- Konu Sahibi neyapmaliyim
Hâlâ konuşmuyoruz. Babam ben böyle davranınca maaşının hepsini atmış (20k) ayın 1 inde maaşıni alıyordu. Ben de kendi maaşımı alana kadar idare için 5k alıp gerisini geri gönderdim. Krediye falan bulaşmasinlar diye. Ve bir daha para göndermeyecegim için. Erkek kardeşimle bu konuyu konuştuk. Erkek kardeşim bile benim haklı olduğumu söyledi. Banka hesabına atmadığim için kızdı. KYK basvurmus gelen parayı her ay bana vereceğini söyledi. Haklı oldugumu bilmeme rağmen neden kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum. KYK parasını almayacağım kardesimden kendi harcasin. Anneme de üzüldüm ona o kadar bagirmamaliydim. Sonuçta parayı alan o değildi. Ağladığı için ve temizliğe gidicem ekstra diyince daha kötü oldum. Olaylar yüzünden işte de odaklaniyorum. Tatile bile gidemedim daha bu para mevzusu yüzünden.
Lütfen vicdan yapmayın kendinizi kötü hissetmeyin. Zaten söylenenler sizi kötü hissettirmek için. Parayı alan gayet anneniz. Yerini babanız bilmez. Size haber verebilir, babanıza engel olabilirdi. Gelmeyin bu oyunlara. Aile zor zamanda destek olur ama evlatlarıni kullanmaz. Hem kendi çocuklarının okul masrafıni yıkmışlar, hem eve destek oluyorsunuz birde utanmadan birikmiş paranızı keyfi bir harcama çalıyorlar. Evlenmeden sizi yolmaya çalışıyorlar. Bunlar normal şeyler değil.