Ne yapabilirlerki. Sonucta siz de birsey yapamıyorsunuz. Yaniniza gelebilirler ama insan ne kadar uzulse de kendi yakini gibi uzülemez. Ne yapabilir bir ihtiyac varmı diye sorabilir arada bir yardim lazim mi diyebilir. Jastanın maddi ihtiyaci varsa mesela ev gida gideri kucuk cocugu varsa vs. Ona yardim olabilir sizde o durum yok sanirım. Kotü niyetlerinden oldugunu sanmiuorum yani kendinizi üzmeyinSelamlar. Yakın arkadaşınız bir yakınını kaybetmek üzere, doğal olarak çok üzgün. Ne yapardınız, nasıl yanında olurdunuz?
Kendim için soruyorum bunu çünkü bir süredir bir yakınım ölümle pençeleşiyor ve evdeki herkes yas halinde fakat yakın arkadaşlarım iki mesaj atıp bir daha ne sordu, ne aradı. Kötü gün dostu böyle zamanlarda belli olurmuş diyip bir de onları düşünüyorum. Yaptıkları normal mi, ben mi fazla abartıyorum?
Selamlar. Yakın arkadaşınız bir yakınını kaybetmek üzere, doğal olarak çok üzgün. Ne yapardınız, nasıl yanında olurdunuz?
Kendim için soruyorum bunu çünkü bir süredir bir yakınım ölümle pençeleşiyor ve evdeki herkes yas halinde fakat yakın arkadaşlarım iki mesaj atıp bir daha ne sordu, ne aradı. Kötü gün dostu böyle zamanlarda belli olurmuş diyip bir de onları düşünüyorum. Yaptıkları normal mi, ben mi fazla abartıyorum?
İnşallah geçmiştir, geçmediyse de ennn kısa zamanda şifanıza kavuşun inşallahHerzaman arkadaşlarımın zor günlerinde her anlarında yanlarında oldum, ev toplama alışveriş, pişir taşır , kağıt işleri gibi,
Ve hep dedim bir gün benim başıma birşey gelse kimse yanımda olmaz bile !
Evet 3 yıl evvel Kans. Olduğumu öğrendim ve en samimi olduğum arkadaşlarım bir mesaj dahi yazmadı!
Demekki kural böyle… bende anlamadım olayı
En azından insan bir telefon bekliyor sanırım, dertler azalmasa da paylaştıkça rahatlıyo insan. Belki de siz haklısınız kötü niyetli değillerdir ama düşünceli olmak gerekmez mi normal bir durum değil sonuçtaNe yapabilirlerki. Sonucta siz de birsey yapamıyorsunuz. Yaniniza gelebilirler ama insan ne kadar uzulse de kendi yakini gibi uzülemez. Ne yapabilir bir ihtiyac varmı diye sorabilir arada bir yardim lazim mi diyebilir. Jastanın maddi ihtiyaci varsa mesela ev gida gideri kucuk cocugu varsa vs. Ona yardim olabilir sizde o durum yok sanirım. Kotü niyetlerinden oldugunu sanmiuorum yani kendinizi üzmeyin
Ne çok böyle durumda insan varmış siz yazdıkça fark ettim... Allah babanızın mekanını cennet eylesin.Onlar iyi dost degil. Iyi dost yine ara sira arayip sorar. Yardima ihtiyac varsa teklif eder. Ama babam öldügünde arkadas zannettiklerimden kimse yoktu.aslinda arkadasim yokmus bilemedim
Ne çok böyle durumda insan varmış siz yazdıkça fark ettim... Allah babanızın mekanını cennet eylesin.
Allah razı olsun amin...Sagolun. Allah yakininiza acil sifalar versin
Yorumunuz için teşekkür ederimBen doğum yaparken ne anam ne babam kimse yoktu bir tek can dostum vardı. Sonra onun annesi öldüğü gün sabaha kadar birlikte sarılıp ağladık. Dostluk bu.
Kısacası abartmıyorsunuz, gerçek dost degillermis demek ki.
Aileler yardımcı olmayınca insana daha çok dokunuyor galiba. Bi de hiç bişey olmamış gibi kendi işleri düşünce arayıp sormalarını hiç anlamıyorumSİzi çok iyi anlıyorum. Nispet olsun diye diye demiyorum yanlış anlamayın o konu da şükür şanslıyım. Dostlarım hep aradı hem hastalıkta hem sağlık ta. Hamileyim ev taşıdım başka şehirde ki arkadaşım bile aradı destek olmak için. Elimden bişey gelmiyor moral vereyim diye arıyorum dedi.
Benim de kv ve görümce ler bir kez arayıp Bi ihtiyacın varmı gelip bir bardak ta biz kaldıralım demediler. İçime çok oturdu. Ablalarım annem babam abim çok koşturdular ama eşimin ailesinden tek bir kişi alo demedi.ona çok üzülüyorum.içten içe dertleniyor. Geçen aramış anası kardeşine iş ayarla demiş köpürdüm resmen. Bişey demedim ama İnşaAllh kendisi farkındadır.
Kötü niyetten olduğunu sanmıyorum zaten zor bi süreçten geçiyor belki kendilerine kalmaya ihtiyaçları var diyip rahatsız etmek istemiyorlardırSelamlar. Yakın arkadaşınız bir yakınını kaybetmek üzere, doğal olarak çok üzgün. Ne yapardınız, nasıl yanında olurdunuz?
Yakın arkadaşınız değillermiş. Arayıp destek olmak çok mu zor ,niye bu insanlar empati yapamıyor! Bu konuda çok doluyum o yüzden normal bulmuyorum bulamıyorum destek olmayanları.Selamlar. Yakın arkadaşınız bir yakınını kaybetmek üzere, doğal olarak çok üzgün. Ne yapardınız, nasıl yanında olurdunuz?
Allah razı olsun amin... Teşekkür ederim yorumunuz için de.Yakın arkadaşınız değillermiş. Arayıp destek olmak çok mu zor ,niye bu insanlar empati yapamıyor! Bu konuda çok doluyum o yüzden normal bulmuyorum bulamıyorum destek olmayanları.
Yakınınıza geçmiş olsun Allah şifa versin.
Teşekkür ederim Allah razı olsunBu durumun iki kıyısında da bulundum diyebilirim, ama şöyle hissettiğim de çok oldu. Sizin durumunuzda olan arkadaşlarıma sürekli nasılsın, durumlar diye sormak da bence yıpratıcı. Yani bazı durumlarda onların sormadan da anlatmasını isterim açıkçası. Çünkü arkadaş olarak zaten yapabileceğim bir şey yokken belki kafasını dağıttığı bir anda ee hasta nasıl oldu demek de ne bileyim. Ha hiç arayıp sormuyorsa silerdim ben de muhtemelen. Acil şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?