yeni eklediklerim....
çok tatlılarmış ama önü açık giymiyorum belirtmeyi unuttum
öylemi tamam canım
babeti alıcam kesin başka varsa bekliyorum
bir de bu var. bu tarzda mavi beyaz denizci tarzı daha var bide
38 numara 17 tl
Eki Görüntüle 1002115 Eki Görüntüle 1002116
babeti alıcam kesin başka varsa bekliyorum
bu var bide bahsettiğim tarzda var canm.yeni yeni babet giymeye başladım önceden hep topukluydu tercihim seçenek az bende o yüzden[
buda güzel 2si toplamda ne kadar olur
mavi beyaz dediğin duruyorsa onuda görmek isterim
bu var bide bahsettiğim tarzda var canm.yeni yeni babet giymeye başladım önceden hep topukluydu tercihim seçenek az bende o yüzden[
buda güzel 2si toplamda ne kadar olur
mavi beyaz dediğin duruyorsa onuda görmek isterim
mavi beyaz duruyor fotosunu çekiyim birazdan canım
mavi beyaz duruyor fotosunu çekiyim birazdan canım
bekliyorum ben sorun çözülünce yüklersiniz
Eki Görüntüle 1002153 Eki Görüntüle 1002154 denizci tarzı mavi beyaz bez ayakkabı çok rahattır ayakta yok gibi iç taban bez ksımını değiştirip rahatlıkla kullanabilirsiniz yada değiştirmezsiniz yıkadım çünkü.16 tl
bekliyorum ben sorun çözülünce yüklersiniz
canım bu arada ben 38 sanıyordum ama 37 imiş ama bez oldupu için 38 kalıbında.
canım bu arada ben 38 sanıyordum ama 37 imiş ama bez oldupu için 38 kalıbında.
canım renk resimdeki ile aynımı
yılan derisi ile mavi çizgili 20 tl olur dersen bu ikisini alıyım
canım renk resimdeki ile aynımı
yılan derisi ile mavi çizgili 20 tl olur dersen bu ikisini alıyım
canım rengi lacivert krem ayakkabını tek sıkıntısı taban bez kısmının rengi kahveleşti biraz bez olduğu için ama temiz çünkü yıkayıp kaldırmıştım.için rahat etmezse yeni taban koyup kullanırsın.söyliyim ben başta bilerek alman daha iyi olur bende hak altında kalmam
canım rengi mavi krem ayakkabını tek sıkıntısı taban bez kısmının rengi kahveleşti biraz bez olduğu için ama temiz çünkü yıkayıp kaldırmıştım.için rahat etmezse yeni taban koyup kullanırsın.söyliyim ben başta bilerek alman daha iyi olur bende hak altında kalmam
tamam o sorun değil çok göze batıcak gibiyse yeni taban takarım
Eki Görüntüle 1002153 Eki Görüntüle 1002154 denizci tarzı mavi beyaz bez ayakkabı çok rahattır ayakta yok gibi iç taban bez ksımını değiştirip rahatlıkla kullanabilirsiniz yada değiştirmezsiniz yıkadım çünkü.16 tl
bir de bu var. bu tarzda mavi beyaz denizci tarzı daha var bide
38 numara 17 tl
Eki Görüntüle 1002115 Eki Görüntüle 1002116
.........................satışlar devam etmektedir..............Eki Görüntüle 1002020 Eki Görüntüle 1002021
siyah 38 no 25 tl bir kaç defa giymişimdir
mavi 38 no 25 tl bir defa giydim
etiketi üstünde orjinal converse
light blue unisex 37 numara 23.5 cm
ayağıma biraz bol gelmişti ama eşimin zoruyla aldım o yüzden de hiç giymedim aldığım gibi koydum dolaba
57 tl fiyatı çakma converse lere bile 50 tl istiyorlar gelin orjinalini satıyım sizeyazda geldi şıkır şıkır giyin
Eki Görüntüle 1004045 Eki Görüntüle 1004044 Eki Görüntüle 1004046 Eki Görüntüle 1004047 Eki Görüntüle 1004048
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?