- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi Sexingthecherry
haklisiniz bdv dert köşesi biliyorum ama inanin benim derdimde suan bu. Düşünüp düşünüp isin içinden cikamadim yardım istedim.Bdv dert kosesi dert okumak istemeyene forumda bolum cok birtanemm zaten bu konuyu da adminler tasir yeri burasi degil yanlis acmis konu sahibi
Kayınvalideniz için her zaman kullanabileceği sade bir çanta öneririm, kıyafetini dikse de çanta genelde ihtiyaç oluyor. Yaşlılar çok özen göstermiyor o konuya ama güzel bir çanta da hoşlarına gidiyor diye gözlemledim.malesef yakininda sorabilecegim kimse yok. Bi gorumcem var o da uzakta. Anneler gununde sordum cayci almak istiyordu dedi onu aldim. Ama bu defa onunda fikri yok. Hem ben biraz daha kisisel birsey almak istiyorum ev esyasindan ziyade. Ikisi de kucuk bir ilcede tipik yurdum orta yaslisi. Oyle ozel bir hobileri yok bildigim. Kv kendi diker kıyafetlerini genelde. Mutevazi bir hayatlari var. Ketumdurlar. Ne birseyi begendigini farkettirir bize ne yoklugunu
canta guzel fikir tesekkurlerKayınvalideniz için her zaman kullanabileceği sade bir çanta öneririm, kıyafetini dikse de çanta genelde ihtiyaç oluyor. Yaşlılar çok özen göstermiyor o konuya ama güzel bir çanta da hoşlarına gidiyor diye gözlemledim.
Kayınpederiniz için kullanıyorsa çakmak olabilir. Kullanmıyorsa ayak numarasını biliyorsanız ayakkabı veya terlik gibi gündelik kullanabileceği bir şey..
Başlığı okuyunca kinaye içeren bir başlık sandım içeriği okuyunca vay be kk da hiç duymadigimiz güzellikte bir konu diye okudum.hala şaşkınım şoku üzerimden atayım belki bir öneri de sunarımKizlar yardiminiza ihtiyacım var. Haftasonu esimin ailesine gidecegiz. Aramiz cok iyidir sukurler olsun. Onlarin bana manevi olarak cok iyiligi dokundu. Maddi olarak hic yardima ihtiyacimiz olmadi ama olsa eminim maddiyatlari cok iyi olmasa da ellerinden geleni yaparlar. Biseyler yapmak istiyorum ramazan bahenesiyle. Nolur bana fikir verin. Kiyafet alsam bedenini tutturamam. Esim gidince alisverise cikarirsin kendine birsey alma bahenesiyle diyor ama daha once denedim kadin asla almiyor ihtiyacim yok benim deyip zorla bana birseyler alıyor hatta. Ne yapsam ki?