Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriCok sik elbiseler!
kapalı bayanlar bolero veya ceketle bırlıkte gıyebılırler modelerı cok guzel herkes kendıne gore uzun kollu bolero kısa kollu bolero vs ıle kendıne gore tarzına uydurabılır bence ben kısa kollu bolero ıle uydurrudum ne cok kapalı ne cok acık tam ortasıyla dengelemekten yanayım
Gerçekten Ağzım açık baktım hepsine ileride Allahın izni ile Nişanımda sırtı açık yani sırttan dekolteli bişey isterim Belimde babamın ismi yazıyor çok açık olmasına gerek yok Nişanda Tüm herkez Görsün İsterim
kıslar sondan 6. elbise nasıl sizce kına gecesi içn uygun olur mu tabi ustu ole acık olmıcak kapattırıp bişiler yaptrsam filan sizce nasıl olur..kabarık elbise istemıorum sewmıorum bu tarz elbselern içnde de bunu begendm..yada bu olursa buna neler yaptırabilirim yardımcı olurmusunnzzzzz