Cok sevdigim kv ve kp e hediye yada jest fikri acill

Yuzuk alabilirsin kv ye. Kp ye guzel bi takim elbise. Butcem sinirli degil dedin bence cok hos olur. Takim elbiseyi tutturmak cok zor olmasa gerek kv den yardim iste bedeni hakkinda caktirmamasini soyle falan :)

Kayınvalideniz için her zaman kullanabileceği sade bir çanta öneririm, kıyafetini dikse de çanta genelde ihtiyaç oluyor. Yaşlılar çok özen göstermiyor o konuya ama güzel bir çanta da hoşlarına gidiyor diye gözlemledim.
Kayınpederiniz için kullanıyorsa çakmak olabilir. Kullanmıyorsa ayak numarasını biliyorsanız ayakkabı veya terlik gibi gündelik kullanabileceği bir şey..

canta guzel fikir tesekkurler

Başlığı okuyunca kinaye içeren bir başlık sandım içeriği okuyunca vay be kk da hiç duymadigimiz güzellikte bir konu diye okudum.hala şaşkınım şoku üzerimden atayım belki bir öneri de sunarım

bende her konuda çok desteklerini gördüm. benim içinde çok değerliler.. ama bende sizin gibi hiçbişey alamam aldıramam.. yok kızım, ne gerek var kızım, kendine harca kızım vs vs
en son çoook içime sinen bişey yaptım..
kv ve kp için 1 hafta termal bir otelde kaplıca ayarladım..
bi zarfa rezervasyon konfirmelerini koydum ve verdim..
bizim mi bu, bizmi gidiyoruz, kaplıcayamı gidiyoruz şeklinde inanamamışlardı
çok duygulanmış çok sevinmişlerdi

Annemle, babami kaplicaya yolladik gecen ay, çokk sevindiler, damatlarina teşekkur ustune teşekkur ettiler, hem dinlenmiş olurlar, Allah agzinizin tadini bozmasin :)

Fikirleriniz için teşekkür ederim hepiniz cok yardimci oldunuz. Kaplica tatili harika bir fikir, onu yapacagim inşallah. Bi de evlerine su aritma cihazi almaya karar verdik. Cok cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…