sevgilisi değil annesi olmuşsun sen resmen ama yaa
bence sızınkı sevgı degılde bır cesıt psıkolojık bagımlılık halıne gelmıs.boyle devam edersenızde onu kaybedersınız,onun sıze olan saygısını kaybedersınız.cunku sızın sevgı yogunlugunuzun farkında ve bu yuzden ne yaparsa yapsın onu bırakmayacgınızı dusunup,işte herkesın ıcınde sızı azarlar,tartısır.yarın bır gun evlensenızde bu degısmez.sız onun nesısınız once ona karar verın.annesı degılsınız neden terledımı dıye bakıyorsunuz,koskoca adam derse gec kaldıgını o bılmıyormu.onun sorumluluklarını sız nıye ustlenıyorsunuzkı cocukmudur kendısı.annesı degılsınız onun sız.bır sure sonra sızı kadın olarak gormeyecektır emın olu.evlenıncede yemegını ,utusunu yapan kadın olarak gorecektır.yapmayın ya kendınıze bıraz dur deyın bu kadar sıkmayın onuda kendınıze.bu sekılde davranarak belkıde ılerde evlenecek oldugunuz kısıyı kaybedeceksınız.
Canım seni anlıyorum bende yaşamıştım kaybetme korkusu çok büyüktü ve birgün kaybettim çünkü benim ona bağlanmamdan onu çok sevmemden korktuğunu söyledi inanki çok haklıydı , ayrıldık inanki hayatta durmadı bir süre sonra unuttum hayatımı yaşadım ve bir daha hiç kimseyi öyle çok sevmedim
bence önce kendini sev sonra onu sev , klasik olucak ama kimse insanın kendisinden çok sevilmeyi haketmiyor , kimse vazgeçilmezde değil
senin önceki konunuda hatırladım canım şimdi anlattığında aynı kişi sanırım
bir arkadaşın dediği gibi sen onu annesi gibi sevmeye başlamışsın canım böyle devam etmemelisin oda seni kaybetme korkusu yaşamalı
yavas yavas ellerınızı,gözlerınızı,sözlerınızı onun uzerınden cekeceksınız.yanı frene basacaksınız aslında .onun sevgılısı gıbı davaranın.sanırım aynı okulda ogrencısınız onu dıger arkadaslarıyla bıraz yalnız bırakın,onlarlada paylasıma,erkek geyıgıne ıhtıyacı var.sız kendınıze yenı ugraslar,zaman gecırecek seyler bulun kı sureklı onu takıp etmeyın.sevgınızı hıssetsın ama abartmayın.sızı ozlemesıne fırsat verın.sureklı el ele dolasmayın mesala,bazende yan yana yuruyun o sızın elınızı tutmak ıstesın,sarılmak ıstesın.tolu olarak bulundugunuz artamda ona yapısık gıbı davranmatın mesala.dıgerlerıylede konusun,ona mudahale etmeyın.mesala yemk yıyorsunuz ısrar etmeyın bunda ye dıye,yada sıkı gıyın dıye.ornek verdım ben sıze sız kendı yasadıklarınız dogrultusunda cıkarımlar yapın.
Evet canım aynı kişi... Dikkate alıcam söylediklerini. Kaybetmekten çok korkuyorum
O kadar seviyorum ki,o kucağına küçük bi çocuk alıp sevse kıskanıyorum.
Bütün gün okuldayız,terledi mi diye sırtını sıvazlıyorum,nereye baktı,kimlerle konuştu hepsini öğrenmek istiyorum. Yanımdan hiç gitmesin istiyorum. 4 sene oldu,duygularım hiç değişmedi.
O ve çevremdeki kız arkadaşlarım bile abarttığımı düşünüyor. Bu kadar sevmek iyi midir diye sormuyorum,iyi değilmiş ben bugün anladım.
Ben bir erkek arkadaşımıza,daha doğrusu onun bir erkek arkadaşına, nerede olduğunu sordum. Çünkü birlikte çıkmışlardı sınıftan,derse geç kaldığında çağırmak için sormuştum oysa ki...
O ise benimle alay eder gibi,bildiği halde,bilmem kim bilir kiminledir şeklinde bir şaka yaptı. Şaka olduğunu bilsem de bunun sonucunda sevgilime patladım. O da benim gibi sevse,insanların içinde benimle tartışmasa o kişiler böyle şakalar yapmaya cesaret edemezlerdi. Abarttığımı düşündü. Biz arkadaşız dedi. Hak verdim hatalıydım belki ama çok ağrıma gitti o durum.
Gereğinden fazla seviyorum. Artık onu alıştırdım bu duruma,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Beni kaybetmeyeceğinin farkında. Böyle olmasını istemiyorum. Her gece sabah uyandığımda hala sevgilim olması için dua ediyorum. Sakinleştirici kullanıyorum. Başkalarında göz yummadığım şeylere göz yumuyorum. Karşılığı var mı evet var, seviyor mu evet seviyor ama benim kadar değil...
Anlatmak istedim,çünkü çok canım sıkıldı bugün tartıştığımızda. İçim çok huzursuz. Canım dediğin insanı sürekli kaybetme korkusu yaşamak.
Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Edit: Bunları yazmamın nedeni aslında bugün kız arkadaşlarımın bile ona hak vermesi. Kendimi çok kötü hissettim,utandım bir bakıma çünkü herkes onu ne kadar sevdiğimi bilirken o bilmiyor. A bu kız beni bu kadar seviyor bende şunu yapayım demiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?