- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi Sexingthecherry
Canım ya coktandır sizin gibi gelin hanımın kv. Hakkinda güzel seylere dail okumamıştım içim açıldı ya cidden Allah muhabbettinizi azaltmasın inşallah aminKizlar yardiminiza ihtiyacım var. Haftasonu esimin ailesine gidecegiz. Aramiz cok iyidir sukurler olsun. Onlarin bana manevi olarak cok iyiligi dokundu. Maddi olarak hic yardima ihtiyacimiz olmadi ama olsa eminim maddiyatlari cok iyi olmasa da ellerinden geleni yaparlar. Biseyler yapmak istiyorum ramazan bahenesiyle. Nolur bana fikir verin. Kiyafet alsam bedenini tutturamam. Esim gidince alisverise cikarirsin kendine birsey alma bahenesiyle diyor ama daha once denedim kadin asla almiyor ihtiyacim yok benim deyip zorla bana birseyler alıyor hatta. Ne yapsam ki?
malesef yakininda sorabilecegim kimse yok. Bi gorumcem var o da uzakta. Anneler gununde sordum cayci almak istiyordu dedi onu aldim. Ama bu defa onunda fikri yok. Hem ben biraz daha kisisel birsey almak istiyorum ev esyasindan ziyade. Ikisi de kucuk bir ilcede tipik yurdum orta yaslisi. Oyle ozel bir hobileri yok bildigim. Kv kendi diker kıyafetlerini genelde. Mutevazi bir hayatlari var. Ketumdurlar. Ne birseyi begendigini farkettirir bize ne yoklugunuelti gorumce yokmu yakin oturan onlardan yardim isteseniz
yada hidince orda bakin ne giyyor
sonra esinizle gidip alin o olmadan
taki olabilir baska
ne sever ne eder bilmiyoruzki
57 yasindalar. Gunluk hayatta adam kucuk bir devlet kurumunda hala memur olarak calisiyor. Kadinda evde genelde. Bazen koye gider falan. Butcem sınırlı degil onlar icin.Yaşları kaç? Günlük hayatta neler yapıyorlar? Ve... Alacağınız hediye için aşağı yukarı ne kadar bütçeniz var?
ayakkabi numarasi falan da tutturamayabilirim. Hic aksesuar taktigini görmedim ama deneyebilirim. Belki de yok diye takmiyordurBen aramızın iyi oldugu dönemlerde birinde ayakkabı almıştım, birinde zarif bir bileklik. Aksesuar olarak düşünürseniz beden sorunu da olmaz.
cok sagol canim. Insallah bozulmaz gerçekten cok degerliler benim icinCanım ya coktandır sizin gibi gelin hanımın kv. Hakkinda güzel seylere dail okumamıştım içim açıldı ya cidden Allah muhabbettinizi azaltmasın inşallah amin
tesekkur ederim canim fikirleri değerlendircemtürk kahvesi makinası, kettle, çay makinası, 28 parçalı falan tabak takımı, vantilatöriyonlu soğutucu, zigon sehpa, banyo paspas takımı gibi şeyler geliyor aklıma yaşlı bir kadına hediye olarak. kayınpedere pantolon gömlek alabilirsiniz. onların olduğu şehirden alırsanız bedeni olmadığında değiştirme şansınız olur. ikisine birden şöyle ortopedik deri ayakkabılardan alabilirsiniz.
evet genel olarak tavsiyeler aksesuar ve ayakkabi yönünde buna yogunlasabilirim teşekkür ederimsaat alabilirsiniz,altin kupe ya da yuzuk alabilirsiniz ,ayak numarasini ogrenip ortopedik rahat bir ayakkabi alabilirsiniz.
canim sıkıntı su ki yasadiklari yer kucuk bir sehrin, sehre epeyi uzak bir ilcesi. Yani öyle bilindik markalar falan yok o ceki gidip harcayamazlarbilmiyorum abes mi olur ama bir magazadan hediye ceki alip guzel bir kutunun icinde kartla verebilirsiniz,zevklerini bilmediginiz icin