...................
Bana bunu ayırır mısın ben ayağımı ölçüp yazcam sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
...................
Bana bunu ayırır mısın ben ayağımı ölçüp yazcam sana
tamam canm bekliyorum
Kendi converse baktım da 36 numara benim ki acaba aralarında cok fark var mi
Eki Görüntüle 1002153 Eki Görüntüle 1002154 denizci tarzı mavi beyaz bez ayakkabı çok rahattır ayakta yok gibi iç taban bez ksımını değiştirip rahatlıkla kullanabilirsiniz yada değiştirmezsiniz yıkadım çünkü.16 tl
Hic 37 numara converse m olmadı da :)))
bu tarzda başka ayakkabın varmı canım bayıldım buna tam tarzım ama satılmış
senden aldığım kürklü dolgu topuk kahverengi botuda ayrıca bayıla bayıla kullanıyorum hazır yazmışken söyliyim selam olsun
:)) kac cm yazıyor seninkinde cm e gore almak daha saglikli oluyor converse de :)
Ayağım 20 cm converse 22,5 yazıyor bilemedim
bu sana buyuk olr o zman canim elimde bir tane daha var onu bekle sen bu satilirsa koyucam onu :)
Mailimi vereyim ona resim at :) ben bakayım olmaz mı :)))
tamam oyle yapalim bakalim :))
Hafta ici okula gittiğim icin sen atarsın ben göremem falan sonra kaçırırım Allah muhafaza
tamam oyle yapalim bakalim :))
ne renk canım diğeri ve nosu
etiketi üstünde orjinal converse
light blue unisex 37 numara 23.5 cm
ayağıma biraz bol gelmişti ama eşimin zoruyla aldım o yüzden de hiç giymedim aldığım gibi koydum dolaba
57 tl fiyatı çakma converse lere bile 50 tl istiyorlar gelin orjinalini satıyım size yazda geldi şıkır şıkır giyin
Eki Görüntüle 1004045 Eki Görüntüle 1004044 Eki Görüntüle 1004046 Eki Görüntüle 1004047 Eki Görüntüle 1004048
sen aldın ama canım değiştircek misin seçenek bol bende mor onun rengi
hayırrrrr asla değiştirmemmmm
sadece merak ettim
etiketi üstünde orjinal converse
light blue unisex 37 numara 23.5 cm
ayağıma biraz bol gelmişti ama eşimin zoruyla aldım o yüzden de hiç giymedim aldığım gibi koydum dolaba
57 tl fiyatı çakma converse lere bile 50 tl istiyorlar gelin orjinalini satıyım size yazda geldi şıkır şıkır giyin
Eki Görüntüle 1004045 Eki Görüntüle 1004044 Eki Görüntüle 1004046 Eki Görüntüle 1004047 Eki Görüntüle 1004048
Satılmadıysa ben talibim indirim yapmayı düşünürseniz mesaj bekliyorum..