• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. düğün ya da restoran yemeği ?

Merhaba;

7 yıllık ilişkim nihayet mayıs 31 2015 de düğünle tamamlandı. Hiçbir zaman düğün salonu istemiyorduk ancak maddi sebeplerden dolayı düğün salonunda evlendik. Kır düğünü hayalimizde kaldı... Düğün günü salona gelirken eşim eniştesiyle tartıştı konvoy esnasında. daha sonra eşimin kuzeni bir trafik kazası geçirdi düğüne gelirken ve arabada benim akrabalarım vardı, kırıklar ve dikişlerle atlatıldı. Salona girmemize 5 dk hala enişteyle olan tartışmanın sinirini atamamışken kazayı öğrendik.Akrabalarım (halam yengem kuzenler) memleketten (12 saatlik yoldan) gelmişlerdi. Benim ve eşimin de morali bozuldu düğünümüzden hiçbir şey anlamadık. Ne biz ne arkadaşlarımız dostlarımız. Düğünden sonra 10. senemizde yani 3 sene sonra bir düğün daha yaparız dedik, çok düğünvari olmayan gelinlik yerine beyaz elbise, damatlık yerine takım elbise açık hava da eğlenebileceğimiz bir düğün. Ancak ben ne zaman düğüne gitsem ne zaman düğün fotoğraflarını görsem alt üst oluyorum. Burnumun direği sızlıyor. 6 ay oldu evleneli daha düğün kasetini izlemedik... Eşime konuyu açıp önümüzdeki yaz kır düğünü tarzında bir yemek organize etmek istediğimi söylemem sizce bencillik, şımarıklık mı olur?
Merhaba
Düğün günü yaşadığınız aksilikler kötü olmuş.
Ben imkanınız varsa, eşiniz bunu şımarıklık olarak düşünmeyecekse neden olmasın diye düşünüyorum.
ki
....o günü unutturacaksa mutlu olmak mutlu hissetmek adına içinizde bırakmayın. Farklı eğlenceli bişey olabilir hatta. Tabi düğün gibi olmasa da yakın dostlarınızla ,ailenizle yapabilirsiniz küçük, şirin, şık vs bir yerde. Bunu sizin yakın çevreniz yadırgamaz sizi en iyi anlayanlar onlar olmalı aslında Di mi :)
Eşinize yaklaşım biçiminizde önemli !
onu en iyi tanıyan siz olduğuna göre siz daha iyi bilirsiniz
denemekte fayda var, :)

Cnm millete gösteriş gibi ne gerek var, düğün yapıcak o kadar paranız varsa, ayarlayın bir Maldivler tatili, tutun bir Balayı odası, en güzel yerde gelin damat masası hazırlıyorlar, at valize zarif bir gelinliğimsi elbise, çektir fotolarını bi güzel.. Hem size özel, hem herkeslerde olmayan bir düğün hatırası..

Merhaba;

7 yıllık ilişkim nihayet mayıs 31 2015 de düğünle tamamlandı. Hiçbir zaman düğün salonu istemiyorduk ancak maddi sebeplerden dolayı düğün salonunda evlendik. Kır düğünü hayalimizde kaldı... Düğün günü salona gelirken eşim eniştesiyle tartıştı konvoy esnasında. daha sonra eşimin kuzeni bir trafik kazası geçirdi düğüne gelirken ve arabada benim akrabalarım vardı, kırıklar ve dikişlerle atlatıldı. Salona girmemize 5 dk hala enişteyle olan tartışmanın sinirini atamamışken kazayı öğrendik.Akrabalarım (halam yengem kuzenler) memleketten (12 saatlik yoldan) gelmişlerdi. Benim ve eşimin de morali bozuldu düğünümüzden hiçbir şey anlamadık. Ne biz ne arkadaşlarımız dostlarımız. Düğünden sonra 10. senemizde yani 3 sene sonra bir düğün daha yaparız dedik, çok düğünvari olmayan gelinlik yerine beyaz elbise, damatlık yerine takım elbise açık hava da eğlenebileceğimiz bir düğün. Ancak ben ne zaman düğüne gitsem ne zaman düğün fotoğraflarını görsem alt üst oluyorum. Burnumun direği sızlıyor. 6 ay oldu evleneli daha düğün kasetini izlemedik... Eşime konuyu açıp önümüzdeki yaz kır düğünü tarzında bir yemek organize etmek istediğimi söylemem sizce bencillik, şımarıklık mı olur?

düğün yerine yemekli bir eğlence, restaurant yerine özlemini çektiğiniz güzel bir bahçe olsa
gelinlik ya da damatlık yerine daha sıradan (nikaha gider gibi) giyinseniz
konuklarınız da akranlarınız ve genç çiftler olsa nasıl olur?
hem masraflı olmaz hem de içinizde kalmamış olur.

ancak ben olsam bunu atlatmaya çalışırdım. evliliğiniz güzelse size her gün düğün.

ben olsam ikinci düğüne harcayacağım parayla kocamıda alırım tatile giderim yurt içi yurtdışı neresi olursa artık
hee böyle bir düğüne katılacak olsam çok saçma bulurum açıkcası

Balayi yapin bence tekrar daha eglenceli olur :)
cok asiri icinizde kaldiysa yıldönümü kutlayin Cümbür Cemaat

