- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.071
Içli köfte yiyin.ben istemiyorum pizza hamburger çünkü hergun yitoruz nerdeyse durum falan baydi artik jdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Içli köfte yiyin.ben istemiyorum pizza hamburger çünkü hergun yitoruz nerdeyse durum falan baydi artik jdjd
corbalar saçma biraz ama hdhdhd durum falanda çok yiyoruz
yaaa evet ankarada cok bulunduk oda astsubaydi zaten dhhd gitmistik ama iste ankarada değilim oda degila artikAnkaradaysaniz aspava yildiza gidin, iki iskender fiyatina kerli ferli bir yemek ismarlamis olursunuz
Çorba saçma durum mantıklı ama biz nerdeyse çok yiyoruzParan yoksa alternatif olarak corba da iyi secenek.
Her seye sacma diyorsun sen ne istiyorsun.
Demi aksam degil ya normal öğle civariakşam mı buluşuyorsunuz?
balık olur bu mevsimde. değilse de götür avmye herkes istediğini yesin sen öde kasma.
yok ya o hep yemek ismarliyor gerek yok ben iarliyim hediyeye daha var 14 subata dhdbdbAcmayin yimek saati beyyyle konulari
İnsan okuyo bunlari insan
Ablacim bence hediye al. O da yemege gotursun. Odesin.
Acmayin yimek saati beyyyle konulari
İnsan okuyo bunlari insan
Ablacim bence hediye al. O da yemege gotursun. Odesin.
yok ya o hep yemek ismarliyor gerek yok ben iarliyim hediyeye daha var 14 subata dhdbdb
Tamda mevsimi portakalın
Et İskender ısmarlayınErkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
Olabilir cepte :))Et İskender ısmarlayın
Pekogerçekten derdiniz bu mu yani?
ne seviyorsanız onu yiyin, burdan alacağınız fikirler bir işinize yaramaz,
iskender yazanlar olmuş mesela, açlıktan sürünsem zorla yerim,
lahmacunu kahvaltıda bile gömerim.
siz gidin bütçenize uygun bir restorana adam ne isterse onu yesin, gel sana viyana shinitzel ısmarlayayım denmez ki insana, menüyü verirsin eline kendi seçer.
Farketmez yabütçe ne kadar bütçe?
sen gel al bize ben oa kadar zengin değili. XhsbbsTamda mevsimi portakalın
Farketmez ya
Et iskender çok saçmaOlabilir cepte :))