çok şaşırdım :(

Aynısını düşündüm cloudym.
Yapacak olsa en baştan yapardı bence.

okadar iyi niyetli olma cılodum..
bakalım zaman ne gösterecek..
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu diyelim geçelim..

ya aslında saçma bir istek bu
helalik parası diye bir şeyi ilk defa duyuyorum
bunu hukuki bir yaptırımı yok karşılıklı sözleşmeye dayanan bir şey değil
helal ettim diye bir kağıda imza mı atacaklarmış
harbiden diyorum ya ne yapacağını nasıl saldıracağını şaşırdı bu adam
evlat acısı kolay değil tabiki

gerçekten şoktayım inanmak istemiyorum
bir evladın bedeli para olabilir mi yaa:1shok:
yok yok ben bunda bir iş olduğuna inanayım en iyisi:1ninca:

HERKEZIN BIR FIYATI VARMIS DEMEK SUREYYA EFENDI ama yazik senin adamligina sifatina babaligina kimin hakkini kime helal ediyorsun senin kizinin helalligi lazim sen kimsin al parayi gule gule harca hatta azicik cok versinler davayida cek polisi hic ugrastirma kan bulasmis parayla uyu yataginda kizin dogranmis bosver kaderi de gec tabi belli kzini basi bos birakmandan nasil bir baba oldugun tabak gibi acik evladimi biri kesecek bence evladim adina helalik icin para alicam o para bogazima dolanir yilan olur sokar beni akrep olur zehirler keske okusan bu yorumumu ama anayim ben senin gibi oylesine baba degilim ana degilim yazik sifatina

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis daha başka ne denirki

Bende bugün internette rastladım şaşırdım ama anlam veremedim neden istediği konusunda.
Yakında o da öğrenilir.

inanamıyorum eğer gerçekten böyle birşey varsa inanamıyorum....münevver cinayetinden aşağı yukarı 1 hafta önce bende babamı kaybettimm içimde hala sızısı var biri yanımda baba dese gözlerim doluyor haykırasım geliyorrr babammm diye duy sesimi cevap ver bana diye kokusunu arıyorum hergün sesini dinliyorum unutmayayım diyeeee....ölümünden sonra sigortadan gelen parayı bile gözüm görmedi kahrettim onun ölümünden gelen parayı ben napiim diye...hal böleyken bu ailenin bu tutumu karşısında diyecek birşey bulamıyorum ...günahlarınıda almak istemem ama çok yazık !!!!!

Haber bu arkadaşlar

Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.

Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.

Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi.

bir insan nasıl olurda çocuğunu öldürenlerle pazarlık yapabilir
nasıl olurda çocuğunu öldürenlere parayı alınca hakkını helal edebilir
PES PES VALLAHı PES

en basından beri hep cevreme dedim bu adamın derdi para aileden para koparamadı diye yuh helallik ne demek parayla mı olurmus helallik

ben hala başka şeyler olduğunu düşünüyorum

adama sussun diye rüşvet teklif etmişler bir de utanmadan klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…