Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzımızın tadını biliyosak demekAspava candir
Salata ismarlayin. Boyle sürekli hamburger pizza yiyorsaniz kıyafet dolabinizi değiştirmek gerekecek .Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
Mezeler, salatalar, ozel ekmekler, abovv canim cektiAğzımızın tadını biliyosak demek
Beşamel soslu makarnayla köfte yapBen de tam bugün ne yesem diye düşünüyordum. Bir dert konusu da ben açayım bari.
Ozaman be istiosan onu yiyincig köfteyi her gün yitoruz nerdeyse
Yersen beni anMezeler, salatalar, ozel ekmekler, abovv canim cekti
Ay bugünlerde olmaz sanirsam.. Planimda yok.. Hayallerimde belkimmmYersen beni an
Amin hepimizeAllah baska dert vermesin.
sen niye herşeyi yanlis anliyorsun ev yemeklerin yiyoriz sacma yani öğleyin corba yemek ki sana soyledigimi hatirliyorum ev yemeği yemek istemiyoruz evde yiyoruz diyeCorbayi sevmiyoruz , damak tadimiza uymuyor demek baska sacma demek baska. Once bir yazmasini ogreneceksin. Acik acik dalga geciyorsun.
Ayica dalga gecicek olsam çok güzel gecerim ama gerek duymuyorum.sen niye herşeyi yanlis anliyorsun ev yemeklerin yiyoriz sacma yani öğleyin corba yemek ki sana soyledigimi hatirliyorum ev yemeği yemek istemiyoruz evde yiyoruz diye