çok seviyorum ama nişan attım

Nişanlılık evlilik arifesi demek evliliğin bir tür yansıması demektir... Sevgiliyken tanınmasından daha ileri boyutta tanışırsın sevdiğinle nişanlılık döneminde hala seviyorsan hala sevgi aşk hoş görü saygı iletişim varsa evlenincede öyle gidecek demektir çoğunlukla ( istisnalar hariç)
Hiç birşey bahane değildir o tür davranışlara... Biz diyememişse emin ol evlendikten sonra da diyemeyecek...
Aşk sevgi inan tek başına ile yaramıyor koca koca gibi değilse yaramıyor...
Dönme sürün ama dönme... Bir gün dikileceksin ve o gün gerçekleri görüp iyiki dönmedim Allaha kurtardı diyeceksin
Ama dönerden keşke dönmeseydim belki şimdi daha mutlu güzel bir hayatım olacaktı diyeceksin
Hangisini seçeceksin karar senin?
Allah sana iki yol vermiş şuan aklını kullanmanı istiyor sana verdiği gösterdiği olaylar boşuna değil

Sen önce kendine değer ver kulvar farkı kültür farkı olduğunu gör…
Öyle biriyle yapamazsın…
Ben gördüm çok geç oldu sen nişan atacaksın yerinde olmak isterdim…
Geç kaldım…

Kız böyleleri “psikolog bana akıl mı verecek” kafasındalar ne terapisi???
Yaptıkları ona göre normal
konuşunca evet normal değil ama sen de şöyle böyle yaptın diye hemen savunmaya geçiyor. mesela o bana kızıyor bağırıyor ben hakaret edince vay efendim sen bana hakaret ettin moduna geçiyor. hakaret etme sebebim umrunda bile olmuyor

nişanlılık dönemimizde biz nişanlılığı yaşayamadık çok fazla zorluk atlattık başımıza çok şey geldi. bu da bizim sinirlerimizi iyice laçkalaştırdı. sevdiğine bana değer verdiğine eminim ama ciddi bir iletişm problememiz var bu da kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor ve kavga çıkıyor

Nsil yan
yaninda huzurluyum demissiniz bir tarafıyla guler insan buna. Toksik bir ilişki. Evlenmeyin. Annesi ben ne alaka olmustur kadin napsın. Tirmalamak dlnedir küfür nedir. Bu haldeyken nikah tarihi almak nedir

Nsil yan

yaninda huzurluyum demissiniz bir tarafıyla guler insan buna. Toksik bir ilişki. Evlenmeyin. Annesi ben ne alaka olmustur kadin napsın. Tirmalamak dlnedir küfür nedir. Bu haldeyken nikah tarihi almak nedir
normalde bir sorunumuz yoktu bir şeyler saman alevi gibi yanıp sönüyor ama izi kalıyor bir şekilde.kavga ettikçe de birbirimizi yıprattık. ilişkimiz sorunlar çıktıkça iki ayağımız bir pabuca girdi bizde baş edemedik birbirimize daha da sardık

İste huzur yokmus hic olmamis. Bitmis bu is klyani kabul edip arfinizda birakın

Nişanlılık demek eğlenip gezip evlilik hazırlığı yapmak herşey toz pembe olması demek değildir yaşanılan herşey yüzük takıldıktan sonra nişanlılık dönemine aittir zaten...

Nişanlılık demek eğlenip gezip evlilik hazırlığı yapmak herşey toz pembe olması demek değildir yaşanılan herşey yüzük takıldıktan sonra nişanlılık dönemine aittir zaten...
biz nişanı taktıktan sonra hiç gezip tozamadk nişandan 1 hafta sonra yurtdışına çıkması gerekti ve 5 ay orada kaldı döner dönmez hazırlıklara başladık o sırada da deprem olduğu için ben farklı şehre yerleşmek zorunda kaldım depremden 1-2 ay sonrada evlilik için ağlık raporu almaya gittiğinde de hastalığını öğrendik ve apar topar hastaneye yatırıldı. ve bu süreçte ben yanına hiç gidemedim, gitmemem gerekiyordu. zaten söz verdirtti gelirsen hastanede yatmam diye. hastaneden çıktıktan sonra biz eşyalarımızı evimizi ayarlmaya çalıştık ama iki ayağımız bir pabuca girdi tam her şey güzel gidiyor derken ilaçaları bitti ve temin edemedik yurtdışından gelmesini bekledik ilaçlara ara vermesi hastalığın nüks etmesi için çok tehlikli beni bunun stresi sardı ve ona daha çok baskı yaptım. o da daha çok öfkelendi... anlayacağınız biz nişanlılığımızı yaşayaamdık zaten nolduysa da nişandan sonra oldu

Sizde hiç normal değilsiniz. Nişanlınızın annesini aranıza girmiyor kadını hem suçlamışsınız yetmiş birde anneliğine laf etmisiniz. Kadın sizi haklı bulmadı diye onu suçlamaya hakkınız yok .
Nişanlınızın hataları olabilir fakat sizde hiç sakın biri değilsiniz. Bir diğer konu ise hasta hastaymış tedavisi bitmeden evlilik sürecine girmeniz ikiniz içinde doğru değil.

keşke gezip tozmak için güzel günlerimiz olaydı belki böyle olmazdık
Keşke sana senin gözünü açacak şeyler verebilsem ama işte sevgi aşk böyle birşey.. Düzelir düzelsin acaba keşke, mutlu günler özlem hiç bitmiyor böyle zamanlarda ama malesef bir kere o laçkalık başladığı zaman geri dönüşü olmuyor çok çpk nadirdir toparlayanlar.. Bana kocam başkalarının yanında küfür edecek ses yükseltecek, büyük sözüme tövbe ama cidden boşanma sebebi benim için, bırak başkalarının yanında olmasını baş başayken bile küfür edemez böyle bir saygısızlık olamaz... Kaldı ki nişanlıyken başlamış seninki evlendikten sonra dayak yemeği göze mi alıyorsun sen

nişanlım daha fazla uzamasını istemedi. o yüzden evlilik hazırlıklarına tekrar başlamıştık. zaten evliliğimize hastlığı engel olduğu için üzülmüştü anneliğine laf etmedim ama nişanlısının yanında oğlu küfür edip baırıyorsa nişanlısının annesine küfür ediyorsa oğlum ne diyorsun sen demesi gereken annesidir bana kalırsa ben kimsenin terbiye etmediği oğluna o yaştan sonra doğruyu yanlışı öğretemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…