- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
Merhaba arkadaşlar.Çok üzgünüm,çok kırgınım içimi dökmek için yine buraya sığınıyorum.Dün kocamla yine ve yine ailesi yüzünden tartıştık.Konu şu eşim kardeşlerinin yanında soğuk davranıp yalnızken sıcak olması.1 ay kadar ben eltimle arama mesafe koydum ne o geldi ne de ben gittim evine.Iki gün dayanamadi eltim geldi akşam yemeğine kadar bizdelerdi.İlk onun eşi işten geldi,sonrasında benim eşim geldi kapıyı açtım direk mutfağa baktı eltim ordaydı hoşgeldin dedim napiyon dedi donuk bir yüz ifadesiyle iyim deyip onu sordum içer geçtim salata yaptım.3şim mutfağa bana göstermediği güler yüzü eltime gösterip hoşgeldin nasılsın dedi neşeli bir tavırla baķip mutfaktan çıkti.Bende sanki karısı değilde yabanci gibi hiçbirşey söylemeden gitti.Kaynim mesela onlara gitsek veya bizde olsalar mutfağa gelse eşinin hal ve hatrıni sorar ilgi gösterir yalan yok bende eşimden böyle bir ilgi isterim.Her neyse yemekten sonra çay içiyorduk eşimde yine farkettim çok neşeliydi surekli muhabbet kahkahalar atip duruyordu.Hatta bir espiroi yaptı kaynıma biraz terbiyesizceydi eşimle eltimle kahkaha atıp güldüler kaynımda sadece tebessüm etti ,bende rahatsız oldum söyleme böyle şeyler ben utandım yerine dedim ne utanıyorsun yabancımi var dedi.Sustum.Sonrasında eşim yiğenine bakıp su içmesine güldü eltimle onun uźerinde konustular yine kahkahalar espiriler havada uçtu.Bana sıra gelincede kaldir şunu,o nu getir bunu götür,ne soylesem eşime ters tepiyor yani sanki hiç orda yokmuşum gibi.Eltimle konuşunca gözlerinin içi parlıyor bana yapmadığı muhabbeti onunla yapması zoruma gidiyor.Dün bunu söyledim başbaşayken bana nasılsan onların yaninda öyle ol dedim.Sen kuruntu yapıyorsun,bir daha gelmesinler buraya sen kıskançsın.Bende sinirlendim evet kıskancım dedim kocam bana dahil kardeşiyle dahi öyle muhabbet yapmayıp o kişiyle yapıyorsa bu benim en doğal hakkim dedi. ve sonuç yine suçlu ben oldum.Defalarca uyardım eltimle bu laubali olma dedim çünkü fesat eşimin gözüne girip biliyormuş gibi davranıp beni alt etmeye çalışiyor bunu söylüyorum ama ikimizi aynı kefeye koyuyor sende aynısın o da ayni diyor.Bende senin karınım nasıl onunla ayni kefeye koyuyorsun kıskanıyorum evet o ortamda kardeşinde var bende varım dönüp bir defada benimle öyle muhabbet et ben yokmuşum gibi davraniyorsun diyorum sen kuruntu yapıyorsun diyor.Kaynımlar gittikten sonra uyumak için yatakları açtim eşim yine donuk donuk bana bakıyor bir kelime dahi ağzından çikmadı.Gelip öpüp sarılmasını bekledim onu da yapmadı gidip uyudu.Bende artık doldum dün konuyu açtım tartıştik.Beni yargılayanlar olur belki ama gerçekten eşim ailesi olsun özellikle eltim olunca bambaşka biri oluyor eltiminde işine geliyor.Bunda benim kabahatim ne eşimden ilgi istemem çok kötü birşey.Artık gerçekten çok sıkıldım!!!