Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde başıma geldi aldırma sakın arkadaşım....aldırma demesi kolay diyosun eminim ama o doğduğunda kızın neredeyse 2 yaşında olacak inan bir arada büyüyolar zorluğu var ama ileride rahat edeceksin...bir eğitimci olarak bunu sorman bile şaşkınlığını belli ediyor.Bak ramazana giriyoruz yazık değil mi günah değil mi?Emzirme olayına gelince kesinlikle kesmelisin emzirdiğin ve karnındaki bebeğin gelişimini engelliyo........Allahın vardır bir bildiği ......şu aylarda sınanıyoruz sakın sınavdan çakma...hocaaaaaaaaammmm.
Çocugu hamileyken emzirmek dinen haramdır..Bunu bilmediğini söyleme yoksa burda düşüp bayılacam,bunu gerçekten bilmiyosan annene sor ne bileyim anneannene veye babaannene sor onlar mutlaka seni bu konuda aydınlatırlar!!
Yapma lütfen arkadaşım...
Bu sitede çocuk olması için uğraşan o kadar ço0k arkadaş varkenn....
Hem kızınada arkadaş olur birlikte büyür giderler,yıllar sonrada iyiki olmuş dersin
canım bende senle aynı durumdayım benim de 7 aylık kızım var ve şuan 6 hafta 6 günlük gebeyim ilk bebeğim benmde sezeryan olmuştu
ben dr grştm ve emzirebileceğimi söyledi ve bende şaşkınım ama ben normali çok istiyoum deli gibi nette bunu araştırıyorum ankda sezeryan sonrası normal doğum yapan hastane var mı die burdan bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun