• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmek,bu yüzden suçlanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle sevgiler beni hep duygulandırır.
Sevmek çok özel bişey çünkü ama fazlası kendine zarardan başka bişey vermiyor.
Tek yapman gereken bu kadar sevdiğini belli etmemek ve biraz geri çekilmek bu kadar ilgilenmemek...

Aslında ne kadar şanslısın çok sevdiğin kişi yanında ne güzel.. Maşallah kıymetini bil bu durumun inan ki , hiç üzülmeye gerek var mı bunun için? Hep yanında olur inşallah hayırlısıyla :34:

Ben ortada bir ilişki, aşk göremedim açıkcası:26:
Siz onun annesi olmuşsunuz , o sizi çantada keklik yapmış -ki buna siz izin vermişsiniz.
Erkekler sürekli annesi gibi davranan kadınlara ilgi duymazlar. Bu kadınlar onlar için gizemini kaybeder, sıradanlaşır
Ya bir düşünsenize terlediniz mi diye sırtına baktığını, ders saatlerini kontrol edip sürekli hatırlatıp bilmiyormuş, anlamıyormuş muamelesi gördüğünüzü?
Hoşunuza gitmezdi bence.
Sıradan bir hayatı kim isterki?
İnsanlar dümdüz bir ilişki için beraber olmazlar
Kendinizi geri çekin artık, vakti çoktan gelmiş bile.
İnsanların içinde azarlamak felan bunlar çok kırıcı şeyler
Neden buna izin veriyorsunuz ki altı üstü bir sevgili kimse size toplum içinde bağıramaz.
Bir durup düşünün gerekirse yardım alın.
Aynı sırada oturmak, sürekli yanyana olmak...
Çünkü bu aşk olmaktan, ilişki olmaktan çıkmış "bağımlılık" olmuş...

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/556101-sadece-sevgiliymisiz.html

Şu konunu hatırladımda hala aynı adam sanırım bahsettiğin kişi.
Ve üzüldüm cidden senin için ne yalan söyleyeyim..

Benim sevgilimde beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor.
Adım gibi eminim buna.
Hatta oda farkında sevdiğimi söylediğimde ben daha çok seviyorum der şakayla karışık.
Ama biliyorum ben anlıyorum ciddi söylüyo.
Onu çook seviyorum. Canımı vericek kadar çok hemde.
Ama onun beni sevdiği kadar çok değil işte.
Üzülüyorum aşkım için, çünkü çok kırılıyo yaptığım şeylere.
Şakayla karışık bişey desem bile alınıyo çünkü biliyoya ben onun kadar çok sevmiyorum. Zoruna gidiyo şaka bile desem sanırım:43:
Kendime kızıyorum niye onun düşündüğü kadar çok düşünmüyorum onu diye.

Bi bayan için daha zor bi durum olsa gerek.
Ben sevgilimi idare edebiliyorum gönlünü alıyorum kırılcağı bişey yaptığımda.
İki tatlı söz söylesem dünyalar onun oluyo biliyorum hissedebiliyorum.

anladığım kadarıyla senin karşında öyle bi adam yok.
Bir zamanlar varsa bile seni elinde bulundurmanın verdiği güvenle kendini salmışta olabilir bilmiyorum..
Ama bu gitmez böyle sen çok üzülürsün kendine bunu yapmaman gerek.
Biraz haddini bildirmen lazım ona

Çok kötü yapıyorsun böyle davranarak.
Seninki aşkı meşki sevgiyi geçmiş.
Bağımlılık bu. Birine bağlı olmak güzeldir ama bağımlı olmak seni mahveder.
Ki ediyor da.
Ama daha önce açtığın konuda da sana bi sürü yorum yapıldı, yine berabersin aynı kişiyle.
Sonuçlarına katlanacaksın bu durumda mecbur.
Kaybetme korkun varsa korktuğun başına gelecek biliyorsun. Korkularından arınıp özgüven problemini aşman lazım.
Sağlıklı bir ilişki değil yaşadığın.

