- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi morcivertlimba
-
Neden iş Hayatını kötülediniz ya.. İşini bi ben mi seviyorum ?
Aahh aaahhh ne guzel konusuyosunuz oyle. Keske bu dediklerinizi yapabilsem ama benim babam masraf olmasin diye baska sehre bile gondermedi. Simdi ifsa olmayayim diye okudugum uniyi yazmayayim ama puanim istanbul hukuka bile yetiyorken yasadigim sehirde uniye gitmek zorunda kaldim. Ekonomik olarak da o kadar kotu degil durumu mesela ama boyle bi ailem var iste masraf yapmak istemiyolar. Su an staj yapiyorum mesela babamin basta sordugu ilk sey ne kadar para vercekler ? O yuzden senelerdir benim tek derdim bu evden kurtulmakti, annemle de anlasamayiz hic zaten. Birazcik da bu yuzden deprsyona girdim aslinda. Hukuk yazdigim icin 1 sene okulu uzattim zaten, 1 sene de avukatlik staji surcek. Avukat olursam zaten baska sehire gitme gbi bi imkanim olamayacak. Yasadigim sehri de hc sevmiyorum zaten. Kpss seceneklerini dusunsem cok calismam gerekecek stajtan sonra +1sene de ona gidecek.Daha yaşın genç bitirir bitirmez bir daha sınava girer psikoloji okursun.. ya da çift dal imkanı varsa psikolojiyi de sıkıştır araya.. zeki adama imkan çok yani ahlanıp vahlanmak yerine kendime daha ne katabilirim diye araştırmaya bakar olay.. yurtdışı erasmus vs vs imkanlarını saymadım bile daha..
Aahh aaahhh ne guzel konusuyosunuz oyle. Keske bu dediklerinizi yapabilsem ama benim babam masraf olmasin diye baska sehre bile gondermedi. Simdi ifsa olmayayim diye okudugum uniyi yazmayayim ama puanim istanbul hukuka bile yetiyorken yasadigim sehirde uniye gitmek zorunda kaldim. Ekonomik olarak da o kadar kotu degil durumu mesela ama boyle bi ailem var iste masraf yapmak istemiyolar. Su an staj yapiyorum mesela babamin basta sordugu ilk sey ne kadar para vercekler ? O yuzden senelerdir benim tek derdim bu evden kurtulmakti, annemle de anlasamayiz hic zaten. Birazcik da bu yuzden deprsyona girdim aslinda. Hukuk yazdigim icin 1 sene okulu uzattim zaten, 1 sene de avukatlik staji surcek. Avukat olursam zaten baska sehire gitme gbi bi imkanim olamayacak. Yasadigim sehri de hc sevmiyorum zaten. Kpss seceneklerini dusunsem cok calismam gerekecek stajtan sonra +1sene de ona gidecek.
Bu sehre ve bu eve sıkısmis gibi hissediyorum ogretmen olsam coktan atanmistim
herkesin de basini sisirdim ama iste geri donusu olmayan pismanlik boyle bir sey. Hani tercih doneminde derler ya yanlis tercih yapip hayatini yakcagina tercih yapma 1 senen yansin. Iste oyle butun hayatimi yakmis gibi hissediyorum.
Aahh aaahhh ne guzel konusuyosunuz oyle. Keske bu dediklerinizi yapabilsem ama benim babam masraf olmasin diye baska sehre bile gondermedi. Simdi ifsa olmayayim diye okudugum uniyi yazmayayim ama puanim istanbul hukuka bile yetiyorken yasadigim sehirde uniye gitmek zorunda kaldim. Ekonomik olarak da o kadar kotu degil durumu mesela ama boyle bi ailem var iste masraf yapmak istemiyolar. Su an staj yapiyorum mesela babamin basta sordugu ilk sey ne kadar para vercekler ? O yuzden senelerdir benim tek derdim bu evden kurtulmakti, annemle de anlasamayiz hic zaten. Birazcik da bu yuzden deprsyona girdim aslinda. Hukuk yazdigim icin 1 sene okulu uzattim zaten, 1 sene de avukatlik staji surcek. Avukat olursam zaten baska sehire gitme gbi bi imkanim olamayacak. Yasadigim sehri de hc sevmiyorum zaten. Kpss seceneklerini dusunsem cok calismam gerekecek stajtan sonra +1sene de ona gidecek.
Bu sehre ve bu eve sıkısmis gibi hissediyorum ogretmen olsam coktan atanmistim
herkesin de basini sisirdim ama iste geri donusu olmayan pismanlik boyle bir sey. Hani tercih doneminde derler ya yanlis tercih yapip hayatini yakcagina tercih yapma 1 senen yansin. Iste oyle butun hayatimi yakmis gibi hissediyorum.
Çalışmaya başlayınca zaten seviliyor ben iş yermi çok seviyorum insanları seviyorum. Para kazanıyorum. İşim masabaşı değil. Ama çalışıyor olmak kötü değil mi. Çalışmasam dünyayı gezsem. hobilerimle ilgilensem. Dünyanın bütün kitaplarını okusam. Farklı diller öğrensem. İşimiz hayatımızın tamamını kaplıyor. Köle gibi hissediyorum birileri para kazancak diye elime üç kuruş tutuşturup ağzımı kapatıyor. Uçak mühendisiyim yoksa bayıla bayıla okudum ben. Çocukluk hayalimdi :)
Iste o muhendisligini okudugun ucaga atlayip dunyayi gezmek vardi degil mi
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik.Pdr ne?
Ben araştırma görevlisiyim hukukta. Puanlariniz iyiyse o kadar da torpil dönmüyor bence.Hukukta arastirma gorevlisi olmak da zor is. Ayrica torpil olaylari falan da donuyor o iste
Ydsye falan da hic girmedim ama oyp icin gerekirse deli gibi calisirdim ama oyp yi de bu sene kaldirdilar sansima. Aslinda en mantiklisi arastirma gorevlisi olmak galiba benim icin. Hakimligin psikolojik yuku de cok agir olacak.Ben araştırma görevlisiyim hukukta. Puanlariniz iyiyse o kadar da torpil dönmüyor bence.
Neden iş Hayatını kötülediniz ya.. İşini bi ben mi seviyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?