrilmenizi anlayamıyorum, evet böyle ablalar var ne yazık ki.

Back
X