Son düzenleme:
Psikolojik olarak öncelikle kendinizi bir rahatlatmanız gerekiyor:ssz:

Yaptığınız bu davranışlar sizin açınızdan çok sevmek, çok aşık olmak, çok düşünmek, gibi algılanabilir

Karşı tarafın yani sevdiğiniz adam tarafından ise ''güvensizlik '' olarak algılanır yada algılanabilir

Davranışlarınızın ve duygularınızın dozunu ayarlamakta fayda var bence
:44:

Eğer ki sevdiğinizi gerçekten kaybetmek istemiyorsanız; onu sık boğaz etmekten vazgeçeceksiniz

Kişisel bağımlılıklarınızdan vazgeçmeyi bileceksiniz(düşünce duygular kıskançlık gibi)

Sonrası kötü olur üzülen siz olursunuz abartmaya lüzum yok
:40:

Aynı sırada oturma konusuna yorum yapayım önce; sevgilimle 1 yıldır aynı sırayı paylaşıyoruz üniversite sırasında. Derse birimiz geç gelsek hocada olsa gider birbirimizin yanına otururuz. Ama yeri geliyo en yakın arkadaşlarımızla da oturuyoruz. Aynı bölümde, aynı sınıftayız ama o arkadaşlarıyla sigara içmeye çıkar, kafeye gider, erkek erkeğe konuşmak istiyolar çünkü. Zira benim yanımda küfürlü konuşamıyor.:9:Bende kız arkadaşlarımla kantinde kahve eşliğinde dedikodu yapıyorum, aldığımız yeni kıyafetleri vs konuşuyoruz. Bizim sınıfta çift okadar çok var ki hepsi de bu şekilde yapışık ikiz gibi değiller yani.
Bence biraz nefes almasına izin ver. Sen onun sevgilisisin. Ben de çok seviyorum sevgilimi, böyle hiçbi' kızla konuşmasın istiyorum oda öyle, bazen dalga geçiyoruz fanusa koycam seni bi'ben görcem diye:53: Tabii işin esprisi bu yansıtmak iyi değil. Yeri gelsin tribini at, ayrılcak izlenimi ver, sonra hop sarıl. Erkekler malesef monotonluğa gelemiyorlar illa uğraşacaklar.

Hem aslında o elinden geleni yapıyo. Sana az geliyo çünkü sen olayı abartıp onun senin üzerine düşme şansını elinden alıyosun. " bir adım sen at bir adım da ben". Sen iki adım atarsan o bir adım tabii sana yetmez, az gelir. Lütfen bırakta o da aşkını yaşasın. Özlesin haftasonu buluşmak için planlar yaparken bulsun kendini, "aşkım ya küstün mü, içime dert oldu konuşalım" diyebilsin.

Düşünsene sen hep adamın dibindeyiz, aşkım derse geç kaldın, aşkım terlemişsin, aşkım nerde kaldın. Tamam anne geliyorum dese haklı. Biraz bırak yoksa ilerde sorumluluk da almaz nasılsa onun için alan biri var yanında...

kaçan kovalanır...
bu kadar belli etme bence...

Sana kotu bir haberim var boyle devam edersen yakinda onu kaybediceksin...acilen doktordan yardim almaya basla..bide Allah der ki: "kimi benden cok seversen onu senden alirim.. "

Sevgili Mace, önceki konularında da yazışmıştık ancak görüyorum ki ne fikirlerinde ne davranışlarında bir değişiklik yok. Artık doktor yardımı almalısın, farkında mısın

canım sevgi çok güzel ama bukadarı kendine zarar yazık bu güzel zamanların ezaman eline geçecek böyle pmaya devam edersen kaybedeceksin.erkekler sevmez böyle bukadar yogun olan herşeyi bogulurlar.rrahat bırak seni heran kaybedcekmiş hissi ver arkadaşların dedigi gibi annesi gii davranma lütfen ve seni aşagılamasınada izin vrme yerini bilsin..saplantı yapma kendine rahat ol oda bunun farkın varacak ne oluyor? diyecek ve desinde

Hemen acil terapiste git,4 yil olmus ve hala bu sekilde davraniyorsan sende buyuk ihtimal borderline disorder olabilir. Borderline bozuklugunu arastir, Sanirim Turkcede kisilik bozuklugu olarak geciyor,obsesif ve bagimli olmusta olabilirsin davranislarin normal degil. Bende bipolarim iyi bir psikiyatri bulup hemen gorun bence

sevgiden çok bağımlılık olmuş sizinki.
böğle devam ederseniz er yada geç sizi bırakır.
yavaş yavaş onun size davrandığı gibi davranmaya başlayın.
kendinizi biraz geri çekerseniz. hem o rahatlar hemde siz.

Yazdıklarının cümlesinde değil bütün harflerinde kendimi buldum beni anlattın sankide..ben de istemiyorum ve şu an benim nişanlım ne de olsa seviyor bırakamaz diye bazen dinlemiyor

beni ve çok sinir oluyorum..onu çok sıkmayacğma kendi kendime söz veriyorum ama olmuyor engel olamıyorum her şeyine karışıyorum hatta şimdi yine o yüzden kawgalıyız:(..düzeleceğimide

sanmıyorum..inşallah evliliğe kadar

sabreder de belki o zaman olsun düzelirim inşallah..:50:

Back