çok şaşkınım .mucize gibi bir şey

arkadaşlar ben sonucumu aldım aslında saat 5 gibi girdim ama siteye ulaşamadım .... şükürler olsun allahım .... sonuçççççç 1686 dr hamilesin dedi kese var mı diye baktı ama henüz erken daha gözükmez dedi .... çok mutluyum umarım bu hayırlı gecede allahım tüm isteyenlerin muradını verir

Canım bende bugün başlığını okumuştum ve en son sayfada msj baktım haber şimdi geldi demekk.gözünaydınn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah .Darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

sizin adınıza cok sevindim..
Allah hayrlı evlat yetiştrmenizi nasip etsin..

canım tebrik ediyorum,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah,Allah analı bablı büyütsün canım

arkadaşlar ben sonucumu aldım aslında saat 5 gibi girdim ama siteye ulaşamadım .... şükürler olsun allahım .... sonuçççççç 1686 dr hamilesin dedi kese var mı diye baktı ama henüz erken daha gözükmez dedi .... çok mutluyum umarım bu hayırlı gecede allahım tüm isteyenlerin muradını verir

tebrikler canım HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞŞŞ...a.s.

Allah tamamına erdirsin tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin hepimizin başına inşallah herşeyin bir vakti zamanı var demek ki

kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizim içinde dua eder misin canım?????

Tebrikler canım.Senin adına çok sevindim.Darısı tüm isteyenlerin başına

çok mutlu bır haber bu.... allah gonlune gore versin.. bebek bekleyenlere dua edın nolur hayırlısı olsun bende 6 aydır denıyorum ama kıst varmış engel değil dıyorlar ama bılmıyorum her ay husran oldu biişe deyin bana yoksa tırlatcam

allah analı babalı buyutsun ınşallah.... bizde 6 aydır denıyoruz ama her ay husran kıst varmış. hamıle olmana engel değil dıyorlar ama bılemıyorum. bişe deyın bana lutfen

terikler ALLAH kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım ne güzel bak mevlam neylerse güzel eyler.......

Canss çok tebrik ederim inanki çok mutlu oldum:sm_cool: umut oldun bana:hooray:
seninle aşılamalarımızdaki süreçte konuşmuştuk, herşeyin zamanı varmış demekki:lepi:
Allah sorunsuz bi hamilelik geçirmeni nasip etsin, meleğini sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah:Saruboceq:
Rabbim inşallah bu mutluluğu bizlerede yaşatır (amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım Allah tamamına erdirsin Sağlıklı hayırlı kucağına alırsın inşalalh darısı bizim başımıza

CANNNNNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS sakın bizi unuuuuuuuuuutma bize dua et arada birde olsa msj yaz bizim sizin gibilerin desteğine ihtiyacı var canım arkadaşım inan çok sevindim hani o son gittiğin acemi doktoru hatırlasana bi sürü su içirmişti sana çok kızmıştınnnn bende ne diye gittin o acemiye demiştim ..iyiki gitmişsin eğer bak kısmet işte adam gibi bi yer direk tüp e başlardı bu senin vücudunun yaptığı bi se oldu suni değil yaaa ne güzel kendine ve bebişine iyi bak ...................

arkadaşlar hepinize çokkkkkkkkkk teşekkürler inan sizlerin bu güzel duyguları insanı başka dünyalara götürüyor ..inanın ben hepimiz için dua ediyorum isteyen herkesin muradını ver allahım diyorum .. hepimiz ne kadar sıkıntılı günler geçirdik bu duyguları ancak yaşayanlar anlayabilir.. kimbilir kaç kez beta hcg baktırdım hep negatif insan artık pozitif olabileceğini bile tahmin edemiyor. ama her şeyin hayırlısı hiç umudumuzu kaybetmeyelim.. bu kadar çabanın mutlaka muradı gelecektir..hepinizi çok öpüyorum...

iremcimmmm canım benim ... çok sağol sizleri neden bırakayım ben hep burdayım inşallah her şey hayırlısıyla devam eder.. bol bol konuşur birbirimize destek olur dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşırız.... hiç umudunu kaybetme biliyoesun sorunlarımız hemen hemen aynıydı ..hem benim içime doğuyor sen en kısa zamanda güzel haberler alacaksın ... kendine iyi bak canım görüşmek üzere...

X