Çok sevdim ama olmuyor çocuklarım

bence baskasının kahrını cekecene cocuklarınla gez toz
Ama artık ikiside ergen oldu benimle gezmek istemiyorlar , ben de işini adadım kendimi hiç özel hayatım yok olsa da kabul etmiyorlar zaten , çok özgür ve relaxlar ama ben kakabalıkka hep. Yalnızım fedakarlık bazen dağlara kaçasım var ama nerde bilmiyorum tabi :)

hııı analadım canım o zaman iyi dusun tasın işallah senini icin dogru adamdır

Siz çok güçlü aklı başında bir kadinsiniz
Bugüne kadar cok guzel yetistirdiginiz belli çocukları
Eger o adamın sizin hayatımıza bu kadar karışması izin verirseniz çocuklarınız sizi affetmez
Mutlu olmak Sizin de hakkınız ama onun bu kadar karışmaya hakkı yok
Kim Ki o
Kizinizdan 4 yaş büyüğüm ve kendimi onun yerine koydum ve ben olsam en çok size kızardım böyle bir günde o adamın karismasina izin verdiğiniz moralini alt üst etmesine izin verdiğiniz için

Evlenipte mutlu olanmı var hemde bekar çocukların varken... çocuklarnla konus ona göre hareket et

Benim yegenim evlendi mutlu da . İki çocuğu var evlendiği kişinin de iki çocuğu var .Gayet mutlular .

Pardon da artik buyumus yetismis cocuklara karismak ne oluyor. Ustelik ayri da olsaniz cocuklarin hayatta bir babalari varken o kim oluyormus. Sanki senelerce emek vermiste karisma hakkini buluyor kendinde.

Eger yalniz kalmaktan korkuyorsaniz dunyadaki tek erkek o degil. Karsiniza elbet duzgun biri cikar. Ama cikmasa da sorun degil. Onemli olan evlatlarinizin kotu etkilenmemesi. Bu yasa kadar duzgun bir sekilde gelmisler bundan sonra bari yasamlari bozulmasin.

siz aslında yalnız değilsinsz...pırıl pırıl evlatlarınrz var yanınızda..her şeyi mükemmel sunmuşsunuz onlara..kurulu yuvanızı düzeninizi bozmayın derim..

Karışma hakkını hiç bir zaman vermedim ...

Çok da iyi anlaşırlardı , arkadaş gibi , ama kızımı çok dik ve sağlam yetiştirdim ...
Benden izin alırken yılbaşı saati konusunda anlaşmaya çalışırken , x müdahil oldu bana destek çıkmaya çalıştı ama olay patlak verdi ...

Benim yegenim evlendi mutlu da . İki çocuğu var evlendiği kişinin de iki çocuğu var .Gayet mutlular .
Mutlulukları daim olsun , ne güzel ama ben yapamam hayatımda değer verdiğim bir insandı , evlilik konusunu hiç açtırmadım ...
3 kişiye ait her köşesi evimin Bi 4 kişi olmaz

Evet sevgili arkadaşım , o Bi kere oldu Bi daha olmaz , saçının telini kurban ederim bee ..Seviyorum sizi

siz aslında yalnız değilsinsz...pırıl pırıl evlatlarınrz var yanınızda..her şeyi mükemmel sunmuşsunuz onlara..kurulu yuvanızı düzeninizi bozmayın derim..
Sevgili Esin , haklısın hiç kimse için onların nokta kadar da olsa üzemem , kızım geldi şimdi öpücüklere boğdu beni onlar benim Dünyam, herşeylerimmm...
Teşekkürler yorumun için Mutlu Yıllar canım

Yaktım zaten be gülüm , geri dönüşü olmaz bitti acı çekiyorum ama geçecek ...
acı falan çekmeyin..zehir gibi bi kadınsınsnz..mükemmelsinsz..eğer çocuklarınıza karışma konusunda sizin göstrdiğiniz davranış gayet normal buluyorum oturun konuşun sevgilinizle..biraz daha deneyin

size de mutlu yıllar..inş 2016 mutsuz kadınların mutlu yılı olsun..bir evlat olarak söyliyorum değrini bilen aile ve evlat sevgisinden daha değerli bir sevgi göremiyorum..

acı falan çekmeyin..zehir gibi bi kadınsınsnz..mükemmelsinsz..eğer çocuklarınıza karışma konusunda sizin göstrdiğiniz davranış gayet normal buluyorum oturun konuşun sevgilinizle..biraz daha deneyin
Sevgili Esin çok teşekkür ederim güzel yorumların beni mutlu etti ..
Acı falan kalmadı, o dündü ve dünde kaldı , kızım geldi beni öpücüklere boğdu onlara harika bir kahvaltı hazırladım birlikte vakit geçiriyoruz , x de dış kapının dış mandalı ...

Mutlu yıllar Esin ciğim her şey gönlünce olsun inşallah...

size de mutlu yıllar..inş 2016 mutsuz kadınların mutlu yılı olsun..bir evlat olarak söyliyorum değrini bilen aile ve evlat sevgisinden daha değerli bir sevgi göremiyorum..
Haklısın evlat çok farklı kıyamam onlara benim de öyle üzülmeye falan hakkım yok , bazen saçmalıyorum işte , onların mutluluğu için zırh giymiş bir aslanım yine ....

Düşünüyorum da annem babamla ayrı olsa ben zaten 4 aylık evliyim kız kardeşim de yazın nişanlanacak o da evlenecek annem, babam olmasaydı ne yapardı? Tek kalırdı. Yıllar sonra güvenebileceğiniz bir insan bulmuşsunuz kendinize 2. bir şans daha verin.

Çok değerli ruhları gönülleri güzel arkadaşlarım ...

Bana bir kez daha güç verdiniz , yorumlarınızın her biri benim için çok şey ifade etti , eğer istemeyerek de olsa sizleri üzdüysem af ola ...

Geçti gitti yeni bir gün yeni umutlar , canlarım evlatlarım yanımda yüzleri gülüyorsa aşılmayacak hiç bir şey yok...

Yanımda olduğunuz ve dertleşme imkanı verdiğiniz için çoook sap olun ...

Sayenizde bu sıkıntıyı desteğinizle atlattım müsaadeniz le konuyu kapatıyorum ...

Sevgilerimle hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…