- Konu Sahibi ozgeeeeeeeee
-
Nişanlınla konuş ki farkına varsın işin ailesiyle o konuşsun ki orta yol bulunsun konuşun ve kesinlikle bi tarih belirleyin. Tarihi sürekli ileri atmaya çalışmasınlar (aynı şeyi kardeşim yaşadı çünkü) söz nişan yapılmıştı haziranda düğün olur dendi 3-4 sene önceydi. Düğün tarihi yaklaştıkça ileri bi tarihe attılar kendilerince bizdede çeyiz için ne aşk kaldı ne bişey. Sonra kv kendince atıyo tarihi ileri ne bi konuşma ne bişey kardeşim attı nişanı kurtuldu şimdi evlendi çok mutlu. Siz böyle olursunuz diye değil ama işi baştan sıkı tutun derim erkek tarafı biraz gitsin sıkıntıyaÇok dertliyim kızlar yaasözde ağustosta düğün düşünüyoruz ama ne düğün tarihimiz ne düğün ve kına salonumuz hiç bişey belli değil daha çeyiz eşyalarımıda almadım hiçbişeyim yok henüz çevremde evlenicek olanlar anlatıyo nerdeyse herşeyleri hazır ama kendime bakıyoruz düğüne 7 ay var hala en ufak şeyler bile hazır değil çok bunaldım bu konuyu kaynanamın açması gerekirken kadın devamlı geziyo evde durduğu yok zaten düğünle ilgili konuda açmıyo salon bakalım falan diye napıcam bilmiyorum yaa uzun oldu biraz kusura bakmayın çok sıkıntılıyım
Çok dertliyim kızlar yaasözde ağustosta düğün düşünüyoruz ama ne düğün tarihimiz ne düğün ve kına salonumuz hiç bişey belli değil daha çeyiz eşyalarımıda almadım hiçbişeyim yok henüz çevremde evlenicek olanlar anlatıyo nerdeyse herşeyleri hazır ama kendime bakıyoruz düğüne 7 ay var hala en ufak şeyler bile hazır değil çok bunaldım bu konuyu kaynanamın açması gerekirken kadın devamlı geziyo evde durduğu yok zaten düğünle ilgili konuda açmıyo salon bakalım falan diye napıcam bilmiyorum yaa uzun oldu biraz kusura bakmayın çok sıkıntılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?