Çok sacma ama sizede sormak istiyorum

Porçini mantarlı bulgur risotto ya da pirinç yufkasında somon füme, tatlı olarak da naneli elma tatlısı ısmarla.

Heeöö dalga mı geçtin sorusu gelecekse, senin burada insanlarla geçtiğin kadar "bshxhshxbzhzhz". Bu arada AVM hamburgeri, pizzası falan yiyeceğinize biraz sağlıklı beslenin çocuğum, zihinleriniz kapanmış iyice.
Ben kimseyle dalga gecmiyorum yasiniz biraz büyük sanirim genelde samimi gördüklerime derim ama herkes yanlis anliyor

Ben kimseyle dalga gecmiyorum yasiniz biraz büyük sanirim genelde samimi gördüklerime derim ama herkes yanlis anliyor

Muhtemelen ablan yaşındayımdır. Burada kimseyi samimi göreceğin bir durum yok ki, kimi nereden tanıyorsun da samimi görüyorsun? Arkadaşlarınla konuşurken random atabilirsin ama bu tarz herkese açık forumlarda itici ve çocuksu bulunursun, kimse seni ciddiye almaz. Biraz yazım kurallarına uygun yaz, bu da abla tavsiyesi olsun benden. :)

adamın canı ne yemek istiyorsa onu ısmarla
şimdi biz burada köfteye karar versek ille de köftemi yiceksiniz

Muhtemelen ablan yaşındayımdır. Burada kimseyi samimi göreceğin bir durum yok ki, kimi nereden tanıyorsun da samimi görüyorsun? Arkadaşlarınla konuşurken random atabilirsin ama bu tarz herkese açık forumlarda itici ve çocuksu bulunursun, kimse seni ciddiye almaz. Biraz yazım kurallarına uygun yaz, bu da abla tavsiyesi olsun benden. :)
Teşekkür ederim. :)

X