cok sevıyorum

keyfimmeyfim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
101
61
yaklasık bı seneye yakındır bı erkek arkaasım var ve onu cok sevıyorum o da benı emınım bı kere annem ıstemedıgı ıcın ayrılma badıresı atlattık aılemın ıstemıcegı tarzda bı aıle yapısı var annem ogrendı ogrencek benım ona karsı ters bı dusuncem yok benım kabullencegım bı aıle yapısı var onu bu konuda cok uzuyorum ama geeleecekte cok tartısaabılırız bu konuda aıle orf adet yapısı tamamen zıt napmalıyım blmıyorum

anneni dinle istemiyorsa vardır bir bildiği şuan seviyorsundur ama evlenince ya ben naptım kendime dersin, alışabilicek misin o hayata örf adetlerine iyi düşün sevgi de bir yere kadar.

Ileride evlilik karari aldiginiz da iki kere dusunun..

Ailenle sorun yasamaktansa veya surekli tartismalar yasamaktansa biraz zamana birakin iliskinizi ve hic acele etmeyin bazi kararlar icin..

anneni dinle istemiyorsa vardır bir bildiği şuan seviyorsundur ama evlenince ya ben naptım kendime dersin, alışabilicek misin o hayata örf adetlerine iyi düşün sevgi de bir yere kadar.
Aynen katiliyorum

ailenin istememe sebebi ne bir de kaç yaşındasın canım sen

fıtıpat trajtuwkak mınak demek.

hiç fakecen yok
yok annem napam cahilim ben o konuda. hiç anlamıyom, ben sadece İngilizce biliyom bi de delice
hayır fake mi yoksa sadece garip bir arkadaşımız mı onu da anlamadım ki. eğer fakese de en kötü fake girişimi söyleyeyim. len keklemeye bile gücü yetmemiş, kurguyu oluşturamamış direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…