Lise Yorum ve Soruları çok pişmanım

mrs_wiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
8
0
29
arkadaslar cidden zor durumdayım evim okula yaklaşık 50km uzak ve yurtta kalıyorum yurttan nefret ediyorum ve kalmak istemiyorum okulum yasadığımız yerdeki en iyi okullardan birisi ben nakil almak istiyorum ama ailem daha düşük puanlı bir okula gitmemi istemiyo servis tutmak neredeyse imkansız çünkü 50km ye kimse gitmez 1 sene yurtta zor dayandım artık yurtta kalmak istemiyorum ne yapmalıyım nakil alamam ailem buna tamamen karsı . gecen sene okulu yazarken ne düşünüyordum bilmem ! çok pişmanım

arkadaslar cidden zor durumdayım evim okula yaklaşık 50km uzak ve yurtta kalıyorum yurttan nefret ediyorum ve kalmak istemiyorum okulum yasadığımız yerdeki en iyi okullardan birisi ben nakil almak istiyorum ama ailem daha düşük puanlı bir okula gitmemi istemiyo servis tutmak neredeyse imkansız çünkü 50km ye kimse gitmez 1 sene yurtta zor dayandım artık yurtta kalmak istemiyorum ne yapmalıyım nakil alamam ailem buna tamamen karsı . gecen sene okulu yazarken ne düşünüyordum bilmem ! çok pişmanım
Yurtta yaşadığın problemler neler?
Ciddi problemlerin varsa ailene bunları anlatmalısın.

Bence sakın okul değiştirme. Hele ki bir sene olmuş okuluna alışmışsın. Ben de bu yüzden değiştirdim ojul ve sonrasında köpek gibi pişman oldum. Biraz sık dişini

Servise geçebilirsin bence... Benim arkadaşlarım günde 70 km yol gidiyorlar okul için...Yorulmazsın merak etme insan istedikten sonra her sorununa bir çözüm var

Aynı durumdayız senle ben iki senedir hala zorluk cekiyorum ama alistim biraz. Aslinda yurt ortami iyi ama sizoidim ve sosyal fobim var uyum çekmekte zorlaniyorum. Sen neden istemiyosun ki sorunun cevrenle mi

Benimkiler de farklı ilçeden ve servis yok ki 50 km den fazladır okul değiştirmeye de gönlüm el vermiyo :d attan inip essege binmek olucak

X