• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. düğün ya da restoran yemeği ?

Şimdi düğün mekanı için tabiri caizse deliler gibi geziyoruz birkaç haftadır. Birincisi her şey çok pahalı, ikincisi tarih bulunmuyor. Kır düğünü dediğiniz kutlama için nereyse bir araba parası harcıyorsunuz, biz zar zor bir yer bulduk diye seviniyoruz hem de eylül ayı için. Bana kalsa inanın o kadar paralar harcanmasına, üstüne stres yaşamaya hiç gerek yok. Ama düğün yapılması istendiği için yapacağız biz. Ben sizin yerinizde olsam bulabildiğim en iyi fotoğrafçı ile anlaşır dış mekan çekimi yaptırırım. İsterseniz size klip çekerler ileride gururla izlersiniz. Ya da eğer maddi olarak kır düğünü yapacak paramız var diyorsanız, Avrupa turuna katılın mesela giderken gelinliğinizi de götürün. Tüm mekanlarda gelinlikle fotoğraf çektirirsiniz inanın o zaman kır düğünü yapanlar da sizi kıskanır:63:

Ben Roma da evlendim. Aldım yanıma kardeşimi en yakın arkadaşlarımı, beyaz bi elbise giyip duvak taktım. Hem tatil oldu hem düğün. Duvagi gören herkes de gelin goygoyu yaptı alkışlar ikramlar filan. Siz de böyle bişey yapın. Hem tatil hem düğün. Vay bunlar daha önce düğün yaptı diyecek hapis akrabalar da yok. Mis gibi

2.düğün yerine yemek olabilir yıldönümünde aile ve arkadaş cevrenizle hem herkesi çağırmak zorunda kalmazsiniz.
2.düğün derseniz bazı insanlar takı derdine bile düşerler hatta geçen düğünde taktik şimdide takacak miyiz falan derler o yüzden en iyisi yemek .

Düğününüz bayağı sorunlu ve üzücü geçmiş .
Haklılık payınız var bence .
Ama ikinci düğün gerçekten komik olur ve bizim insanımız söyledikleriyle daha çok moralinizi bozabilirler.
Alın aileleri en yakın arkadaşlarınızı beyaz sade bi elbise giyin yemeğinizi yiyin , eğlenin .

Back