Valla bana şımarıklık geldi.
Ha gelinlikle kırda romantik fotoğraf falansa istediğiniz giyin gelinliğinizi bir kaç fotoğraf çektirin. Ama baştan o kadar parayı dökmek milletin diline düşmek falan komik yani. Kır düğünü de ucuz bir şey değil ki. Ha hiç gelinlik giymemişsinizdir düğün istemiş yapamamışsınızdır falan anlarım. O başka içinde kalmış derim. ma gelinlik giymişsiniz, düğün de olmuş ama kırda çimende olmamış diye baştan on bin lira falan dökmek komik saçma yani..
Ay ben bunu eşime desem bütün bir gün dalga geçer benle ya... Komikmiş gerçekten..
Ben çağıramam da insanları bir sene sonra bi daha para dökelim size de bi daha gelin dedik ama... Komik yani gülerler yani. Ben gülerdim baya :D
Gelene de zor. Şimdi biri beni çağırsa, gidip yine altın takacak mıyım derim. O bile kafamı karıştırır.
Siz bence ya bi restorana gidin ailece yıl dönümü yemeği yiyin. Yada iyi bir profesyonel fotoğrafçı bulun kırda fotoğraf çekilin.

Cnm millete gösteriş gibi ne gerek var, düğün yapıcak o kadar paranız varsa, ayarlayın bir Maldivler tatili, tutun bir Balayı odası, en güzel yerde gelin damat masası hazırlıyorlar, at valize zarif bir gelinliğimsi elbise, çektir fotolarını bi güzel.. Hem size özel, hem herkeslerde olmayan bir düğün hatırası..

Ayyy benim içim gitti ne güzel bir öneri.. Benim aklıma gelse bu valahi düğün falan yapmazdım. Konu sahibi kesinlikle bunu yapmalısınız.

Cok sacma bence.Her yil degisiyor yani sezon dugunleri bile farkli elinizdekiyle yetinin bence.Sonucta gelen davetlilerle bir dugun havssinda olmayacak sizde gelinlik yok o duygular yok ciks begenmedim fikri :KK51: Bencede o parayla yurtdisina tatile gidin daha mantikli vallahi :KK60:

Bu düğün-dernek-gelinlik vs gibi hayalleri anlayamıyorum malesef. Yok bende o tür duygular.bizde hersene oturup cd leri izlemiyoruz.
Manasız,amaç dışı ve gereksiz duygular benim için bu tür özentiler.
Üzgünüm sizi anlayamam.
Eşinize söylerseniz tahminim Nutku tutulup, cevap vermez. Kalır öyle :KK70:

Merhaba;

Maddi durumunuz da uygunsa evlilik yıldönümünüzde bir organizasyon yapın.

Bende saçma olacağı düşüncesindeyim.Belki küçük aileler arasında bir yemek daveti olabilir ama onun için bile erken olduğnu düşünüyorum.

Yabancı çiftler gibi altın , gümüş ve yakut yıl yaparsınız. Bence güzel fikir. Adına düğün demeyinde;8. yıl deyin. Premium yıl deyin. Kır bahçesinde sevdiklerinizle yemek yiyip , gönlünüzce eğlenin. Düğünden güzel olur. İstemedikleriniz gelmez. Bence istediğiniz herşeyi giyebillirsiniz. Gelinlik olabiir. Pamuk prenses kıyafeti de olabilir. Beyaz elbisede olabilir. Nasıl mutlu olacaksanız onu yapın. Herkesi dinlerseniz hevesler hep kursakta kalır.

Bence garip karşılanır ama bende nikahimdan memnun değilim aileler yüzünden apar topar oldu hep hayal ederdim bi oğlum olursa ona sünnet adı altında kendime düğün yapıcam diye :KK48:
Allah bagislasin bi oğlum var şimdi birazcık büyümesini bekliyorum sözde onun sünnet düğünü olucak ama çaktırmadan kendi istediklerimi yapicaammm :KK48::KK48:

O parayı düğüne harcamak yerine yurtdışına, tatile vs balayı paketi alarak gidin ya da bir fotoğraf çekimi yapın.

Düğünüm peri masalı gibi oldu ama bir fotoğraf bir kamera kaydı yok o günden. Fotoğrafçım alkolik çıktı sağolsun!!!! :( düğün fotoğraflarına içim buruk bakarım.

Ama ne organize edersen et aksilik illaki olacak. Ölüm kalım hava kötü olur saç bozulur makyaj çirkin olur.. Her zaman telafisni yapıcam diye uğraşmamak lazım...

Eksklikler oluyor düğün bir araç, önemli olan birlikteliğiniz. Bence mutlu olmaya bakın.

Bir de babyshower bebek mevlüdü sünneti vs derken kutlayacağınız çok özel günler olur öyle ailece kutlarsınız. Oldu da bitti maşallah:)

Dert etmeyin kendinize onun yerine balayı paketine gidin:) enişteye eğlence yapmayın:) H hilalyd34

Burasi italya almanya ingiltere degil ki guzel olsun,ikinciye dugun fikri anca avam olur kusura bakmayin,belki dostlarla yemek olabilir en iyi ihtimal

Back