- 5 Haziran 2015
- 87
- 85
- 41
-
- Konu Sahibi Sexingthecherry
Önce Maşallah diyeyim (az önce söylemeyi unuttum :) ) Hiç tanımasam bile böyle ilişkiler görünce mutlu oluyorum. Allah bozmasın. Anlattığınız şekilde davranan fedakar birineinsan daha güzel şeyler yapmak ister. Haklısınız :)57 yasindalar. Gunluk hayatta adam kucuk bir devlet kurumunda hala memur olarak calisiyor. Kadinda evde genelde. Bazen koye gider falan. Butcem sınırlı degil onlar icin.
ay cok tesekkur ederimkişisel bir şey demişsiniz. bulundukları şehirde bir polaristen ortopedik sandalet bence ikisi de yazın rahat rahat kullanırlar.
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107205-z-siyah-kadin-deri-sandalet/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107263-m-siyah-erkek-deri-ayakkabi/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-103213-z-siyah-kadin-deri-sandalet/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107073-z-siyah-kadin-deri-sandalet/
giydikleri numara hakkında aşağı yukarı bir fikriniz vardır. siz aldıktan sonra iade edilemeyeceği için birlikte veya yalnız numarayı değiştirirsiniz.
olmadı size ev terliği alacağım de numaraları sor. :))ay cok tesekkur ederim
oncelikle cok tesekkur ederim allah herkese yasatsin böyle huzuru. Oneriler icin tesekkur ederim. Telefon babamda var ama beceremiyorum diye surekli soyleniyor. Belki anneme düşünebiliriz.Önce Maşallah diyeyim (az önce söylemeyi unuttum :) ) Hiç tanımasam bile böyle ilişkiler görünce mutlu oluyorum. Allah bozmasın. Anlattığınız şekilde davranan fedakar birineinsan daha güzel şeyler yapmak ister. Haklısınız :)
Benim aklıma ilk akıllı telefon geldi. (Eğer henüz edinmemişlerse) Annem 60 yaşında ve akıllı telefonu olduğunda çok sevindi. Ekranları daha büyük olduğundan yaşlıların kullanmaları daha doğrusu ekrandaki yazıları okumaları çok daha kolay oluyor. Yanlarında kaldığınız sürece temel şeyleri öğretirsiniz. İlk olarak telefon açıp kapamayı öğrense de yeter. Zaten onlar her ne kadar "ben öğrenemiyorum, aklım ermiyor bunlara" dese bile hızlı öğreniyorlarAnnem whatsApptan mesaj gönderiyor bize boşlukları unutuyor ama olsun
Ayrıca eşinizle fotoğraflarınızı, belki onları ne kadar sevdiğinizi anlattığınız videolar çekersiniz telefonla. Öğretirken de şuna tıkla, buna tıkla... bak bakalım orda ne çıkacak? diye videoları kendileri bulmalarını sağlayabilirsiniz.
İlk olarak da telefonu vermeden önce hepbirlikte selfie çekip ekran resmi yapabilirsiniz.
Tabii onların zaten akıllı telefonu var diyerek yukarıda yazdığım her şeyi etkisiz hale de getirebilirsiniz
ah canim keşke sorabilsem de söylese.. cok gururlu ve hassas kadin mümkün degil soylemez. Gorumceme sorabilirimolmadı size ev terliği alacağım de numaraları sor. :))
oooo kiz onu ben giyememYaa kayınvalideye hediye falan deyince benim aklıma hiç yaşlı insanlar gelmedi kendiminkini düşünerekten herhalde
Düğünümde böyle bir sey giymişti
Eki Görüntüle 1565845
Gönlün zengin Şekerimjest'i jet diye okuyup içimden "vay be k.pederine jet alacak hatun" didim itiraf ediyorum uykum geldi
k.pederine saat alabilirsin, k.validene de çay makinesi, ekmek yapma makinesi falan alabilirsin :)
yuhh ne jeti kiz butcem sınırlı degil dediysem jet alacak kadar da degiljest'i jet diye okuyup içimden "vay be k.pederine jet alacak hatun" didim itiraf ediyorum uykum geldi
k.pederine saat alabilirsin, k.validene de çay makinesi, ekmek yapma makinesi falan alabilirsin :)
bende daha once mutfak robotu ve çay makinasi aldim kullanıyorlar genelde. Ama sizinki gibi kiyafeti bir dengine getirebilsem en süperi olacakBilmiyorum sizinkilerde aynımıdır ama ben 3 seferdir bayramlarda elektronık mutfak eşyası aldım, çay mak.-kahve mak.-mikrodalga.... Onlarda olmayınca ben alayım dedim ama maalesef kullanmıyorlar, sadece ben gıdınce cıkarıyorlar :)
Alışkanlıklarını değiştiremiyorlar sanırım, o nedenle zevkine uygun kıyafet en güzeli olacaktır, bir kere geldiğinde kış aylarıydı, birlikte çıkıp mont aldık çok mutlu oldu ve hala giyiyor :) (daha doğrusu benim alacağımı bilmiyordu, yoksa almazdı sizinki gibi, o başka şeylere bakarken ben gidip alıverdim, öylece ses çıkaramadı)
Peki beraberken mi alacaksiniz? Yuzuk için parmak ölçüsü lazim ya malumBen bayramda kaynanama yuzuk kayinpederime de ayakkabi alicam insallah. Siz de yuzuk alabilirsiniz.
hicbirsey bulamazsam yine mutfak esyasi olacak mecburBir mutfak malzemesi alın, seviniyorlar. Granit tencere ya da seti gibi
daha once aldigi bir yuzugun olcusunu biliyorum ondan dolayi almam rahat olacak. Ama eger olmazsa yine her ihtimale karsi genisletebiliriz..Peki beraberken mi alacaksiniz? Yuzuk için parmak ölçüsü lazim ya malum
aaa süper fikirbütçe ne kadar? iki günlük termal otel rezervasyonu olabilir mi? orta karar bir termal otelde haftasonu şeklinde.
ne guzel siz olcuyu biliyorsunuz. Peki ne tarz bi yuzuk uygun olurdaha once aldigi bir yuzugun olcusunu biliyorum ondan dolayi almam rahat olacak. Ama eger olmazsa yine her ihtimale karsi genisletebiliriz..