Çok sacma ama sizede sormak istiyorum

"Hayır " ısmarlayın. Ne önerseler hayır! Bdhhhhsss gülüşü

Hımmm birde beyin bedava diyorlar, o da olur. Anddsssbhhh

20171212_210444.png
bence ikisi kapışır
Mumbar :KK53:

Porçini mantarlı bulgur risotto ya da pirinç yufkasında somon füme, tatlı olarak da naneli elma tatlısı ısmarla.

Heeöö dalga mı geçtin sorusu gelecekse, senin burada insanlarla geçtiğin kadar "bshxhshxbzhzhz". Bu arada AVM hamburgeri, pizzası falan yiyeceğinize biraz sağlıklı beslenin çocuğum, zihinleriniz kapanmış iyice.

Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
Salata ismarlayin. Boyle sürekli hamburger pizza yiyorsaniz kıyafet dolabinizi değiştirmek gerekecek .

Ben de tam bugün ne yesem diye düşünüyordum. Bir dert konusu da ben açayım bari.

Corbayi sevmiyoruz , damak tadimiza uymuyor demek baska sacma demek baska. Once bir yazmasini ogreneceksin. Acik acik dalga geciyorsun.
sen niye herşeyi yanlis anliyorsun ev yemeklerin yiyoriz sacma yani öğleyin corba yemek ki sana soyledigimi hatirliyorum ev yemeği yemek istemiyoruz evde yiyoruz diye

sen niye herşeyi yanlis anliyorsun ev yemeklerin yiyoriz sacma yani öğleyin corba yemek ki sana soyledigimi hatirliyorum ev yemeği yemek istemiyoruz evde yiyoruz diye
Ayica dalga gecicek olsam çok güzel gecerim ama gerek duymuyorum.

X