- 15 Aralık 2015
- 213
- 718
- 18
Ama artık ikiside ergen oldu benimle gezmek istemiyorlar , ben de işini adadım kendimi hiç özel hayatım yok olsa da kabul etmiyorlar zaten , çok özgür ve relaxlar ama ben kakabalıkka hep. Yalnızım fedakarlık bazen dağlara kaçasım var ama nerde bilmiyorum tabi :)bence baskasının kahrını cekecene cocuklarınla gez toz
Koştum koştum hep çalıştım çabaladım hep çocuklarım için yaşadım, kariyer iş para hiç ama hiç mutlu olmadım , şimdi de mutlu değilim sonradan gelen insan , tek yaşamaya alışmış çocukları mutlu edemiyor , bu yüzden 2016 da hayatımdan çıkarmalıyım acı da olsa, ne yani ne hadle kızıma müdahale ediyorki bu güne kadar. Biz düzgün doğru yaşadık, ayıp çok ağrıma gitti kızımda odasında kırıldı çıkmadı....
Çok seviyorum 3 yıldır hayatımda , bir kızım var 19 yaşında oğlum. 15 aile kuramıyorum, evlenmek istiyor. Sürekli bende ancak çocuklarımla aramı dengelemede çok beceriksiz, 8 yıl önce. Boşandım ilk defa sevdim mutlu olmak istiyorum. Ancak 3kişilik hayatımı 4kişi olarak değiştiremiyorum .
Sanırım yine tek başına mücadeleye devam, hiç umut yok artık , yılbaşı günü tartıştık, kızıma izin verdim 3 te gel dedim, beyefendi benim dediğimin üstüne saçmaladı olay bu arkadaşlar, çok bunaldım babaları zaten hiç ilgilenmez ...Ben kendimle ilgili kararlar vermemeli miyim , çocuklarımın rahatı içim böyle devam mı ?
şimdiden teşekkür ederim herkese...
Aslında sorun çok rahatlar x i çok seviyorlar.hııı analadım canım o zaman iyi dusun tasın işallah senini icin dogru adamdır
siz aslında yalnız değilsinsz...pırıl pırıl evlatlarınrz var yanınızda..her şeyi mükemmel sunmuşsunuz onlara..kurulu yuvanızı düzeninizi bozmayın derim..Koştum koştum hep çalıştım çabaladım hep çocuklarım için yaşadım, kariyer iş para hiç ama hiç mutlu olmadım , şimdi de mutlu değilim sonradan gelen insan , tek yaşamaya alışmış çocukları mutlu edemiyor , bu yüzden 2016 da hayatımdan çıkarmalıyım acı da olsa, ne yani ne hadle kızıma müdahale ediyorki bu güne kadar. Biz düzgün doğru yaşadık, ayıp çok ağrıma gitti kızımda odasında kırıldı çıkmadı....
Karışma hakkını hiç bir zaman vermedim ...Siz çok güçlü aklı başında bir kadinsiniz
Bugüne kadar cok guzel yetistirdiginiz belli çocukları
Eger o adamın sizin hayatımıza bu kadar karışması izin verirseniz çocuklarınız sizi affetmez
Mutlu olmak Sizin de hakkınız ama onun bu kadar karışmaya hakkı yok
Kim Ki o
Kizinizdan 4 yaş büyüğüm ve kendimi onun yerine koydum ve ben olsam en çok size kızardım böyle bir günde o adamın karismasina izin verdiğiniz moralini alt üst etmesine izin verdiğiniz için
Evlenme konusunu hiç açmadım , çünkü duşunmedim en az önümüzdeki 3yıl ...Evlenipte mutlu olanmı var hemde bekar çocukların varken... çocuklarnla konus ona göre hareket et
Mutlulukları daim olsun , ne güzel ama ben yapamam hayatımda değer verdiğim bir insandı , evlilik konusunu hiç açtırmadım ...Benim yegenim evlendi mutlu da . İki çocuğu var evlendiği kişinin de iki çocuğu var .Gayet mutlular .
Evet sevgili arkadaşım , o Bi kere oldu Bi daha olmaz , saçının telini kurban ederim bee ..Seviyorum siziPardon da artik buyumus yetismis cocuklara karismak ne oluyor. Ustelik ayri da olsaniz cocuklarin hayatta bir babalari varken o kim oluyormus. Sanki senelerce emek vermiste karisma hakkini buluyor kendinde.
Eger yalniz kalmaktan korkuyorsaniz dunyadaki tek erkek o degil. Karsiniza elbet duzgun biri cikar. Ama cikmasa da sorun degil. Onemli olan evlatlarinizin kotu etkilenmemesi. Bu yasa kadar duzgun bir sekilde gelmisler bundan sonra bari yasamlari bozulmasin.
Sevgili Esin , haklısın hiç kimse için onların nokta kadar da olsa üzemem , kızım geldi şimdi öpücüklere boğdu beni onlar benim Dünyam, herşeylerimmm...siz aslında yalnız değilsinsz...pırıl pırıl evlatlarınrz var yanınızda..her şeyi mükemmel sunmuşsunuz onlara..kurulu yuvanızı düzeninizi bozmayın derim..
acı falan çekmeyin..zehir gibi bi kadınsınsnz..mükemmelsinsz..eğer çocuklarınıza karışma konusunda sizin göstrdiğiniz davranış gayet normal buluyorum oturun konuşun sevgilinizle..biraz daha deneyinYaktım zaten be gülüm , geri dönüşü olmaz bitti acı çekiyorum ama geçecek ...
size de mutlu yıllar..inş 2016 mutsuz kadınların mutlu yılı olsun..bir evlat olarak söyliyorum değrini bilen aile ve evlat sevgisinden daha değerli bir sevgi göremiyorum..Sevgili Esin , haklısın hiç kimse için onların nokta kadar da olsa üzemem , kızım geldi şimdi öpücüklere boğdu beni onlar benim Dünyam, herşeylerimmm...
Teşekkürler yorumun için Mutlu Yıllar canım
Sevgili Esin çok teşekkür ederim güzel yorumların beni mutlu etti ..acı falan çekmeyin..zehir gibi bi kadınsınsnz..mükemmelsinsz..eğer çocuklarınıza karışma konusunda sizin göstrdiğiniz davranış gayet normal buluyorum oturun konuşun sevgilinizle..biraz daha deneyin
Haklısın evlat çok farklı kıyamam onlara benim de öyle üzülmeye falan hakkım yok , bazen saçmalıyorum işte , onların mutluluğu için zırh giymiş bir aslanım yine ....size de mutlu yıllar..inş 2016 mutsuz kadınların mutlu yılı olsun..bir evlat olarak söyliyorum değrini bilen aile ve evlat sevgisinden daha değerli bir sevgi göremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?