çok şaşırdım :(

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
iyi akşamlar herkese münevver karabulut olayını bilmeyen yoktur sanırım bugün haberlerde babasının bir röportajını duyunca şok oldum cemin ailesinden 3 milyon euro helallik parası istediini söyledi hergün basbas bağırıp ağlayan o adamdan eser yoktu sanki çok şaşırdım ve anladımki ölen öldüğü ile kalıyor :gitme:

ben de Seda Sayan'ın fragmanları da gördüm para olayı gecıyorda demek ki buymuş..

ölen kızın yası bitti şimdi zengi olma zamanı klava:

sinir oldum..

ciddi misiniz
gerçekten para istemiş mi?
okudunuz mu yoksa bizzat ağzından duydunuz mu
okuduysanız bana uydurma bir haber gibi geldi
karalamak adına söylenmiş olabilir
ama o parayı alsa bile kesin bir hayır kurumuna bağışlar
onların pis paralarına ihtiyacı yoktur sanırım

kesinlikle duydum fox anahaberde belki netten tekrar izleyebilirsiniz maalesef doğru

ben daha gecen gün duydum olayi annesi haberlere cikmisti cemin ailesini sorguya cekmisler filan diye kizin boy boy resimleri verilmisti kadinin gözleri bile dolmadi bende cok sasirmistim ne bileyim insan öyle resmini görünce dayanamz tuhaf gelmisti bana yani

para verilirse hakkımı healal ederim falan demek cok sacma sen neyi helal etcen ölen senin kızında olsa senin buna hakkın varmı ya umarım yanlıs anlasılmıstır

ya acısından ne yaptığını bilmiyor adam
alıpta o parayı çatır çatır harcayacak değil ya
hemen yazıklar olsun moduna geçmeyelim
kızını umursamıyor olsa derdi para olsa bunu en başta yapardı zaten
cemin ailesinde para mı yok ört bas etmek için çıkarır verirdi zaten
bence baba cemin ailesini bitirmeye çalışıyor
şimdide maddi yönden çökertmeye çalışıyor ki oğullarını parsel parsel kaçıracak parayı bulamasınlar
yani mantıklı olun biraz
adamın derdi para değil
kızının katiline giden yolda bütün prüzleri ortadan kaldırmak

hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm, bu kadar insanın takdirini kazanmıştı adam adalet diye bağırdığı için, çok yanlış yapmış çünkü alacağı para kızını geri getiremeyecek

bende bu akşam haberlerde gördüm adam resmen parayı istiyordu.. aracı gönderip helallik istediler bende parayı verirlerse ve cem teslim olursa helal ederim diyordu ... sanki o adam gitmiştii... hiç ağlamaklı filan bir halide yoktu...demekki şimdiye kadar yaptıklarının hepside şovdu... belki parayı alınca birdaha tvye filanda çıkmaz nede olsa istediği para... tvye çıkarak gündemde kalıyor sürekli çünkü adam...

ya o adamın ünlü olmak gibi bi derdi war bence... hergün tv de ya... para istemesine de hiç şaşırmadım derdi oydu zaten adamın... wah gidene die boşa dememişler

aynı şaşkınlığı bende yaşıyorum paranın örtemiyeceği şeyler var diyordu demekki artık yokmuş :gitme:

cıladum adamın dünya varlığı var nasıl çöekertecek onu.
ne zamana kadar para isticek haracamı bağlıcak ..
resmen şov yapmışlar işte..
biz Türk halkının duygularıyla oynadılar resmen yazıklar olsun diyorum..

allahım ya kızı gitmiş adamın düşündügü şeye bak ..ey para sen nelere kadirsin ..adama evlat acısını bile untturdun ya ..

sende haklısın zemusum ama ben olaya öyle bakamıyorum ya
aylarca izledim gün gün takip ettim
kızını umursamasa en başından yapardı
bu kadar sansasyona gerek yoktu
bir bildiği var ki para istiyor
yoksa haklıyken haksız duruma düşmeyi göze alabilir mi
bu kadar ay sen haklılığını savun sonrada kalk para iste haksız duruma düş paracı damgası ye
bu adam bunun olacağını bilmiyor muydu
isteyecek adam bu kadar medyayı meşgul etmeden de isteyebilirdi
acısından artık ne yapacağını şaşırdı
belki maddi külfet yaratmak istiyor onlara
ben gerçekten inanıyorum yapmacık değiller
ben bittim ben öldüm artık diyor adam bas bas bağırıyor içi yanıyor
bu kadar kolay mı ver para içim soğusun kızımı unutayım demek
ben zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu bence yakında ortaya çıkar
o parayı bir hayır kurumuna bağışlar birşeyler yapar bizde görürürüz bu kadar ön yargılı olmamakta fayda var

zannetmem:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…