Çok sacma ama sizede sormak istiyorum

Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
cok buyuk dert

Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
İyi ki hamile değilsiniz yemeği ısmarlayacaksanız hamburger ya da pizza kesmez, önce bir yengen yersiniz sonra dilber dudağı H Hazal1909 , D Deryaasuu1 , D Defnesu18 , A Asudem19

Son düzenleme:
Özcan deniz ne demiş beraber lahmacun yemediğimiz ilişkiler sahtedir:):):) şaka bi yana uygun güzel bir restaurantta rezervasyon yaptırın menüden kendisi seçsin:) ama not lahmacunu herkes sever :)

X